Hurtig levering

14 dages returret

Fragt ned til 16 kr.

vælg selv leveringsmetode

Private, erhverv, offentlig

vi handler med alle

Kæmpe udvalg

med over 100.000 varer

Kviksølv/Natriumpærer

Metalhalogen- og kviksølvpærer giver et fortrinligt lys med mange lumen og høj lysintensitet. Er du på udkig efter et moderne og kvalitetssikret udvalg af metalhalogen pærer så er du kommet til det helt rette sted. Hos WATTOO.DK finder du nemlig et bredt udvalg fra de bedste producenter på markedet. Se eksempelvis det moderne udvalg fra Osram og Philips.

   

 1. Metalhalogenpære CDM-TC G8,5 - Philips

  Metalhalogenpære CDM-TC G8,5 - Philips

  inkl. moms fra 237,00 DKK
 2. Højtryksnatriumpære SON-T plus E40 - Philips

  Højtryksnatriumpære SON-T plus E40 - Philips

  Velegnet til armaturer med spejloptik. Vælg watt.

  inkl. moms fra 211,00 DKK
 3. Højtryksnatriumpære SON-T PRO 1000W E40 - Philips
  inkl. moms fra 785,00 DKK
 4. Metalhalogen CDO-TT E40 - Philips

  Metalhalogen CDO-TT E40 - Philips

  inkl. moms fra 480,00 DKK
 5. Metalhalogen CDM-TD RX7s - Philips

  Metalhalogen CDM-TD RX7s - Philips

  inkl. moms fra 237,00 DKK
 6. Højtryksnatriumpære SDW-T PG12 - Philips

  Højtryksnatriumpære SDW-T PG12 - Philips

  White SON giver en glødelampelignende lysatmosfære og er særlig velegnet til at fremhæve varme farver som f.eks. rød. Vælg watt.

  inkl. moms fra 679,00 DKK
 7. Højtryksnatriumpære SON plus 250W E40 - Philips
  inkl. moms fra 302,00 DKK
 8. Højtryksnatriumpære SON PRO E27 - Philips

  Højtryksnatriumpære SON PRO E27 - Philips

  Vælg watt.

  inkl. moms fra 178,00 DKK
 9. Højtryksnatriumpære SON-T plus 70W E27 - Philips
  inkl. moms fra 163,00 DKK
 10. Metalhalogen CDM-T G12 - Philips

  Metalhalogen CDM-T G12 - Philips

  MASTERColour CDM-T er kompakte metalhalogenlamper med et flot, hvidt lys og en god farvegengivelse.

  inkl. moms fra 178,00 DKK
 11. Højtryksnatriumpære VIALOX NAV-T SUPER 4Y 400W E40 - Osram
  inkl. moms fra 252,00 DKK

   

Metalhalogen pærer er måske knap så udbredte som de mere gængse pærer; herunder særligt de energivenlige LED pærer, halogenpærer og almindelige glødepærer. Men ikke desto mindre kan du få rigtigt meget lys for pengene ved metalhalogen pærer, der typisk kommer med et højere antal watt end almindelige lyskilder. Ligeledes derfor bruges metalhalogen pærer også typisk i virksomheder, butikslokaler eller i lagerbygninger. Det ekstra skarpe og klare lys er nemlig ofte at foretrække på større arealer, hvor der er behov for ekstra belysning – uden at der absolut skal monteres eksempelvis lysstofrør. Vil du gerne vide mere om metalhalogen-, kviksølv- og natriumpærer, så skal du blot læse med i det følgende afsnit.

Billige metalhalogen pærer på nettet

Hos WATTOO.DK har vi igennem mange år hjulpet tusindvis af danskere videre med deres belysning, og det er der en grund til. Vi stræber nemlig altid efter at kunne tilbyde den bedste kvalitet til den bedste pris. Når du handler med os, så er du altid sikret de nyeste produkter fra de bedste producenter på markedet – uden at skulle bekymre dig om at betale for meget. Vi søger hele tiden at skære de dyre mellemled væk, så du kan spare endnu mere.

Når du skal vælge din nye kviksølv-, metalhalogen- eller natriumpære, så gælder mange af de samme overvejelser, som når du er på udkig efter en ganske almindelige pære. Det handler nemlig om at finde den pære, der afgiver det mest naturlige og behagelige lys. Det er derfor vigtigt at du kigger nærmere på pærens farvetemperatur og farvegengivelse. Alle pærerne du finder her på siden kommer med en rigtig god farvegengivelse – men i forhold til pærens farvetemperatur handler det også ofte om personlig præference. De fleste kviksølvpærer kommer med et behageligt hvidt lys, der eksempelvis egner sig rigtigt godt til gadebelysning eller industrianlæg.

Hvad angår metalhalogen pærer, så kommer de fleste efterhånden med et meget naturligt lys og en solid farvegengivelse. Metalhalogen pærerne har som de fleste andre pærer gennemgået en stor udvikling de senere år, og de kommer nu i rigtigt god kvalitet. Hos WATTOO.DK forhandler vi de anerkendte producenter Osram og Philips, der er kendt for deres gode teknologi og solide produkter. Uanset hvilken type pære du efterspørger, kan du altså finde den i rigtig god kvalitet, når du handler med os.

Hos WATTOO.DK søger vi altid at hjælpe vores kunder bedst muligt videre, således at du kommer hjem med det helt rigtige produkt. Hvis du spørger os, så skal det nemlig være nemt og hurtigt at finde kvalitetssikret belysning. Har du spørgsmål til vores sortiment, levering eller noget helt tredje, så kan du altid rette henvendelse til vores kundeservice, der kan hjælpe dig godt på vej.

Se alle produkter i kategorien Belysning - Lyskilder (Pærer)

Tryk for at åbne chattenDu har svar på chatten
Skriv til os