Hurtig levering

14 dages returret

Fragt ned til 16 kr.

vælg selv leveringsmetode

Private, erhverv, offentlig

vi handler med alle

Kæmpe udvalg

med over 100.000 varer

Dimplex Front, lav model DFB2W - 230V

Front elradiatoren er en flot og veludført serie fra Dimplex. Denne serie har luftudslip i fronten, og er som tidligre sædvanlig udstyre med meget nøjagtig termostat (+/-0,1°). Dette sikre den bedste udnyttelse af forbruget. Leveres klargjort til både fast installation og stikprop. Kan let udbygges med mange styrefunktioner bl.a. natsænkning og fjern kontrol.

inkl. moms fra 934,95 DKK

Beskrivelse

Dimplex leverer igen en af markedets bedste varmepaneler, men meget nøjagtig termostat +/- 0,1°. Dette betyder at radiatoren holder en jævn varme, hvilket skabet et behageligt klima og et lavere forbrug. Desuden er den indbyggede termostaten udviklet med en mærkbar lav standby effekt på kun 0,5W. Det er meget lavt sammenlignet med andre tilsvarende produker med op til 7W standby effekt.

Kar til natsænkning

Modellen leveres som standart uden natsænkning, men det har Dimplex også tænkt på. Ved at klikke tilkøbsmodulet DCU-2T med display ind i varmepanelet, opnås denne funktion. Modulet er en koblingsboks som klikkes ind i radiatoren efter man fjerner et lille blænddæksel ved siden af termostaten. Dækslet fjernes enkelt med skruetrækker. Hvis din installation er forberedt til censtralstyrret natsænkning kan du anvende kontrolenheden DCU-1Z kit 230V. Enheden ligner blænddækslet, og tildeler radiatoren den funktion, at når den modtager for spænding fra en styreleder, sænkes temperaturen 5 grader i forhold til den valgte temperatur. Sammen med enheden medfølger alternativ kabel samt en konnectorboks som skal erstatte den medleverede påmonterede boks.

Lav drivning - billigere drift.

Endnu en forbedring er at begge nye serier fra Dimplex har en lav drivning. F.eks. Hvis termostaten på en varm sommerdag, sættes til 20°c vil produkter med "høj drivning" på en kold vinterdag lade temperaturen falde til f.eks. 17°c, selv om termostaten står på 20°c. Dimplex har en "lav drivning" hvilket vil sikre at temperaturen fastholdes uanset udetemperaturen.

For hver grad man hæver temepraturen én grad, kan det mærkes forøger det strømforbruget med ca 5%. Derfor spares der pemge når man holder en fast temperatur. Den lave drivning sikre altså at temperaturen svinger under 0,5 grader, som dermed betyder jævnt forbrug og sparede strømkroner.

Vådrumsikret - klar til badeværelset

Alle radiatore i denne serie er IP 24, hvilket betyder at de er alle stænktætte

Trådløs styrring

Dimplex Front og Top er klargjort til det trådløse energistyringssystem Nobø Energy Control, som gør det muligt at kontrollere varmen ved hjælp af smartphone eller tablet. Du opnår denne funktionallitet ved at tilkøbe Nobø HUB, som kan kommunikere med styreenhederne DCU-ER DCU-2R og DCU-1R. Disse enheder kan erstatte den standart enhed som medfølger ved køb af radiatoren DCU-W.

Se video om Nobø HUB (på norsk)

Hvad skal jeg vælge Top eller Front?

De to modeller Top og Front kan sammenlignes på de fleste områder og skiller sig primært ud på to parametre:

  1. Design, med og uden gitter i front

  2. Respect afstand i top.

Når du montere en radiator fra serien Top skal du være opmærksom på at din vindueskarm eller hylder over radiatoren, skal være placeret minst 20 cm fra oversiden af radiatoren. Dette skyldes at den opvarmede luft sendes ovenud på Top modellen. Front modellen sender luften ud i front og derfor er der, på denne serie, en respektafstand ovenud til på kun 5 cm.

Specifikationer

Dybde 9 cm
Farve Hvid
Frekvens 50 Hz
Hulafstand vægbeslag - NY -
Højde 20 cm
IP-klasse (kapslingsklasse) IP24
Inkl. termostat Ja
Inkl. vægbeslag Ja
Installation Fast installation, Ledning / stikprop
Producent Glen Dimplex
Type Front (DFB2W)
Volt 230V

Varianter

Dimplex Front, lav model 250W, DFB2W - 230V Dimplex Front, lav model 250W, DFB2W - 230V
Varenummer: 0978560274
inkl. moms fra 934,95 DKK
inkl. moms fra 934,95 DKK
Dimplex Front, lav model 750W, DFB2W - 230V Dimplex Front, lav model 750W, DFB2W - 230V
Varenummer: 0978560290
inkl. moms fra 993,00 DKK
inkl. moms fra 993,00 DKK
Dimplex Front, lav model 1000W, DFB2W - 230V Dimplex Front, lav model 1000W, DFB2W - 230V
Varenummer: 0978560300
inkl. moms fra 1.054,95 DKK
inkl. moms fra 1.054,95 DKK
Tryk for at åbne chattenDu har svar på chatten
Skriv til os