Hurtig levering

14 dages returret

Altid lave fragtpriser

vi tilbyder GLS, DAO, m.fl.

Private, erhverv, offentlig

vi handler med alle

Kæmpe udvalg

med over 100.000 varer

Rørbøjler

Se vores billige rørbøjler her på siden, hvor du finder rørbøjler i alle størrelser til dine jordinstallationer, så du kan løse enhver opgave.

Vi har både rørbøjler i kobber samt elektrogalvaniseret stål, og vi har priser, du ikke finder andre steder i landet.

   

 1. Rørbøjle til 1/2", 19-22 mm for ledning max. 1x16 mm² Kobber
  inkl. moms 51,00 DKK
 2. Rørbøjle til 3/4", 24-24 mm for ledning max. 1x16 mm² elektrogalvaniseret stålplade
  inkl. moms 17,90 DKK
 3. Rørbøjle til 1.8", 8-11 mm for ledning max. 1x16 mm² Kobber
  inkl. moms 43,25 DKK
 4. Rørbøjle til 1/4", 13-15 mm for ledning max. 1x16 mm² Kobber
  inkl. moms 46,00 DKK
 5. Rørbøjle til 3/8", 16-18 mm for ledning max. 1x16 mm² Kobber - 10 stk
  inkl. moms 488,00 DKK
 6. Rørbøjle til 3/4", 24-24 mm for ledning max. 1x16 mm² Kobber - 10 stk
  inkl. moms 545,00 DKK
 7. Rørbøjle til 1/2", 19-22 mm for ledning max. 1x16 mm² elektrogalvaniseret stålplade
  inkl. moms 14,80 DKK
 8. Rørbøjle til 1", 30-35 mm for ledning max. 1x16 mm² elektrogalvaniseret stålplade
  inkl. moms 18,80 DKK
 9. Rørbøjle til 1 1/4", 39-43 mm for ledning max. 1x16 mm² elektrogalvaniseret stålplade
  inkl. moms 19,60 DKK
 10. Rørbøjle til 1 1/2", 44-49 mm for ledning max. 1x16 mm² elektrogalvaniseret stålplade
  inkl. moms 23,75 DKK

   

Køb de helt rette rørbøjler til dine installationer

Skal det være nemt for dig hurtigt og nemt at finde de rette rørbøjler, så har du brug for et overblik over alle nødvendige størrelser, så du på kort tid kan udvælge det helt rette til dine behov.

Derfor har vi her på siden skabt et komplet sortiment, hvor du kan finde rørbøjler i alle gængse størrelser til dine installationer. Vi har både rørbøjler til mindre rør samt rørbøjler til helt store rør, hvorfor det bliver nemt for dig at få det helt rette med hjem til dit arbejde.

Hertil har vi både rørbøjler i messing samt elektrogalvaniseret stål, så du kan finde det rette materiel til dine behov. Uanset hvad du har brug for – stor eller lille, messing eller galvaniseret – så kan vi garantere, at du får den bedste kvalitet med hjem.

Her forhandler vi nemlig kun rørbøjler fra de bedste producenter på markedet, så du er sikret et ordentlig og holdbart resultat. Vi har i mange år været det foretrukne valg for mange danskere, når det handler om køb af professionelt materiel, og det er vi naturligvis kun blevet ved altid at levere gode oplevelser og ordentlige materialer. Vi udvælger derfor nøje vores producenter og produktserier, så vi altid giver dig de bedste forudsætninger for at kreere holdbare løsninger og solidt håndværk!

Vores tilgang til kvalitet gælder alle vores kategorier, og hos os finder du de bedste produkter inden for både elartikler, vvs-artikler, værktøj og mange andre kategorier. Hertil opdaterer vi løbende vores kategorier og produktserier, så vi har de bedste produkter på lager.

Har du brug for nyt materiel til dit arbejde – herunder rørbøjler til dit jordingsarbejde – så kan du derfor trygt tage et kig forbi vores shop, hvor du altså finder det nyeste og bedste på markedet.

Køb rørbøjler til de bedste priser på WATTOO.DK

Et stort sortiment, hvor du nemt kan finde lige netop det materiel, du har brug for, er naturligvis ikke altid nok. Hertil har du nemlig brug for den rette pris, så du også kan købe dit materiel til en ordentlig pris.

Her på WATTOO.DK er det derfor vigtigt for os altid at kombinere de to, så det bliver nemt for dig at lave ordentlig og professionelt håndværk til en god pris. Derfor er det altid en top prioriteret for os at få de absolut bedste priser på vores shop, så du altid ved, hvor du skal gå til for at få en fornuftig pris på dit materiel.

Skal du indkøbe nye rørbøjler, eller helt andet materialer for den sags skyld, og vil du gerne have den bedste pris, så kan du derfor altid komme til os, hvor prisen altid er særlig konkurrencedygtig!

Se alle produkter i kategorien Installationsmateriel - Jordingsmateriel

image/svg+xml Returnering frem
til 6. januar
Tryk for at åbne chattenDu har svar på chatten
Skriv til os