Hurtig levering

14 dages returret

Fragt ned til 16 kr.

vælg selv leveringsmetode

Private, erhverv, offentlig

vi handler med alle

Kæmpe udvalg

med over 100.000 varer

Gulvlamper

En udendørs gulvlampe er et stilsikkert og moderne alternativ til andre former for udendørs belysning – og gulvlamperne er perfekte til at skabe hygge på eksempelvis terrassen eller altanen. Her på siden har vi samlet vores moderne udvalg af gulvlamper til udendørs brug, der forener god kvalitet med innovativt og stilrent design. Se eksempelvis de flotte modeller fra det anerkendte, svenske mærke Markslöjd.

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Udendørs belysning kender du sikkert allerede til i form af skotlamper, havelamper eller udendørs væglamper – men det er ikke sikkert, at du har fået øjnene op for mange af de andre muligheder for udendørs lys. Et af de stilsikre og moderne alternativer til førnævnte, er udendørs gulvlamper der kommer i forskellige farver og hårdføre materialer. Gulvlamperne er som skabt til terrassen eller altanen, hvor du har brug for hyggelig belysning; der også gerne må se smart og indbydende ud. Gulvlamperne her på siden kommer alle i et spændende design, og så er de bygget til at modstå vind og vejr.

Moderne udendørs gulvlamper på tilbud

Fælles for al udendørs belysning på WATTOO.DK er den gode kvalitet, for vi forhandler kun de bedste produkter fra de bedste producenter. Men der er også en anden vigtig ting, der kendetegner det meste af vores udvalg; nemlig de lave priser. Vi tror på, at godt design og funktionalitet ikke behøver koste en formue – og du finder således også altid et stort udvalg af udendørs belysning på tilbud. Vil du gerne have en moderne lampe til den rette pris, så er du kommet til det helt rette sted.

Den største forskel på almindelige gulvlamper til indendørs belysning og de modeller, som du finder her på siden, er at vores udendørs gulvlamper kommer i et mere hårdført materiale. Det er naturligvis sådan, at udendørs belysning bliver udsat for et noget hårdere miljø end indendørs belysning; som eksempelvis regn og frost. Du kan derfor trygt stole på, at de billige udendørs gulvlamper du finder her på siden, er opgaven voksen.

Men det er bestemt ikke ensbetydende med, at der er slækket på designet af lamperne – for det moderne design er fortsat i højsædet. Et godt eksempel er vores gulvlamper fra svenske Markslöjd, der forener stilrent og sikkert design med praktisk funktion. Se blandt andet Markslöjd Köpenhamn, der med de rene linjer og minimalistiske design ville kunne pryde enhver terrasse eller altan.

En god overvejelse at gøre sig, når der skal købes billige udendørs gulvlamper, er hvilken farve man ønsker – for det er oftest farven (foruden den faktiske udformning af lampen), der adskiller de forskellige modeller. Hos WATTOO.DK søger vi altid at kunne tilbyde et bredt udvalg af gulvlamper i forskellige farver, således at du nemt kan tilpasse gulvlampen til dine personlige præferencer. Her på siden finder du eksempelvis gulvlamper i farver som brun og hvid.

Har du brug for udendørs belysning på terrassen eller altanen, så gør dig selv den tjeneste at overveje de spændende alternativer i form af udendørs gulvlamper eller udendørs bordlamper. De skaber en helt særlig stemning uden døre, og så kommer de i tidstypiske designs, der kan pryde ethvert udendørs areal.

Se alle produkter i kategorien Belysning - Udendørslamper

Tryk for at åbne chattenDu har svar på chatten
Skriv til os