Hurtig levering

14 dages returret

Altid lave fragtpriser

vi tilbyder GLS, DAO, m.fl.

Private, erhverv, offentlig

vi handler med alle

Kæmpe udvalg

med over 100.000 varer

Diverse

Er du på udkig efter diverse værktøjer og reservedele til din antenne eller dine antennekabler? Så er du kommet til den helt rigtige side, for her har vi samlet alle de dele, der hører ind under vores diverse kategori. Her finder du eksempelvis et moderne udvalg af crimptænger, slutmodstande og antenne stikdåser. Hos WATTOO.DK forhandler vi kun de bedste producenter, hvorfor du kun finder produkter fra anerkendte mærker som Lauritz Knudsen, Teledan og Triax her på siden.

   

 1. Crimptang "H", F-connector - RG6

  Crimptang for F-connector. Har to hexagon presområder på 0,324" og 0,360"

  Varenr: 5487506180

  inkl. moms 416,00 DKK
 2. Antenne stikdåse

  Antenne stikdåse TV/Radio & dataudtag.

  Varenr: 5487506083

  inkl. moms 231,00 DKK
 3. Plasthåndtag

  Plasthåndtag m. F-hun gevind.

  Varenr: 5487506177

  inkl. moms 202,00 DKK
 4. inkl. moms 912,00 DKK
 5. Triax TDP-04 (restlager)

  TDP-04 afgrener data/TV 4 dB

  Varenr: 8287235454

  inkl. moms 88,00 DKK
 6. LK – Afslutningsmodstand til antenneudtags sløjfedåser

  Lille afslutningsmodstand som anvendes i antenne sløjfedåser, hvor der ikke skal videresløjfes fra. Den monteres i udgangsterminalen hvor coax antennekablet ellers skulle have været monteret. Den er på 75 ohm.

  Varenr: 1087000242

  inkl. moms 10,40 DKK

   

Det kan dog være svært finde det helt rigtige værktøj til antennemateriel – og ligeledes at vurdere hvordan man vælger den bedste model. Endvidere kan en diverse kategori være ret forvirrende, da det ikke siger så meget om hvad du finder på siden. Hos WATTOO.DK forsøger vi dog altid at hjælpe vores kunder så godt som muligt videre; og det gælder naturligvis også dig. Vi har således i det følgende afsnit skrevet mere indgående omkring nogle af de produkter, som du finder her på siden. Er du nysgerrig i forhold til hvad vores diverse kategori inden for antennemateriel dækker over, og hvad du kan bruges de forskellige produkter til – så skal du altså blot læse videre.

Det finder du her på siden

De fleste af os får brug for en ting eller to fra diverse kategorien før eller siden – og derfor kan det være nyttigt at vide, hvad du finder her. En af de mest solgte ting her fra siden er vores crimptænger, der bruges til f-konnektorer. Med en crimptang kan du selv montere stik på dine kabler, og med WATTOO.DK får du naturligvis kun crimptænger af højeste kvalitet. Det sikrer kvaliteten af dine samlinger, og sørger for at det hele sidder som det skal.

Derudover finder du også antenne stikdåser her på siden, der kan bruges til både TV/radio og data-udtag. Med en antenne stikdåse kan du nemt og hurtigt samle dine udtag, så der er gjort klar til levering af antenne eller data signal. Har du selv mod på at installere en ny antenne stikdåse i boligen eller virksomheden, så finder du altid et moderne og billigt udvalg her på siden.

Slutteligt finder du således også en række forskellige reservedele og tilbehør til dit antennemateriel. Disse dækker blandt andet over slutmodstande, plasthåndtag og meget andet. Vi har med andre ord alt hvad du skal bruge, når du skal arbejde med eller montere nyt antennemateriel.

Det bedste får du hos os

Hos WATTOO.DK gør vi hele vores bedste til, at du fortsat opfatter os som den bedste forhandler af el artikler på nettet. Vi forhandler derfor også kun de bedste og mest anerkendte producenter på markedet, hvilket er din garanti for et holdbart og sikkert produkt. Og netop sikkerhed er i højsædet, så snart det handler om elektronik. Med WATTOO.DK kan vi garantere kvaliteten og sikkerheden af vores produkter, så du kan garantere det samme, når du er færdig med arbejdet.

Har du spørgsmål angående vores udvalg af el artikler eller antennemateriel, så er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice, der kan være behjælpelig med eventuelle spørgsmål og tvivl.

Se alle produkter i kategorien Elartikler - Antennemateriel

Skriv til os