Hurtig levering

14 dages returret

Altid lave fragtpriser

vi tilbyder GLS, DAO, m.fl.

Private, erhverv, offentlig

vi handler med alle

Kæmpe udvalg

med over 100.000 varer

FUGA & OPUS 66, Bagdåse med aflastningsplade til dobbelt stikkontakt, lysegrå – Lauritz Knudsen

Bagdåse beregnet til montering bag på OPUS 66 og LK FUGA dobbelte stikkontakter. Den er forsynet med 2 aflastninger og gør det muligt at montere stikkontakterne, uden brug af underlag eller almindelige dåser, på f.eks. kabelbakker, til inventar som ikke er skruet fast med mere. Må ikke bruges som erstatning for underlag til væg eller dåse til indbygning.

Varenummer:1017050709
inkl. moms 28,00 DKK

Beskrivelse

Bagdåsen anvendes til kapsling af LK OPUS og LK FUGA dobbelt stikkontakt. Dåsen har aflastning for til- og afgangskabler Ø7,5 - 10,5 mm (Ø6 - 7,5 med vendt bøjle). En dobbelt stikkontakt med ”bagdåse” kan monteres på steder med let tilgang. F.eks. under demonterbart gulv og over loft, på kabelbakker og stiger som forsyning til el-stave, standere samt til inventar som ikke er nagelfast.

Bagdåsen består af en aflastningsplade med kabelaflastninger og en afdækning. Afdækningen har blanketter der let fjernes med en blankettang.

Når stikkontakten monteres med bagdåsen vil mærkestrømmen være maks. 13A for den, uanset om stikkontakten kan holde til mere.

IP3X kan opnåes ved brug af bagdåsen hvis blanketterne på låget er udført korrekt og tæt til kablet (brug blankettang).

Bagdåsen må ikkes bruge som erstatning for forfradåser, indmuringsdåser osv. ved indbygning i væg eller som udvendigt underlag eller panelunderlag.

Specifikationer

Brand Lauritz Knudsen
EAN 5703302147224
Farve og afdækningstype Lysegrå
Halogenfri Ja
Halogenfri (yderligere information) PVC fri, Halogenfri, Overholder RoHS direktivet
IP-klasse (kapslingsklasse) IP3X (ved korrekt udklipning af blanketter)
Maks. forsikring Maks. 13A
Modul bredde 2 modul
Modul højde 1 modul
Mærkestrøm 13A (mærkestrømmen gælder for både stikkontakt og bagdåsen uanset stikkontaktens oprindelige mærkestrøm hvis denne er højere)
Typenummer 503D5000, AAK503D5000
Yderligere elektrisk information Aflastningspladen er forsynet med 2 aflastninger for Ø7,5 til 10,5 mm eller Ø6 til 7,5 mm (hvis bøjlen vendes på hovedet) kabel
Skriv til os