Hurtig levering

14 dages returret

Altid lave fragtpriser

vi tilbyder GLS, DAO, m.fl.

Private, erhverv, offentlig

vi handler med alle

Kæmpe udvalg

med over 100.000 varer

Led Lenser pandelampe iH8R, genopladelig

iH8R er en genopladelig, kompakt pandelampe med lysstyrke på 600 lumen, lav vægt og høj brugskomfort. Pandelampens tre lysstyrker samt betjeningsvenlige trinløse fokusering gør...
Varenummer:881080758
inkl. moms fra 761,00 DKK

Beskrivelse

iH8R er en genopladelig, kompakt pandelampe med lysstyrke på 600 lumen, lav vægt og høj brugskomfort. Pandelampens tre lysstyrker samt betjeningsvenlige trinløse fokusering gør, at man altid har korrekt arbejdslys til enhver opgave og begge hænder fri til at arbejde med.
Fantastisk at anvende med eller uden hjelm. Den genopladelige pandelampe iH8R er udviklet til professionelle brugere og passer perfekt til en hårdt miljø, hvor der stilles høje krav til driftssikkerhed. Uanset om du bærer hjelm eller ej, er komforten høj og sikrer dig det rigtige lys i enhver situation. Det medfølgende hjelmmonteringssæt gør det nemt at montere iH8R på hjelmen. iH8R er kendekendetegnet ved lav vægt, hvilket giver meget høj brugskomfort. Pandelampen har tre forskellige lysindstillinger, der vælges vha. kontakten på lygtehovedet, og som sikrer dig korrekt lys til enhver situation. Både kontakten og den trinløse fokusering betjenes nemt selv med handsker på. Afhænging af hvilken lysstyrke, der vælges, har iH8R en brændetid på mellem 10-120 timer. Det genopladelige lithium-ion-batteri genoplades på ca. 6 timer med den medfølgende USB-ledning og har både lade- og strømstatusindikator.
I-serien fra Led Lenser er specielt udviklet til den industrielle sektor og håndværkere, hvor driftsikkerhed, lang brændetid og enkel betjening er centrale parametre i en travl hverdag. I-seriens sort/gule design gør dem let genkendelige og kombinerer et højtydende produkt med funktionalitet, bæredygtighed og robusthed. Hele serien er udviklet i et brugervenligt design og består af et bredt udvalg af genopladelige og ikke-genopladelige lygter og pandelamper. Hele serien udmærker sig med lang brændetid på et sæt batterier, således at der er lys igennem en lang arbejdsdag. Samtlige produkter i serien er udviklet til at være nemme at anvende uden komplicerede indstillings- og programmeringsmuligheder. Lygternes og pandelampernes robuste design gør dem velegnet til anvendelse i hårde miljøer med høje krav til driftssikkerhed og robusthed. i-serien er ideel til industrielle miljøer, hvor der ikke er behov for besværlige indstillinger, men derimod værktøjer tilpasset det aktuelle behov uden fordyrende teknologi. Kort og godt: Det rigtige værktøj til professionelle!.

Specifikationer

Batteri 1 stk. Li-ion
Brand Ledlenser
EAN 4058205010344
Godkendelse Nej
Lysstyrke 600 / 250 / 20 lm
Model IH8R
Rækkevidde 150 m
Typenummer 500913
Vare type Pandelampe
Vægt 0,158 g
Tryk for at åbne chattenDu har svar på chatten
Skriv til os