Hurtig levering

14 dages returret

Altid lave fragtpriser

vi tilbyder GLS, DAO, m.fl.

Private, erhverv, offentlig

vi handler med alle

Kæmpe udvalg

med over 100.000 varer

Keystone modul med USB3.0 type A konnektor (hun/hun)

Keystone modul med USB3.0 A hun-stik på begge sider. Kan f.eks. bruges sammen med en HDMI konnektor, så du har både HDMI og USB ud af det samme keystone dataudtag. Velegnet hvis du f.eks. ønsker at tilslutte en HTPC til dit fjernsyn, men gerne vil have gemt PC'en væk et andet sted. Med denne konnektor og et dataudtag kan du få skjult dine kabler væk og afsluttet dem på en proff facon.

Varenummer:7886154542
inkl. moms 251,00 DKK

Beskrivelse

Denne konnektor består af en USB3.0 type A hun/hun adaptor, som gør det muligt at samle to USB3.0 (eller 2.0) kabler med type A han stik med hinanden.

Den passer i langt de fleste keystone udtag og patchpaneler, forudsat at der er plads til USB type A han stikket inden i selv boksen eller dåsen som dataudtaget er monteret i.

Pladsbegræsninger:
Hvis konnektoren er af den type som også har hun-stik på bagsiden, hvor f.eks. HDMD eller USB kabler tilsluttes via deres respektive han-stik, skal man også være opmærksom på at dette også fylder i dåsen og gør at konnektoren fylder endnu mere.

Derfor skal man huske at vælge den korrekte sammensætning af dataudtag og indmurings- eller forfradåser så der er plads nok til både konnektor og eventuelt kabel med stik.

Alternativt kan man også bruge et kompelt dataudtag til udvendigt montage, da der ofte er meget bedre plads i dem til konnektorer af denne type.

Specifikationer

Brand Øvrige
EAN 5707157602426
Farve Hvid
Konnektor serie (Snap-In moduler) Keystone
Konnektor type USB 3,0 Type-A hun
Typenummer KJ-USAA3-XX
Tryk for at åbne chatten
Skriv til os