+ Fragt 
 
Levering: 
Total inkl. moms: 

LK IHC Net® Basic – Fordelingsenhed til 8 vægudtag - RESTLAGER (ved at udgå)

Prisgaranti
10+ stk på lager
Billigste fragt: GLS Pakkeshop 29,00 kr. (2 hverdage)
Se alle muligheder
MetodeTidPrisDato
GLS Pakkeshop2 hverdage29,00 kr.tirsdag d. 25/1
GLS Privat2 hverdage49,00 kr.tirsdag d. 25/1
Hurtig levering1 hverdag149,00 kr.mandag d. 24/1
Afhentning i Svenstrup1 hverdag0,00 kr.mandag d. 24/1
Oplyste datoer gælder ved bestilling inden fredag 13.30

IHC Net Basic systemet er ved at udgå. Sælges kun så længe lager haves.
Fordelingsenheden er hjertet i LK IHC Net® Basic installationen. I den samles data, TV og telefon signalerne, via de forskellige indgange, inden de sendes videre ud til de forskellige vægudtag (op til 8 pr. fordelingsenhed) i hjemmet. Læs mere om hvordan enheden er opbygget og virker på varekortet.

Varenr.: 1088007150
EAN nr.: 5703302140034
Typenr.: 378A5001
 3.910,00 kr.
inkl. moms
Man skal købe minimum 1.

Tilbehør

 ‒
 ‒
 ‒
 ‒
 ‒
 ‒

Andre købte også

 ‒
 ‒
 ‒
 ‒
 ‒
 ‒
Vi har ikke nogle forslag at vise på dette tidspunkt.

Andre kiggede også på

 ‒
 ‒
 ‒
 ‒
 ‒
 ‒
Vi har ikke nogle forslag at vise på dette tidspunkt.

Beskrivelse

IHC Net Basic systemet anvendes til at sende både TV/radio/DAB, telefon og data signaler igennem de samme kabler på samme tid. På denne måde behøver man kun trække 1 kabel ud til hvert rum for at få alle 3 signal typer med. Du slipper altså for både at have et dataudtag, et antenneudtag og et telefon udtag. I stedet for har du et enkelt universal udtag.

Fordelingsenheden er hjertet i systemet. Den bruges som et 'krydsfelt', hvor alle de forskellige signaler samles og videresendes ud til de enkelte vægudtag.

Med enheden leveres 2 stk. beslag inklusiv 4 stk. skruer, strømforsyning, 230V forsyningskabel for strømforsyning, 2 stk. telefon tilslutningskabler og 1 stk. jordledning.

Opbygning af fordelingsenheden:

Under enhedens dækkappe er der plads til op til 8 stk IHC Net Basic installationskabler og deraf også 8 udtag. Hvert kabel afsluttes i LSA klemme som er opmærket med farvekoder. Montering af ledningerne foretages med en LSA tang som findes under tilbehør.

Vær opmærksom på at hver af de 8 installationskabler skal være min. 2 meter og må maks. være 50 meter lange. Så der må altså maks. være 50 meter fra fordelingsenheden og ud til et udtag.

Enheden kan fastgøres på en DIN skinne (f.eks. i en UG-18 gruppetavle) eller direkte på en væg.

På fronten har den lysdioder der indikerer strømforsyning og status på telefonsignalerne. I toppen er der et DC jack, hvor strømforsyningen tilsluttes.

De forskellige signal typer:

 • Antennesignaler (TV/DAB/radio):
  I toppen har fordelingsenheden en F-connector indgang hvor enten kabelTV kablet eller kablet fra ens antenner tilsluttes. Indgangen tillader gennemgang af data hvis man f.eks. har internet via ens kabelTV udbyder.

  Ved siden af F-connector indgangen findes en F-connector udgang. Hvis du får data via din kabelTV udbyder, vil data signalet blive delt ud på denne F-connector. Du kan altså tilslutte dit kableTV modem til denne F-connector.

  Ved siden af igen findes den sidste F-connector, som udelukkende bruges når IHC Net Basic systemet skal testes.

  På hver af de 8 IHC Net Basic installationskabel udgange på enheden er der mulighed for individuel justering af antennesignalets forstærkning (gain) samt tilt justering. Fælles forstærkning for hele enheden kan også justeres.

  Tilslutning af TV eller radio til vægudtagene skal foretages med IHC Net Basic tilslutningskabler beregnet til TV og radio.

 • Telefonsignaler:
  I bunden af fordelingsenheden findes 2 indgange i form af 2 stk. RJ11 jack. Til dem kan tilsluttes op til to forskellige analog telefonlinjer. På fronten af enheden sidder der 8 stk. omskiftere. En for hver udgang på enheden. De gør det muligt at skifte imellem om det er telefonlinje 1 eller 2 som er sendt ud til de enkelte vægudtag.

  I bunden findes også en anden indgang i form af et RJ31 jack. Den bruges til 'alarm via telefon' forbindelser.

  Tilslutning af telefoner til vægudtagene skal foretages med IHC Net Basic tilslutningskabler beregnet til telefon.

 • Datasignaler (ethernet netværk):
  I bunden af fordelingsenheden findes der 8 stk. RJ45 jack, som bruges til at tilslutte data til de enkelte udgange på enheden og i sidste ende vægudtagene. Hver af disse RJ45 jack skal tilsluttes til en switch eller router, for at der kan komme data ud til de respektive vægudtag. Tilslutning af router, switch eller lign, og et RJ45 jack i bunden af fordelingsenheden skal foretages med IHC Net Basic tilslutningskablet beregnet til data.

  IHC Net Basic understøtter kun 10/100Mbit/s (megabit pr. sekund) ethernet netværk. Det understøtter ikke gigabit (1Gbit/s) ethernet netværk, da der ikke er nok ledninger tilrådighed i IHC Net Basic installationskablerne.

  Tilslutning af PC eller lign. udstyr til vægudtagene skal foretages med IHC Net Basic tilslutningskablerne beregnet til data.

  OBS: Almindelige patchkabler må IKKE bruges med IHC Net Basic systemet. Hvis der bruges almindelige patchkabler vil man tilslutte telefon og TV signaler direkte ind på netværks portene på PC, switch eller router. Det er ikke sikkert at de tager skade af dette, men det kan ej heller garanteres at de kan holde til det.

Der kan også købes en 'Triple Play splitter' som gør det muligt at tilslutte både PC, TV og telefon til det samme vægudtag på samme tid. Læs mere under splitterens beskrivelse, og vær især opmærksom på at benytte de korrekte tilslutningskabler.

Hvad skal jeg bruge?:

Til en IHC Net Basic installation med f.eks. 4 vægudtag skal du som minimum bruge:

 1. IHC Net Basic fordelingsenhed.

 2. IHC Net Basic installationskabel. Du skal bruge hvad svarer til mindst summen af afstande fra fordelingsenheden og ud til de 4 enkelte udtag.

 3. 4 stk. IHC Net Basic vægudtag (leveres inklusiv konnektor) i enten FUGA eller OPUS 66, alt efter hvilket design du synes om. Alt efter hvilken type vægudtag du vælger, skal der også bruges rammer og dåser eller underlag. Find dem under tilbehør til de enkelte vægudtag.

 4. 4 stk. IHC Net Basic tilslutningskabler til PC/data som skal bruges mellem switch eller router og fordelingsenheden. Tilslutningskabler til telefon forbindelserne medfølger fordelingsenheden.

 5. Alt efter hvad du skal tilslutte til de enkelte vægudtag skal du bruge:

  Hvis du ønsker at tilslutte både PC, TV og/eller telefon på samme tid til det samme udtag, skal du have fat i en IHC Net Basic Triple Play splitter.

Herudover får du muligvis brug for skruer, flexrør, kabelkanaler osv. alt efter hvordan installationen skal udføres.

Mere information:

Se mere om hvordan systemet opbygges og sættes sammen i PDF vejledningerne som du finder her på varekortet.

Vigtigt om IHC Net og IHC Net Basic:

IHC Net og IHC Net Basic er to forskellige systemer der minder om hinanden, men som ikke skal blandes sammen, da de virker på forskellige måder. Du bør derfor ikke bruge IHC Net komponenter sammen med IHC Net Basic komponenter eller omvendt.

Konstruktion:

Enheden er opbygget af en grundenhed og en dækkappe. Under dækkappen findes tilslutning for op til 8 stk. IHC Net Basic installationkabler med individuel gain, fælles gain og tilt justering til antennesignaler for de 8 porte. Tilslutning af IHC Net Basic installationkabel foregår via LSA klemmer.

Mulighed for tilslutning af 2 stk. telefonlinier i bunden.

Der er også mulighed for tilslutning af op til 8 data forbindelser via RJ45 (10/100MBIT) i bunden. Tilslutnings skal foretages med IHC Net Basic data tilslutningskabler.

I toppen findes tilslutning for 12 V DC, F konnektor for RF (antenne), F connector for "data" (returvej for data via antenne) og "test" (anvendes til test af antenne), samt skrue for tilslutning af jordledning.

På enhedens front er der diode for indikering af strømforsyning, indikering for tilslutning af 1 eller 2 analoge telefon linier, samt 8 omskiftere for valg af telefon linie på de enkelte afgange.

Specifikationer

 • Varenummer: 1088007150
  Nogle produkter sælges under flere forskellige varenr., EAN nr. osv.
 • EAN nummer: 5703302140034
  Nogle produkter sælges under flere forskellige varenr., EAN nr. osv.
 • Typenummer: 378A5001
  Nogle produkter sælges under flere forskellige varenr., EAN nr. osv.
 • Båndbredde: 47 - 862 MHz (CATV på alle link)
 • Data frekvens: 5 - 862 MHz (DATA konnektor)
 • Egen effekt: Maks. 14W
 • Forstærkning, fælles: -5/+15 dB
 • Forstærkning, link: 0/15 dB
 • Forsyningsspænding: 12Vdc
 • Gennemgangstab, DATA - RF input: 4 dB
 • Gennemgangstab, RF input - DATA: 4 dB
 • Gennemgangstab, RF input - TEST: 10 dB
 • Indgangsimpedans: 75 Ohm. (CATV RF input)
 • Kabeltilslutning, indgang: CATV RF: F-conn. (hun); Security port: RJ31; Data porte: 8 x RJ45 STP; Tele porte: 2 x RJ11; Strømforsyning: 5,5 mm. Jack (+ på center)
 • Kabeltilslutning, udgang: CATV Test: F-conn. (hun);Kabel link: LSA (TIA568B); CATV Data: F-conn. (hun)
 • Omgivelsestemperatur: 0 til 55°C ved drift
 • Signalniveau indgang: 60 - 77 dBµV (CATV RF input)
 • Standarder: EN 50083-2
 • Tilt, fælles: +/-6 dB
 • Brand: Lauritz Knudsen