Hurtig levering

14 dages returret

Altid lave fragtpriser

vi tilbyder GLS, DAO, m.fl.

Private, erhverv, offentlig

vi handler med alle

Kæmpe udvalg

med over 100.000 varer

Tilbehør

Mangler du tilbehør til dine varmekabler, så kan du hos Wattoo finde de helt rette produkter til dine behov. Vi har et bredt sortiment, der dækker ethvert behov, og her finder du blandt andet kabelholdere, montagesæt, aflastningskæder samt en lang række af andre produkter.

   

 1. DEVIfast metalbånd 5m

  Metalbånd i 5 meters længde for enkel fastgørelse af varmekabler til. Båndet sikre at kablerne ligges med den rigtige afstand og gør monteringsprocessen enklere.

  Varenr: 7239106244

  inkl. moms 118,00 DKK
 2. inkl. moms 390,00 DKK
 3. inkl. moms 67,50 DKK
 4. Montagesæt m. følerør

  Varenr: 7235863714

  inkl. moms 143,00 DKK
 5. inkl. moms 307,00 DKK
 6. inkl. moms 180,00 DKK
 7. inkl. moms 475,00 DKK
 8. DEVI – Tilslutningssæt for selvbegrænsende varmekabel og monteringsdåse

  Dette sæt bruges når et DEVI selvbegrænsende varmekabel afsluttes direkte i en monteringsdåse. Sættes passer til en PG16 forskruning. Læs vejledning som du finder på varekortet for mere information.

  Varenr: 7239105630

  inkl. moms 157,00 DKK
 9. DEVI – Samlesæt for selvbegrænsende varmekabler

  Dette sæt bruges når to DEVI selvbegrænsende varmekabler skal samles med hinanden. Enten fordi de skal forlænges eller hvis der er kommet en skade på kablet som skal repareres. Læs vejledning som du finder på varekortet for mere information.

  Varenr: 7239105656

  inkl. moms 166,00 DKK
 10. inkl. moms 123,00 DKK

   

Vi forhandler produkter fra de bedste mærker, og du kan være sikker på, at alt fra vores webshop er i top kvalitet, så du kan få klaret dine udfordringer på bedst mulig vis!

Landets største overblik over tilbehør til dine varmekabler

Hvad end du leder efter tilbehør til dine varmekabler i forhold til at færdiggøre dit el-gulvarme i hjemmet eller noget helt andet, så kan du være helt sikker på, at du finder det rette udvalg her på siden.

Vi har nemlig sat os for at samle alle de vigtigste og bedste produkter på ét og samme sted, så du altid kan komme hertil, når du har brug for ekstra tilbehør til dine varmekabler. Hertil holder vi os til at forhandle produkter fra velkendte producenter som eksempelvis DEVI, hvilket betyder, at du altid får den absolut bedste og mest sikre kvalitet her på siden.

Endeligt har vi fokus på at skabe et udvalg, der kan klare ethvert behov. Det betyder, at vi løbende opdaterer siden med nye og bedre produkter, hvilket omvendt gør det nemt for dig. Her kan du altså altid komme til, når du har brug for at gøre en god handel og ikke mindst finde lige netop det tilbehør, du mangler til dine varmekabler!

Billige produkter som gør dit arbejde nemmere

Når du handler produkter til elvarme, så gør du sandsynligvis ligesom alle os andre; går efter en god pris og en solid kvalitet. Du vil altid gøre dit for at finde det bedste tilbud, det bedste produkt og ikke mindst den bedste kvalitet – og det kan vi sagtens forstå.

Vi gør nemlig præcis det samme, når vi køber ind til vores lager, og det gør vi for at gøre din opgave nemmere. Ikke mindst gør vi det, fordi vi ønsker at være en webshop, som altid kan levere de bedste produkter og oplevelser, hvad end det handler om VVS produkter, belysning, ventilation eller noget helt fjerde. Vi vil være stedet, du går til, når du har brug for kvalitet, god service og fornuftige priser.

Vi har derfor samlet det hele på et sted og samtidig holdt prisen helt i bund, så du kan danne dig det samlede overblik uden at skulle rende til højre og venstre. Her finder du alt, du har brug for, på én og samme shop – og det gør det hele nemmere for dig.

Har du – nu eller i fremtiden – brug for solidt tilbehør til dine varmekabler, så tør vi godt love dig, at vi kan give dig de bedste forudsætninger for at finde den helt rette løsning hver eneste gang!

Se alle produkter i kategorien Elvarme - Varmekabler

Tryk for at åbne chatten
Skriv til os