Hurtig levering

14 dages returret

Fragt ned til 16 kr.

vælg selv leveringsmetode

Private, erhverv, offentlig

vi handler med alle

Kæmpe udvalg

med over 100.000 varer

LK CLASSIC®

LK CLASSIC® er udgået af produktion. Der er stadig enkelte dele tilbage. Sælges kun så længe lager haves.

Lauritz Knudsen er en institution inden for installationsmateriel i Danmark, og de har været førende indenfor design og udvikling af afbrydere, stikkontakter og meget mere, siden deres første serie i 1910. Nu kan du igen finde deres original designserie, der går under navnet LK CLASSIC®. Her på siden har vi samlet vores store udvalg af installationsmateriel i LK CLASSIC® serien, der satte standarden for både kvalitet og design i Danmark.

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Men hvis du endnu ikke er helt med på, hvad der kendetegner installationsmateriel fra Lauritz Knudsen – og særligt LK CLASSIC® – så kan det være noget af en opgave, at vælge det helt rigtige produkt. Vi vil dog gerne hjælpe dig godt på vej, hvorfor du i det følgende kan læse mere om denne designserie.

Tilbage til rødderne med Lauritz Knudsen

De fleste danskere har hørt om Lauritz Knudsen, hvilket ikke er så mærkeligt, eftersom at de fleste danske hjem har installationsmateriel fra producenten installeret flere steder. Særligt deres ikoniske LK FUGA® er blevet en institution inden for dansk design af stikkontakter og afbrydere; og er at finde i tusindevis af hjem landet over.

Men det hele startede med tilbage i 1910, hvor Lauritz Knudsen udkom med tumblerafbrydere i porcelæn og messing. Dette originale design og look kan du nu finde igen, da serien LK CLASSIC® indeholder installationsmateriel i messing og hvid porcelæn.

Det er dog naturligvis ikke den originale serie de har bragt til livs igen, for selv om produkterne i LK CLASSIC® minder meget om de første afbrydere fra 1910 – så lever alle produkterne op til nutidens standarder. LK CLASSIC® kommer som udgangspunkt i to forskellige udgaver; med glat eller riftlet overflade. Endvidere er installationsmaterialet nu også blevet behandlet med en særlig lak, der gør det noget nemmere at rengøre produkter i LK CLASSIC® serien. Selvom produkterne er produceret i messing og porcelæn, så sikrer den særlige lak, at de blot kan tørres over med en fugtig klud.

Et flot og særligt alternativ

De mest kendte serier fra danske Lauritz Knudsen er uden tvivl LK FUGA®, der har de velkendte skarpe kanter – og den mere tidstypiske LK OPUS® 66 med blødere linjer. Men nu er det igen muligt at skabe den klassiske retro-stemning i hjemmet med LK CLASSIC®.

En af de helt store fordele ved installationsmateriel fra danske Lauritz Knudsen, er at alle serierne er modulopbyggede. Det vil i praksis sige, at du nemt og effektivt kan du udskifte dit installationsmateriel til en anden serie – uden at den generelle funktionalitet ødelægges. Med andre ord kan du nemt og hurtigt udskifte dine rammer, afbrydere eller stikkontakter til en anden designserie, såfremt det er på tide med en opdatering.

Hvis du godt kan lide den gamle stil, og dit hus måske er af ældre dato – så er det nu muligt at få installationsmateriel der matcher. Med LK CLASSIC får du en komplet serie af installationsmateriel, der har et meget unikt look; men som samtidig lever op til nutidens høje krav om sikkerhed, holdbare materialer og effektiv installation. Har du spørgsmål til vores produkter fra danske Lauritz Knudsen, så er du altid velkommen til at kontakte os.

Se alle produkter i kategorien Elartikler - Lauritz Knudsen

Tryk for at åbne chattenDu har svar på chatten
Skriv til os