Hurtig levering

14 dages returret

Altid lave fragtpriser

vi tilbyder GLS, DAO, m.fl.

Private, erhverv, offentlig

vi handler med alle

Kæmpe udvalg

med over 100.000 varer

Vi leverer ordrer som normalt

Danfoss CF2+ & Danfoss Link™ – Repeater CF-RU

Trådløs rækkevidde forøger til det trådløse gulvvarmesystem CF2+ fra Danfoss. Kan også bruges til Danfoss Link™ systemet. En repeater forøger rækkeviden med op til 30 meter.

Varenummer:460960230
inkl. moms 556,00 DKK

Beskrivelse

CF-RU reapeater:

CF-RU Repeater-enhed anvendes til at forbedre den trådløse rækkevidde mellem controller-enheden, rumtermostater og andre tilsluttede komponenter i et Danfoss Link™ eller CF2-gulvvarmesystem. CF-RU-enheden fungerer ved at videresender de signaler den modtager fra rumtermostater, fjernbetjeningen (tilbehør) og controller-enheden. Det kan især være nyttigt i forbindelse med større installationer, hvor den fysiske afstand mellem komponenterne kan forhindre en velfungerende, trådløs forbindelse. Repeater-enheden kan også anvendes på steder hvor tykke vægge, metalgenstande og lignende blokerer for radiosignalerne. Hvis linktesten viser, at der ikke er trådløs forbindelse til controllerenheden, installeres en CF-RU-enhed, og linktesten startes igen.

En Master Controller understøtter op til tre repeater-enheder installeret i en kæde mellem den relevante rumtermostat og controllerenheden. Der kan oprettes flere parallelle repeater-kæder fra én Controller.

Specifikationer

Brand Danfoss
EAN 5702420068244
Forsyningsspænding 230Vac, 50Hz
Godkendelser CE
IP-klasse (kapslingsklasse) IP21
Standarder EN 60730
System type Trådløs
Tilledning Adapter til stikkontakt med 3 meter ledning
Trådløs - Frekvens 868,42MHz
Trådløs - Rækkevidde Op til 30 meter (i almindelige bygninger)
Trådløs - Styrke < 1mW
Typenummer 088U0230
Vægt 100 g
Tryk for at åbne chatten
Skriv til os