Hurtig levering

14 dages returret

Altid lave fragtpriser

vi tilbyder GLS, DAO, m.fl.

Private, erhverv, offentlig

vi handler med alle

Kæmpe udvalg

med over 100.000 varer

Diverse

Er du på udkig efter diverse tilbehør og reservedele til din belysning? Så er du landet på den rette side, for her har vi samlet vores forskellige produkter inden for belysning, der ikke passede ind i vores andre kategorier. Hos WATTOO.DK har vi et stort udvalg af alt hvad du skal bruge, når der skal monteres nye lamper eller skiftes pærer i stuen – og vi forhandler kun produkter fra de bedste og mest anerkendte producenter.

Men hvad dækker denne kategori af diverse produkter til belysning egentlig over – og hvordan kan jeg vide, om netop dét jeg leder efter, findes her? Det kan du blive klogere på i følgende afsnit, hvor vi har skrevet lidt om hvad du kan finde i vores diverse kategori inden for belysning, så det bliver endnu nemmere for dig, at få det rigtige produkt hjem.

Bredt udvalg af tilbehør til belysning

Du kender sikkert allerede til mange forskellige produkter inden for belysning; som eksempelvis loftlamper, lyskilder og indbygningsspot. Det kræver nemlig ofte flere forskellige produkter og værktøj, når der skal monteres nye lamper eller andet belysning i privaten, virksomheden eller udendørs. Men der findes også forskelligt tilbehør og produkter, der ikke passer ind i de mest gængse kategorier – og dem har vi samlet her i vores diverse kategori.

En af de mest almindelige kategorier her på siden, er vores kategori med transformere. Det er nemlig et produkt der ofte bruges i elinstallationerne, og som mange er afhængige af i forhold til dæmpning af særligt halogenpærer. Ligeledes finder du LED-drivere i denne kategori, der bruges til at forsyne LED pærer og LED bånd med konstant strøm. Mangler du en elektronisk transformer til dæmpningen af din belysning – eller en LED driver til dine nye LED pærer – så finder du det her på siden.

Vores diverse kategori inden for belysning dækker dog også over noget så simpelt, som julebelysning til juletræet – eller til buskene i haven. Hos WATTOO.DK finder du et stort udvalg af julebelysning fra kvalitetsbevidste producenter som Markslöjd, der tåler den hårde danske vinter. Når du køber din juletræskæde fra os, så kan du være sikker på, at den holder i mange år frem. Vi har lyskæder i forskellige længder, og med et varierende antal pærer.

LED pærer er efterhånden meget almindelige i danske hjem, men knap så almindelige er LED bånd. Disse LED bånd er meget nemme at montere, og kan sættes op ligesom tape. De giver et behageligt og energivenligt lys under eksempelvis sengen, bag fjernsynet eller i klædeskabet. Vi forhandler de moderne og innovative LED bånd fra anerkendte producenter som e3light, Nordlux og Osram.

Slutteligt finder du også et varieret udvalg af staldglas her på siden. Denne kategori dækker over forskellige typer af staldglas fra blandt andet Thorn Lighting – og ikke mindst de passende fatninger hertil. De fleste af vores fatninger og vægarmaturer til staldglas, passer til montering på både væg og loft. Er du på udkig efter holdbare armaturer med tilhørende glaskugle, så er det i denne kategori du finder det.

Se alle produkter i kategorien Belysning

Skriv til os