Hurtig levering

14 dages returret

Fragt ned til 16 kr.

vælg selv leveringsmetode

Private, erhverv, offentlig

vi handler med alle

Kæmpe udvalg

med over 100.000 varer

ESYLUX PROTECTOR K – Omskifterrelæ

Praktisk omskifterrelæ der kan kobles sammen med bl.a. PROTECTOR K 230 V AC. Relæet aktiveres når den eller de røgalarmer det er forbundet til opfanger at det brænder. Det kan bruges til at aktive f.eks. en sirene, rotorblink eller give et signal til din IHC installation om at det brænder.

Varenummer:5485310572
inkl. moms fra 121,00 DKK

Beskrivelse

PROTECTOR K fra ESYLUX er en serie af smarte loftmonterede fotoelektroniske røgalarmer.

  • Findes i versioner både til 230 V med batteribackup eller batteri alene.

  • 230 V AC udgaven kan sammenkobles med op til 30 røgalarmer af samme type.

  • Test knap der mekanisk bryder lysstrålen og sikre en ægte røgkammertest.

  • Integreret insektbeskyttelsesgitter formindsker fejlalarmer.

  • Automatisk selvtest (ca. hver 45 sek.) med LED-visning af fejlfunktion.

  • VdS-godkendt.

Denne serie af røgalarmer er velegnet til brug i private husstande og etageejendomme. De findes i flere udgaver som dækker forskellige behov som f.eks. krævet til fast forsyning ved nybyg eller udskiftning af gamle batteridrevne røgalarmer. Alle versioner afgiver et lydsignal ved brænd på hele 85 dB ved 3 meters afstand. Røgalarmernes hjerter er røgkammeret og når røg trænger ind i dette brydes en lysstråle hvorved alarmen udløses. De har en indbygget testknap som lader dig udfører en sikker og pålidelig mekanisk test af røgkammeret og derudover udfører de løbende en automatisk selvtest som sikre at elektronikken i røgalarmen virker som den skal.

PROTECTOR K 230 V AC er beregnet til at blive tilsluttet direkte til 230 VAC og er samtidig også forsynet med backupbatteri i form et 9 V blokbatteri, der bruges hvis strømmen går. Op til 30 røgalarmer kan sammenkobles sådan at de alle giver et alarm signal på samme tid hvis det brænder. De er især velegnet til nybyg, fordi de lige netop lever op til krævet om at røgalarmerne skal forbindes til en fast forsyning, som f.eks. direkte til 230 VAC. Som tilbehør kan der tilsluttes et ekstern omskifterrelæ til enten en gruppe af røgalarmer eller en enkeltstående røgalarm, sådan at man får mulighed for at f.eks.: Tænde en udvendig sirane, give signal med et rotorblink eller måske give ens IHC installation besked om at det brænder så nødvendigt lys kan tændes og andet elektrisk udstyr kan slukkes. Som standard kræver røgalarmerne at der er bygget en dåse ind i loftet, som de kan monteres på, for at der er plads til 230 VAC ledningerne. Dette kunne f.eks. være en PL-dåse fra LK. Der findes dog også udvendige underlag som de kan monteres på hvis det ikke er bygget en dåse ind i loftet.

PROTECTOR K 10 plus er beregnet til enkeltrumssikring og er forsynet med et integreret batteri der har en levetid på op til 10 år. De har en 'lydløs' funktion, der aktiveres ved tryk på en knap, som midlertidigt stopper alarmen fra at afgive et lydsignal. De har midlertidig alarmlagring som gør det nemmere at lokalisere en udløst alarm på et senere tidspunkt. De kræver stort set intet servicearbejde og det er ikke nødvendigt at udskifte batterier.

Specifikationer

Bredde 41 mm
EAN 4015120018923
Farve Hvid
Højde 23 mm
Montering I underlag, dåse eller lign.
Producent ESYLUX
Størrelse - Længde 28 mm
Typenummer ER10018923
Udgang - Maks. belastning 24Vdc, 10A / 230Vac, 5A
Udgang - Type Potentialefri omskifter (NO/NC, normalt åben og normalt lukket)
Tryk for at åbne chattenDu har svar på chatten
Skriv til os