Menu
Hurtig levering

14 dages returret

Fragt ned til 16 kr.

vælg selv leveringsmetode

Private, erhverv, offentlig

vi handler med alle

Kæmpe udvalg

altid over 60.000 varer

Chat
70 20 08 08

Diverse

Er du på udkig efter tilbehør og produkter, der gør dit byggearbejde endnu lettere? Så er du landet på den rette side, for her har vi samlet vores diverse produkter relateret til byggeprojektet og værktøj. Hos WATTOO.DK kan du finde alt hvad du skal bruge, når byggeprojektet skal udføres – og vi forhandler kun produkter fra de bedste og mest anerkendte producenter.

Men hvad kan man finde i sådan en kategori, der dækker over diverse produkter inden for værktøj? Det kan du finde svaret på i det følgende afsnit, hvor vi har skrevet lidt om nogle af de forskellige kategorier, som du kan finde her på siden. Det gør det forhåbentligt endnu nemmere for dig at finde lige præcis dét, du leder efter, når byggeprojektet skal gøres færdigt.

Bredt udvalg af diverse produkter til værktøjet

De fleste byggeprojekter og renovationsopgaver kræver specifikt værktøj; særligt hvis du arbejder med elektricitet eller materialer som naturskifer og blik. Men der er også andre opgaver, der kræver mere gængse produkter – som dog ikke nødvendigvis passer ind i en bestemt kategori. Disse produkter har vi samlet på denne side.

En af de mest almindelige produkter du finder her på siden – og som de fleste håndværkere ikke kan leve uden – er vores kategori med forskellige typer tape. Her finder du de klassiske isoleringsbånd og reparationstape, som den professionelle håndværker bruger i mange forskellige sammenhænge. Hos WATTOO.DK finder du et stort udvalg af tape; lige fra helt tynde isoleringsbånd til brede ruller PVC tape. Vi forhandler tape fra de kendte producenter 3M og Stokvis.

Ud over vores kategori med forskellige typer af tape, så dækker denne diverse kategori også over et andet produkt, som de fleste håndværkere bruger med jævne mellemrum; nemlig presenninger. Den klassiske presenning i grøn eller hvid kan bruges til mange forskellige ting; og her på siden finder du både almindelige og dobbeltlaminerede presenninger. Uanset hvilken type du sværger til, når regnen skal stoppes eller blæsten elimineres, så har vi dét, du skal bruge.

Diverse kemi

Den sidste kategori af produkter, som du finder i vores diverse kategori inden for værktøj, indeholder forskellige produkter til smøring & affedtning samt afisning. Vi forhandler et moderne udvalg af produkter til smøring eller affedtning fra endte producenter som Damolin, Kema og WD-40, der letter opgaven med at fjerne fedt, smøre isolationsmaterialet eller rense glasset på din monitor. Vores kategori med produkter til smøring indeholder alle de forskellige produkter, der ikke nødvendigvis er afhængig af din branche; men som kan bruges uanset om du udfører murerarbejde, elektrikerarbejde eller VVS arbejde.

Slutteligt er der vores kategori med produkter til afisning, og det er en kategori der, for de fleste, er meget sæsonbestemt. Her finder du vores udvalg af forskellige produkter til at fjerne is fra blandt andet bilruder, fortov eller trapper. Det er eksempelvis her du kan finde højkvalitets vejsalt fra Urea og Strada. Ligeledes finder du forskellige redskaber til fjernelse af sne; som eksempelvis sneskrabere fra Fiskars og sneskovle fra Galax. Hos WATTOO.DK går vi ikke på kompromis med kvaliteten af værktøj – ligesom vi ved, at du ikke gør.

Se alle produkter i kategorien Værktøj

Fremragende

Baseret på 3107 anmeldelser

Se nogle af anmeldelserne her.

09.05

Altid god service og hurtig levering

Altid god service og hurtig levering, super

Thomas Krogh

26.04

Enestående service og stort udvalg

Overskueligt og effektivt bestillingssystem; meget hurtig levering og effektivt returvarehåndtering...

Mads Toft Søndergaard

15.04

SUPER SERVICE

Jeg modtog en vaskekumme, der var gået itu under forsendelsen. Jeg ringede, og fortalte hvad der va...

B. Hansen

02.03

Superhurtig levering

Inger slinger i valsen - hurtig bestilling, hurtig levering. Kan kun anbefales

Mors datter

01.03

Fantastisk service - rigtig god oplevelse.

God service på WATTOO.DK - god oplevelse med levering. Og det gav os fuld blus i køkkenet...efter ...

Henrik Hansen

08.02

God indsigt og meget fin service!

Med min oplevelse kan man roligt handle med WATTOO.DK. Den jeg talte med hos WATTOO, gjorde sit til ...

Connie

11.12

Det virkede fornuftigt og hurtigt

Det virkede fornuftigt og hurtigt

Jette

11.12

Hurtig og professionel behandling .

Hurtig og professionel behandling .. Nemt at overskue hjemmesiden..

Liam

11.12

Hurtig ekspedition af ordre

Hurtig ekspedition af ordre

Søren Hansen

11.12

Denne enkle bestilling forløb perfekt

Denne enkle bestilling forløb perfekt. Konkurrencedygtig pris!

Preben

11.12

Rigtig god og lyn hurtig service

Rigtig god og lyn hurtig service

H. Løvgreen