Hurtig levering

14 dages returret

Altid lave fragtpriser

vi tilbyder GLS, DAO, m.fl.

Private, erhverv, offentlig

vi handler med alle

Kæmpe udvalg

med over 100.000 varer

Cordless Vacuum Cleaner

Jimmy JV63 Handheld cordless stick vacuum cleaner, 60 Mins run time, blue Jimmy JV63 er en håndholdt trådløs støvsuger med 60 min. driftstid. Den fås i farven blå.
Varenummer:JV63
inkl. moms 1.426,00 DKK

Beskrivelse

Jimmy JV63 Handheld cordless stick vacuum cleaner, 60 Mins run time, blue

Jimmy JV63 er en håndholdt trådløs støvsuger med 60 min. driftstid. Den fås i farven blå. Jimmy har en højeffektiv børsteløs digitalmotor med 100.000 omdrejninger pr. minut. Digitalmotoren gør at Jimmy suger med op til 130AW. Jimmy efterlader en effektiv ren fornemmelse. Way of Dust Collection er dual-cyclonic med vakuumgrad 19kpa, støvopsamlingskapacitet er 0,5L, og luftfiltrering HEPA giver dig en effektiv og ren følelse. Let og let manøvredygtighed med ergonomisk design af håndtagets vinkel, som er mere behageligt under rengøring. Der er en gruppe på 7 × 2500 mAh batterier, der giver den en lang driftstid og den kan arbejde i 60 minutter kontinuerligt. Velegnet til flere underlag og situationer, såsom senge, sprækker og ventilationsåbninger. Anti-snoet hårdesign. Innovativ kæmningsstruktur kan adskille alle slags hår fra børsterulle i støvkop under rengøringsprocessen. Let at rengøre kæledyrshår uden at disse bliver viklet ind i børsterullen.  Jimmy inkluderer et elektrisk gulvhoved, et elektrisk madrashoved, et tæppebørsterulle, en 2-i-1 polstringsbørste og et 2-i-1 sprækkeværktøj, der renser hurtigt rundt omkring i dit hjem og din bil. Jimmy er et nyt mærke i Skandinavien, men det er stort anerkendt mærke udenfor Skandinaviens grænser.

• 60 min. driftstid
• 130 AW sugeeffekt
• Separat penselform
• Ergonomisk greb og let design
• Patenteret cyklonfiltreringsteknologi

Pakkeindhold: Støvsuger, elektrisk gulvhoved, elektrisk madrashoved, 2-i-1 polstringsværktøj, 2-i-1 spalteværktøj, metalrør, tæppebørsterulle, opladningsbase, brugervejledning. Vægt: 2,85 kg.

Specifikationer

Brand Øvrige
EAN 6946499308231
Typenummer JV63
Skriv til os