Hurtig levering

14 dages returret

Altid lave fragtpriser

vi tilbyder GLS, DAO, m.fl.

Private, erhverv, offentlig

vi handler med alle

Kæmpe udvalg

med over 100.000 varer

Køkken-lys

Et lysrørsarmatur er en effektiv og billig måde at få god belysning i dine rum på, og særligt i køkkenet kan det være en god løsning. Her kan du nemlig opsætte lysrørsarmaturer under eksempelvis dine køkkenskabe, og dermed skabe en helt særlig stemning i køkkenet. Er du på udkig efter moderne lysrørsarmaturer til køkkenet, så er du kommet til den helt rette side – for her finder du vores brede udvalg. Se eksempelvis de mange flotte modeller fra Nordlux og Osram.

   

 1. inkl. moms 240,00 DKK
 2. LED armatur til grundbelysning, underskab eller flotte lyslinier (sammenkobling), Linear Compact Switch/High Output/Batten – Ledvance

  5 års garanti! Smart serie af LED armatur til grundbelysning, underskabe, hylder, gange, opholdsrum og meget mere. Nem installation på loft og væg og alt tilbehør medfølger. Mulighed for sammenkobling af op til 10 armaturer til flot lyslinie uden mørke pletter. Velegnet til erstatning af eksisterende armaturer med lysstofrør. Masser af flot lys for pengene! Se varekortet for beskrivelse af forskellen på Switch, High Output og Batten.

  inkl. moms fra 81,00 DKK
 3. LED armatur til grundbelysning, underskab eller flotte lyslinier (sammenkobling), 25W / 2500 lumen, uden afbryder, 3000K, 1473 mm – LEDVANCE Osram Linear 1500 Power

  3 års garanti! Smart LED armatur uden afbryder til grundbelysning, underskabe, hylder, gange, opholdsrum og meget mere. Nem installation på loft og væg og alt tilbehør medfølger. Mulighed for sammenkobling af op til 10 armaturer til flot lyslinie uden mørke pletter. Velegnet til erstatning af eksisterende armaturer med lysstofrør. Masser af flot lys for pengene!

  Varenr: 5642002539

  inkl. moms 251,00 DKK

   

De fleste af os har fået øjnene op for vigtigheden af god og effektiv belysning i boligen eller virksomheden, da det er med til at skabe bedre atmosfære og opfattelse af rummets størrelse. I den forbindelse kan et lysrørsarmatur være en rigtigt god løsning, da de typisk er meget nemme at montere – og ikke mindst billige. I forbindelse med montering i køkkenet, så kan et lysrørsarmatur med tilhørende lysstofrør under køkkenskabene i samspil med andre typer belysning, som eksempelvis væglamper eller loftlamper, belyse rummet på den helt rigtige. Det er nemlig altid en god ide at kombinere flere forskellige lyskilder i dine rum, da det får rummet til at se større ud. Hos WATTOO.DK finder du altid et moderne og stort udvalg af køkkenarmaturer, der sikrer dig effektiv og behagelig belysning.

Billig belysning til køkkenet online

Der er typisk mange penge at spare, når du køber din belysning online – og her på siden er vi ingen undtagelse. For selvom nøgleordet for os altid har været kvalitet, så er det ikke ensbetydende med at priserne er skruet i vejret. Hos WATTOO.DK stræber vi nemlig altid efter at kunne tilbyde et kvalitetssikret udvalg til de laveste priser. Vi sørger for at skære de dyre mellemled væk, så du kan spare endnu mere på din belysning til køkkenet. På denne måde får du altid det bedste og mest holdbare produkt med hjem, og ikke mindst til den bedste pris.

Når du skal vælge dit nye underskabsarmatur, så er der typisk flere ting at tage stilling til. Eksempelvis hvor mange watt du ønsker, at dit nye armatur skal være på. Hos WATTOO.DK har vi lysrørsmarturer til køkkenet i alt fra 8 til 2x18 watt, så der er rig mulighed for at tilpasse lysstyrken til størrelsen på dit køkken – og ikke mindst placeringen af dit underskabsarmatur. Dernæst har du også flere forskellige muligheder i forhold til farven på dit armatur; herunder børstet stål, galvaniseret og hvid. De klassiske lysrørsarmaturer kommer naturligvis i hvid, men hvis du ønsker mere tidstypiske og moderne farver, så finder du det også her på siden.

Vi søger altid et kunne tilbyde det bedste og største udvalg af underskabsarmaturer, og derfor finder du kun produkter fra de bedste producenter her på siden. Det er nemlig din garanti for det bedste produkt. Har du spørgsmål til vores udvalg af lysrørsarmaturer til køkkenet, så er du altid velkommen til at kontakte os – og så skal vi forsøge at hjælpe dig bedst muligt videre. Hos WATTOO.DK skal det nemlig være nemt, at finde den helt rigtige belysning til køkkenet.

Se alle produkter i kategorien Belysning - Lysarmaturer

Skriv til os