8 ports netværks-switch - 10/100/1000 Mbps

Flere visninger

8 ports netværks-switch - 10/100/1000 Mbps

Lynhurtig Gigabit switch fra D-Link med strømbesparende funktion. Nem plug and play installation.

Varenr: 5486544321
Pris inkl. moms 282,00 DKK

Beskrivelse

  • Strømbesparende funktion med op til 27 %* mindre strømforbrug.

  • 8 Gigabit Ethernet-porte.

  • Plug and play-installation.

Med DGS-1008D-desktopswitchen introduceres begrebet energibevarelse inden for netværksbrug for mindre kontorer og hjemmekontorer samt mindre og mellemstore virksomheder.

Med DGS-1008D-desktopswitchen, det første af Green Ethernet-produkterne, får slutbrugerne tre primære fordele ved hjælp af dens banebrydende, miljøvenlige teknologi:

  • Reduktion af strømforbruget og mindre afledning af varme.

  • Længere produktlevetid

  • Reduktion af driftsomkostninger.

Strømbesparelser efter antal tilsluttede porte og forbindelsesstatus

Computere kræver ikke internetopkobling hele tiden, lige så vel som switche ikke benytter alle porte hele tiden. Når der slukkes for en computer eller netværksudstyr, står switchen ofte tændt og bruger store mængder strøm. Med Green Ethernet-teknologien er D-Links switche i stand til automatisk at registrere forbindelsesstatus og reducere strømforbruget på porte, der er i dvaletilstand. Computere eller andre tilsluttede enheder, der sættes i standby-tilstand (ikke slukket), vil imidlertid ikke give de helt store strømbesparelser.

Med D-Link GigaExpress DGS-1005D, 8-ports 10/100/1000Mbps Gigabit Switch får du en kraftig Gigabit Ethernet switch med kraft, ydeevne og driftsikkerhed i et omkostningseffektivt og pladsbesparende design. Forøg hastigheden på din netværksserver og dine backbone-forbindelser og gør Gigabit-desktopswitchen til virkelighed.

Med DGS-1008D-desktopswitchen kan hjemmebrugeren, virksomheden, arbejdsgruppen eller kreative produktionsmiljøer nu flytte store, båndbreddekrævende filer meget hurtigere. Grafik, CGI, CAD eller multimedie-filer overføres straks på tværs af netværket.

D-Links DGS-1008D 10/100/1000Mbps Gigabit Switch bygger på en non-blocking switch-arkitektur, der filtrerer og overfører pakker med høj hastighed for en optimal løsning. En MAC-adressetabel på 8.000 giver skalerbarhed til selv de største netværk. Med automatisk adressegenkendelse, 802.3x-flowkontrol, fuld duplex og back pressure-flowkontrol, halv duplex lettes trafikbelastningen, og pålidelig datatransmission sikres.

DGS-1008D er designet efter industristandarder, der sikrer kompatibilitet med stort set alle 10, 100 og 1000Mbps Ethernet-enheder og -produkter fra andre udbydere. D-Links DGS-1008D 10/100/1000Mbps Gigabit Switch integreres problemfrit med dit eksisterende netværksudstyr og giver dig samtidig mulighed for straks at opgradere til gigabit-funktionalitet.

Autofunktionerne på denne gigabit switch gør plug and play-installation problemfri. Kræver ingen konfiguration. Alle porte understøtter automatisk forhandling af MDI/MDIX-cross-over, hvilket fjerner behovet for cross-over-kabler eller uplink-porte. Med automatisk forhandling på hver port registreres forbindelseshastigheden på en netværksenhed (enten 10, 100 eller 1000Mbps), og kompatibilitet og optimal ydeevne justeres i overensstemmelse hermed.

Med den diagnostiske LED-funktionalitet vises status og aktivitet, så du har mulighed for hurtigt at opdage og korrigere problemer på netværket.

Specifikationer

Antal porte 8
EAN 0790069252747
Producent D-LINK
Typenummer DGS-1008D