Hurtig levering

14 dages returret

Altid lave fragtpriser

vi tilbyder GLS, DAO, m.fl.

Private, erhverv, offentlig

vi handler med alle

Kæmpe udvalg

med over 100.000 varer

Keystone modul med skrueløse højttaler klemmer

Keystone modul med 2 stk. skrueløse klemmer på fronten samt skæreklemmer på bagsiden. Kan f.eks. bruges til tilslutning af højttalere i mindre systemer derikke trækker så meget effekt pr. højttaler. Konnektoren kan monteres i både keystone dataudtag og patchpaneler. Klemmerne foran kan udløses ved at trykke på den sorte eller røde udløserknap. Læs mere om ledningsstørrelse i beskrivelsen af varen.

Varenummer:7886154571
inkl. moms 47,75 DKK

Beskrivelse

De to skrueløse klemmer på forsiden af keystone modulet kan udløses ved at trykke på den røde eller sorte knap. Klemmerne kan bruges til højttaler ledninger med ledere som har en diameter mellem 0,41 til 1,29 mm (26 til 16 AWG). Diameteren er uden isolering. Ledningerne skal afisoleres ca. 6 til 7 mm.

På bagsiden (delen som er på bagsiden af dataudtaget) af keystone modulet kan der tilsluttes ledninger via skæreklemmer (110 block IDC). Skæreklemmerne har plads til ledninger med ledere som har en diameter fra 0,51 til 0,64 mm (24 til 22 AWG). Inklusiv isolering må diameteren være mellem 0,8 til 1,0 mm. Ledningerne skal ikke afisoleres inden de monteres i skæreklemmerne.

Ledningerne monteres i skæreklemmerne ved hjælp af et "punch down" værktøj til 110 IDC skæreklemmer. Klemmerne kan også klemmes på plads ved hjælp af den medfølgende klemme-hætte.

Pladsbegræsninger:
Hvis konnektoren er af den type som også har hun-stik på bagsiden, hvor f.eks. HDMD eller USB kabler tilsluttes via deres respektive han-stik, skal man også være opmærksom på at dette også fylder i dåsen og gør at konnektoren fylder endnu mere.

Derfor skal man huske at vælge den korrekte sammensætning af dataudtag og indmurings- eller forfradåser så der er plads nok til både konnektor og eventuelt kabel med stik.

Alternativt kan man også bruge et kompelt dataudtag til udvendigt montage, da der ofte er meget bedre plads i dem til konnektorer af denne type.

Specifikationer

Brand Øvrige
EAN 5707157602457
Farve Hvid
Konnektor serie (Snap-In moduler) Keystone
Konnektor type Klemmer
Typenummer KI-SP-XX
Tryk for at åbne chatten
Skriv til os