Hurtig levering

14 dages returret

Altid lave fragtpriser

vi tilbyder GLS, DAO, m.fl.

Private, erhverv, offentlig

vi handler med alle

Kæmpe udvalg

med over 100.000 varer

Lauridsen

Lauridsen er et dansk firma, som har specialiseret sig i design af plastbrøndgods, herunder dæksler og karme, til både private og erhverv. Har du en brønd, du ønsker at gemme godt af vejen, er Lauridsen garant for en totalløsning, der kan give dig en fuld funktionsdygtig brønd, samtidig med at den er pakket godt væk. Lauridsen fremstiller sine brønddele med henblik på, at de skal kunne anvendes når som helst. Du får derfor et særdeles praktisk system, der er fremstillet i plast, hvilket hovedsageligt er beregnet til vejen uden tungere trafik. Her har du mulighed for altid at tilgå din brønd hurtigt og nemt, såfremt du ønsker at servicere den. Her på siden finder du alt, du skal bruge til din brønd, afløb og kloak. Her er både kegler, dæksler, indlægsringe, dækselløftere og nøgler.

   

  1. Teleskop tætningsring Ø315-280 mm / tykkelse: 35 mm (model L 948)

    Anvendes som tætning af Wavin og Uponor opføringsrør til skørtet på rist eller dæksel. Materialet er EPDM gummi.

    inkl. moms fra 96,50 DKK
  2. Hulsav til plast (længde 90 mm)

    Hulsav til anboring i opføringsrør og andet kloakmateriel. Huske at bestille holder med centerbor til saven. OBS: der leveres 1 stk hulsav ved bestilling af denne vare.

    inkl. moms fra 2.984,00 DKK

   

Genbrugsplast i høj kvalitet

Alt brøndgods fra Lauridsen, som du finder her i shoppen, er fremstillet af genbrugsplast. Det har man valgt, idet man får en letvægtsløsning, som er nem at manøvrere med – selv hvis du er alene. Desuden er genbrug et tiltag, der viser, at man tænker på miljøet og de ressourcer, vi har til rådighed. Den lave vægt af kegler og dæksler bidrager til, at du altid kan servicere din brønd, når du har behov for dette.

Søger du brøndgods i et solidt og robust materiale, er Lauridsen bestemt et godt køb, da det er nogle af de stærkeste produkter i plast på markedet, som du selv kan betjene uden at skulle bruge en masse kræfter. De er sågar nemme at installere for fagmænd, men også for lægmænd. Således fås en brugervenlig løsning, som kan samles ved hjælp af en vejledning.

Flot og funktionelt design

Der er tænkt på det hele, når du får Lauridsen brøndgods mellem hænderne. Deres produkter er skabt med henblik på at løfte byrden og arbejdet med en brønd, hvorfor du finder dem i letvægtsmaterialer - dog stadig med fuld funktionsdygtighed. De kommer i ensfarvede plastmaterialer, som er mørke/sorte, hvilket er ret praktisk. Det er tydeligt at se, at man fra et designmæssigt perspektiv har skabt nogle løsninger, som har til hensigt at imødekomme nogle helt særlige behov. Her får du en skarp løsning fra Lauridsen i en rigtig høj kvalitet, hvor der samtidig ydes stor omtanke for miljøet.

Slidstærke løsninger

Når man etablerer brøndgods, vil man klart have en løsning, der er så holdbar som mulig. Med Lauridsen brøndgods får du nogle robuste og slidstærke dele, som er designet til at kunne modstå slid og brug. Disse i plast er fortrinsvis til veje, hvor der ikke køres ret ofte. Herudover er de særligt holdbare, således at du får den bedste kvalitet til din brønd, som stadig er til at betjene. Du gør en rigtig solid investering med Lauridsen produkter og brøndgods, idet du får dele fra en fabrikant, der ved, hvad der kræves af brøndgods i forhold til styrke og fleksibilitet. Her tilbyder Lauridsen lige det, som forbrugerne har brug for.

Gode og billige brønddæksler på WATTOO.DK

Du finder dit Lauridsen brøndgods rigtig billigt her i shoppen, hvor vi har et godt udvalg, så du ikke skal lede andre steder. Vi har forhandlet os frem til nogle stærke priser, så du sparer masser af penge ved at handle Lauridsen her på WATTOO.DK.

Se alle produkter i kategorien Brands

Tryk for at åbne chatten
Skriv til os