Menu
Hurtig levering

- 14 dages returret

Private, erhverv, offentlig

- vi handler med alle!

Kæmpe udvalg

- altid over 60.000 varer

LK Minitangent

Trykkontakter og minitangenter bruges over alt i boligen og virksomheden, og de er med til at styre strømmen samt give et samlet indtryk af dine rum. Trænger dine minitangenter til at blive udskiftet, så kan vi hos WATTOO.DK hjælpe dig godt videre til en lav pris. Her på siden har vi nemlig samlet vores billige udvalg af smalle minitangenter fra anerkendte Lauritz Knudsen, der forener god kvalitet med unikt og stilrent design.

Filter

7 vare(r)

 1. LK Smal Minitangent – Trykkontakt (med fjeder)

  LK Smal Minitangent – Trykkontakt (med fjeder)

  LK Smal Minitangent – Trykkontakt (med fjeder)

  Må ikke installeres i nyinstallationer og må derfor kun anvendes i forbindelse med udskiftning i eksisterende installationer. Trykkontakten kan bruges i forbindelse med kiprelæet og lign. Så snart tangenten slippes vil kontaktsættet skifte tilbage til sin opringelige position.

  Varenr: 1017034314
  Vejl. pris: 363,00 DKK
  Du sparer: 113,00 DKK
  Pris inkl. moms 250,00 DKK
  Vis vare
  Vis vare
 2. LK Smal Minitangent – Korrespondance afbryder

  LK Smal Minitangent – Korrespondance afbryder

  LK Smal Minitangent – Korrespondance afbryder

  Må ikke installeres i nyinstallationer og må derfor kun anvendes i forbindelse med udskiftning i eksisterende installationer. Korrespondance afbryderen kan også fint bruges som 1-polet afbryder.

  Varenr: 1017034291
  Vejl. pris: 353,00 DKK
  Du sparer: 110,00 DKK
  Pris inkl. moms 243,00 DKK
  Vis vare
  Vis vare
 3. LK Smal Minitangent – Stikkontakt med afbryder

  LK Smal Minitangent – Stikkontakt med afbryder

  LK Smal Minitangent – Stikkontakt med afbryder

  Må ikke installeres i nyinstallationer og må derfor kun anvendes i forbindelse med udskiftning i eksisterende installationer.

  Varenr: 1017034301
  Vejl. pris: 374,00 DKK
  Du sparer: 116,00 DKK
  Pris inkl. moms 258,00 DKK
  Vis vare
  Vis vare
 4. LK Smal Minitangent – Montageramme for Minitangent afbryder/kontakt

  LK Smal Minitangent – Montageramme for Minitangent afbryder/kontakt

  LK Smal Minitangent – Montageramme for Minitangent afbryder/kontakt

  Varenr: 1017002715
  Vejl. pris: 48,00 DKK
  Du sparer: 14,25 DKK
  Pris inkl. moms 33,75 DKK
  Vis vare
  Vis vare
 5. LK Smal Minitangent – Montageramme for Minitangent stikkontakt

  LK Smal Minitangent – Montageramme for Minitangent stikkontakt

  LK Smal Minitangent – Montageramme for Minitangent stikkontakt

  Varenr: 1017002728
  Vejl. pris: 48,00 DKK
  Du sparer: 14,25 DKK
  Pris inkl. moms 33,75 DKK
  Vis vare
  Vis vare
 6. LK Smal Minitangent – Glimlampe, 230V - 10 stk

  LK Smal Minitangent – Glimlampe, 230V - 10 stk

  LK Smal Minitangent – Glimlampe, 230V - 10 stk

  Varenr: 1017001758
  Vejl. pris: 1.262,00 DKK
  Du sparer: 243,00 DKK
  Pris inkl. moms 1.019,00 DKK
  Vis vare
  Vis vare
 7. LK – Mærkelære til FUGA og Minitangent

  LK – Mærkelære til FUGA og Minitangent

  LK – Mærkelære til FUGA og Minitangent

  Simpel mærkelære som bruges til at udmåle hvor der skal bruges huller til FUGA forfradåser samt til minitangent materiel.

  Varenr: 1017021673
  Vejl. pris: 59,50 DKK
  Du sparer: 13,00 DKK
  Pris inkl. moms 46,50 DKK
  Vis vare
  Vis vare
Filter

7 vare(r)

Stikkontakterne i boligen har efterhånden flere funktioner – for udover at de bruges til at tænde eller slukke for strømmen i eksempelvis dine lamper, så bliver de også en stor del af indretningen; og har således indflydelse på det samlede indtryk af dine rum. I den forbindelse har vi derfor også altid et moderne udvalg af stikkontakter, afbrydere og minitangenter. Hvis du gerne vil have det perfekte match mellem kvalitet og pris, så er der næppe noget mere oplagt end danske Lauritz Knudsen, der er anerkendte for deres design og holdbarhed. Her på siden har vi samlet alle vores LK minitangenter, så du får endnu nemmere ved at finde den helt rigtige til netop din bolig eller virksomhed. Hos WATTOO.DK er kvaliteten altid øverst på dagsordenen, da det er din garanti for et godt produkt.

Køb en billig LK smal minitangent med hurtig levering

Her på siden kan du altid finde et varieret udvalg af alt fra el artikler til billig vvs – og kendetegnet for hele sortimentet er naturligvis den høje kvalitet til en lav pris. Og det gør sig i øvrigt gældende uanset om du er på jagt efter et nyt toilet eller en smal minitangent fra Lauritz Knudsen. Det er blandt andet også en af årsagerne til, at vi er blandt danskernes foretrukne forhandlere på nettet. Men vi er naturligvis ikke færdige der, for hos WATTOO.DK får du også levering til en fast, lav pris. Vi kan tilbyde få hverdages levering på din LK minitangent, når den eksisterende minitangent afbryder skal udskiftes.

De velkendte, smalle minitangenter fra LK kommer i flere forskellige størrelser og farver. Eksempelvis kan du her på siden finde minitangenter i lysegrå, ligesom der også findes smalle minitangener i hvid. I forhold til farven er det naturligvis et spørgsmål om, hvad du føler passer bedst i boligen eller virksomheden; og hvad der vil give det bedste helhedsindtryk. Endvidere forhandler vi også minitangent stikkontakter med eller uden fjeder. Vær dog altid opmærksom på om der er specificeret, hvorvidt din nye kontakt må avendes i nyinstallationer – eller om den kun må anvendes i forbindelse med udskiftning af din eksisterende kontakt. Dette står naturligvis anført i forbindelse med det enkelte produkt.

Det skal være nemt og hurtigt, at komme hjem med en ny stikkontakt fra Lauritz Knudsen – og her på siden er vi til for at hjælpe. Vi søger hele tiden at kunne tilbyde et opdateret og varieret udvalg af LK minitangenter, så du ved hvor du skal gå hen, når der skal renoveres eller købes nyt. Køb din smalle minitangent i dag, og få den leveret allerede om 1-2 hverdage.

Se alle produkter i kategorien Elartikler - Lauritz Knudsen