Menu
Hurtig levering

- 14 dages returret

Private, erhverv, offentlig

- vi handler med alle!

Kæmpe udvalg

- altid over 60.000 varer

Ledningslysdæmper

Mangler du en smart måde at dæmpe lyset fra dine gulv- eller væglamper på? Så er en ledningslysdæmper måske det helt rigtige valg – og er du på udkig efter sådan en, så er du kommet til det rette sted. Her på siden finder du nemlig vores moderne udvalg af ledningslysdæmpere fra anerkendte producenter som Elworks. Hos WATTOO.DK forhandler vi kun de bedste producenter på markedet, hvilket er din garanti for det bedste produkt.

Er du dog ikke helt sikker på hvad mulighederne er med sådan en ledningslysdæmper – eller i hvilke sammenhænge de kan bruges – så vil vi gerne hjælpe dig trygt videre. I det følgende afsnit har vi derfor skrevet lidt mere omkring lysdæmpere til lampeledninger, så du kan føle dig endnu bedre klædt på til at vælge det helt rigtige produkt. Mangler du den sidste information inden køb – eller du bare nysgerrig omkring lysdæmpere til dine lamper, så skal du blot læse videre.

Sådan finder du den helt rigtige lysdæmper til dine lamper

En lysdæmper kan være en rigtig god investering til boligen, for det er nemlig den nemmeste måde at regulere belysningen på. Og det kan være rigtigt praktisk at kunne dét, for belysningen har stor indflydelse på hvordan du opfatter rummets størrelse – og ikke mindst indeklimaet. Lysdæmpere kan nemlig bruges til at tilpasse lysets styrke i forhold til det naturlige lys i rummet, hvilket skaber et mere behageligt rum at opholde sig i.

Der findes flere forskellige løsninger i forhold til at dæmpe belysningen, og af de mere gængse finder vi altså ledningslysdæmpere og lysdæmpere til el tavlen. Modsat lysdæmperne til el tavlen, så skal ledningslysdæmperne naturligvis monteres direkte på dine lampeledninger, hvilket for nogen er noget af en lettelse. Det gør det nemlig lidt nemmere at montere lysdæmpning på enkelte lamper i lokalet; fremfor at skulle pille ved selve el tavlen. Endvidere passer de fleste ledningslysdæmpere til alle typer lampeledninger – og så har de den fordel, at du selv må montere dem; selvom du ikke er elektriker.

En af de ting du skal være opmærksom på, når du beslutter dig for at montere en lysdæmper på dine gulvlamper eller væglamper, er at den monterede lyskilde dæmpbar. Er dette ikke tilfældet får du selvsagt ikke meget ud af lysdæmperen; hvilket naturligvis ikke er hensigten. Dernæst så er det vigtigt at du er opmærksom på, hvor mange watt din dæmpbare pære er på. Det er nemlig sådan, at din ledningslysdæmper skal belastes med et minimum antal watt, for at kunne fungere efter planen. Har du eksempel monteret en 5 watts LED-pære, så dur det ikke, at din lysdæmper kræver minimum 60 watt.

Hos WATTOO.DK har vi alt hvad du skal bruge til din belysning, og naturligvis kun fra de bedste producenter på markedet. Det betyder således også, at du ikke blot finder et stort udvalg af forskellige lysdæmpere og lamper – men også et moderne udvalg af lyskilder; som eksempelvis glødepærer, halogenpærer og indbygningsspots. Har du spørgsmål til vores udvalg kan du altid rette henvendelse til vores kundeservice, der vil være behjælpelig med eventuelle tvivl.

Se alle produkter i kategorien Elartikler - Løs-el