Menu
Hurtig levering

14 dages returret

Fragt ned til 16 kr.

vælg selv leveringsmetode

Private, erhverv, offentlig

vi handler med alle

Kæmpe udvalg

altid over 60.000 varer

Chat
70 20 08 08

Lampestel

Et lampestel er en stor del af en moderne lampe, og det rigtige lampestel pynter gevaldigt i boligen. Her på siden har vi samlet vores brede udvalg af flotte og tidstypiske lampestel, der gør det muligt selv at sammensætte din helt egen lampe. Hos WATTOO.DK er vi store tilhængere af høj kvalitet, og derfor finder du kun de bedste lampestel fra anerkendte, Nordiske producenter som LampGustaf.

   

  1. Cape Horn gulvlampestel
    Pris inkl. moms 1.534,00 DKK
  2. Sutton bordlampestel - 43 cm - brun
    Pris inkl. moms 383,00 DKK

   

De fleste af os tænker automatisk på gulvlamper, bordlamper eller loftlamper, når snakken falder på indendørs belysning. For det er alt andet lige sådan vi typisk lyser boligen op – og det er da også ofte en både nem og moderne løsning. Men der findes alternativer, som eksempelvis at sammensætte sin egen lampe med separat lampestel og lampeskærm. Hos WATTOO.DK tilbyder vi alt i indendørs belysning, og det indebærer naturligvis også mange forskellige lampestel, der passer sammen med forskellige lampeskærme. Er du interesseret i at sætte dit helt eget præg på den indendørs belysning, så er lampestel vejen frem.

Billige lampestel til den moderne bolig

Belysning er rigtigt mange ting, og der findes et væld af forskellige lamper, der kan pryde boligen. Ydermere er lamperne i boligen også med til at skabe et godt indeklima på baggrund af behagelig og hyggelig belysning. Det er med andre ord vigtigt, at din bolig gør brug af den rigtige belysning, da det gør boligen endnu mere behagelig at opholde sig i. Men for mange kan valget af lamper måske virke lidt låst, da man i de flest tilfælde er afhængig af om producenterne har lavet en model, der rammer helt plet i forhold til personlige præferencer.

Sådan behøver det dog ikke at være, for her på WATTOO.DK finder du et tidstypisk og stilrent udvalg af lampestel. Lampestellene her på siden kommer i mange forskellige farver – og de er alle klar til at blive monteret med lampeskærm og til at sprede hygge i boligen. Uanset hvilken stil du godt kan lide, så kan du med de mange forskellige farver i lampestel finde den helt rigtige kombination.

Men som nævnt tidligere, så er lampestellet kun den ene del af lampen – for i de fleste tilfælde kræves der også en lampeskærm, førend lampen er helt som den skal være. Du finder naturligvis også mange typer lampeskærme her på siden, da vi har alt hvad du skal bruge, når den indendørs belysning skal skiftes ud. Vær altid opmærksom på hvordan lampeskærmen skal monteres på lampestellet, da skærmen typisk monteres ved at blive klemt fast på pæren – eller ved at blive skruet fast på en møtrik på fatningen.

Slutteligt så skal der naturligvis også en lyskilde i lampen, og her er der som udgangspunkt frit valg på alle hylder. Et godt tip er dog at gå efter de moderne LED-pærer, der leverer et behageligt og varmt lys. Fordelen ved LED-pærerne er nemlig, at de er meget energivenlige – og således milde ved din elregning. LED-pærerne kommer typisk med mange forskellige fatninger, således at der altid er en model, der passer til netop dit lampestel.

Se alle produkter i kategorien Belysning - Væg / bord / gulv

Fremragende

Baseret på 2267 anmeldelser

Se nogle af anmeldelserne her.

09.05

Altid god service og hurtig levering

Altid god service og hurtig levering, super

Thomas Krogh

26.04

Enestående service og stort udvalg

Overskueligt og effektivt bestillingssystem; meget hurtig levering og effektivt returvarehåndtering...

Mads Toft Søndergaard

15.04

SUPER SERVICE

Jeg modtog en vaskekumme, der var gået itu under forsendelsen. Jeg ringede, og fortalte hvad der va...

B. Hansen

02.03

Superhurtig levering

Inger slinger i valsen - hurtig bestilling, hurtig levering. Kan kun anbefales

Mors datter

01.03

Fantastisk service - rigtig god oplevelse.

God service på WATTOO.DK - god oplevelse med levering. Og det gav os fuld blus i køkkenet...efter ...

Henrik Hansen

08.02

God indsigt og meget fin service!

Med min oplevelse kan man roligt handle med WATTOO.DK. Den jeg talte med hos WATTOO, gjorde sit til ...

Connie

23.06

Wattoo er et meget professinelt …

Wattoo er et meget professinelt firma.Deres elektroniske systemer, med henblik på at finde sparepar...

ida pedersen

22.06

Fin pris hurtig levering

Fin pris hurtig levering, det kan være nemt

Lennart

22.06

Hurtig levering

Hurtig levering

Carsten Christiansen

22.06

Hurtig levering ;O)

Hurtig og billig levering :O)

Morten

21.06

Nemt

Hurtigt og nemt

Per