Hurtig levering

14 dages returret

Altid lave fragtpriser

vi tilbyder GLS, DAO, m.fl.

Private, erhverv, offentlig

vi handler med alle

Kæmpe udvalg

med over 100.000 varer

Værktøj

Find dit nye værktøj til at arbejde med datamateriel her på siden. Vi har alt, hvad der skal til for, at du kan bearbejde datamateriel efter dine behov, så du kan løse alle udfordringer foran dig.

Her finder du blandt andet universalværktøj, montageværktøj og andet, som alt sammen er i god kvalitet, til fornuftige priser og med en ordentlig vejledning.

   

 1. LSA+ universalværktøj til montage i skæreklemmer

  LSA+ universalværktøj til montage i skæreklemmer

  Tang som bl.a. kan bruges til at montere ledninger i Krone LSA-PLUS skæreklemmer. Disse klemmer findes f.eks. i tele patchpaneler, svagsstrømsklemrækker osv.

  Varenr: 6185001928

  inkl. moms fra 210,00 DKK
 2. Ideal Industries – 'Punchmaster™ II' montageværktøj til 110 og 66 punch down IDC skæreklemmer
  inkl. moms fra 564,00 DKK
 3. Ideal Industries – 'Punchmaster™ II' erstatningskniv til 110 punch down IDC skæreklemmer
  inkl. moms fra 149,00 DKK

   

Datamateriel kan kræve bearbejdning afhængig af dine behov

Vi lever i en digital verden, hvor diverse datamaterialer betyder meget. Grundlæggende kan man sige at generel datamateriale begynder at fylde mere og mere værende det netværkskabler, switche eller noget helt tredje.

Vi støder på det konstant, og det fylder mere i forskellige løsninger og arbejdsmetoder. Men vi har samtidig også alle sammen forskellige behov, og derfor vil vi også ofte kræve diverse ændringer og tilpasninger hver især, som ikke altid findes i et givent produkt pr standard.

Gode værktøjer til at arbejde med forskellige datamateriel er derfor også ved for alvor at blive populær, og det er virkelig noget, der kan gøre ens hverdag og arbejdsopgaver nemmere – særligt hvis værktøjet er i god kvalitet.

Værktøj til alle situationer og behov

Heldigvis har vi her hos Wattoo værktøjer til enhver situation, og vi har altid kvalitet for øje når vi indkøber nye værktøjer og redskaber, så du kan få den bedste mulige oplevelse og ikke mindst en handel, som du kan være glad for.

Her finder du blandt andet kvalitets værktøj til at skære og montere kabler på en nem og overskuelig måde, og alt vores værktøj har en høj levetid, så du kan anvende det hyppigt uden problem.

Med det rette værktøj til at håndtere kabler og generel datamateriel, vil der ikke være nogen udfordring, du ikke kan løse og overkomme på en god måde. Det er bare med at komme i gang!

Mangler du andet værktøj til helt andre situationer eller områder, så husk at vi hos Wattoo har et af landets største udvalg af kvalitetsværktøj inden for alle kategorier.

Se alle produkter i kategorien Datamateriel - Diverse

Tryk for at åbne chattenDu har svar på chatten
Skriv til os