Menu
Hurtig levering

14 dages returret

Fragt ned til 16 kr.

vælg selv leveringsmetode

Private, erhverv, offentlig

vi handler med alle

Kæmpe udvalg

altid over 60.000 varer

Chat
70 20 08 08

Kultivator

Med en kultivator kan du nemt kultivere og lufte jorden samt bekæmpe ukrudt. Det er derfor også et redskab, de fleste kan få brug for i haven – uanset om det er til brug i den private bolig eller sommerhuset. Hos WATTOO.DK finder du altid et bredt udvalg af billige kultivatorer, der kommer i kompromisløs kvalitet. Vi forhandler kun de bedste producenter på markedet, hvilket er din garanti for et holdbart produkt. Se de spændende modeller fra Zinck Lysbro og Fiskars til faste, lave priser.

   

 1. Zinck Lysbro kultivatorrive 7-tænder

  Zinck Lysbro kultivatorrive 7-tænder

  Kultivatorrive med stor afstand mellem tænderne bruges til overfladisk kultivering af jorden og sammenrivning af ukrudt. Lakeret skaft. Zinck Lysbro er blevet opkøbt af Fiskars. Selvom der nu står Fiskars på varen, så er det stadig den kendte kvalitet fra Zinck Lysbro man køber.

  Varenr: 881673250

  inkl. moms fra 208,00 DKK
 2. Zinck Lysbro kultivator 3-tænder

  Zinck Lysbro kultivator 3-tænder

  Denne 3-tandet kultivator kan anvendes både til at bekæmpe ukrudt og til at lufte jorden. Det giver frøene masser af ilt og mulighed for at spire. Lakeret skaft. Zinck Lysbro er blevet opkøbt af Fiskars. Selvom der nu står Fiskars på varen, så er det stadig den kendte kvalitet fra Zinck Lysbro man køber.

  Varenr: 881673200

  inkl. moms fra 207,00 DKK

   

Der findes typisk to forskellige holdninger til havearbejdet; enten hader man det – eller også finder man det afslappende og afstressende. Uanset hvordan din holdning til havearbejdet er, så hersker der næppe nogen tvivl om, at de helt rigtige redskaber kan gøre havearbejdet nemmere og mere effektivt. I den forbindelse kan du da også altid finde et professionelt og varieret udvalg af redskaber her på siden; lige fra billige grensakse til holdbare sneskovle. Hos WATTOO.DK sætter vi en stor ære i at opretholde et højt kvalitetsniveau, og derfor finder du kun haveredskaber fra de bedste producenter på markedet. Men det er naturligvis ikke ensbetydende med at priserne er skruet i vejret, for vi har også fokus på at presse priserne på vores udvalg af kultivatorer helt i bund.

Køb en billig kultivator online og få hurtig levering

Selvom du måske ikke bruger din kultivator så ofte, så er den helt sikkert en vigtig del af havearbejdet – og du vil med garanti ikke undvære den. Derfor bliver også hurtigt til stor skuffelse, såfremt kultivatoren går i stykker. Og endnu mere irriterende kan det hurtigt blive, såfremt butikken ikke har en ny på lager i god kvalitet. Det er ligeledes derfor, at vi altid giver dig hurtig levering til faste, lave priser. Vi tror på, at det skal være nemt og hurtigt at komme hjem med den rigtige kultivator. Du får således altid få hverdages levering på alle lagervarer, så du kan komme videre med netop din opgave.

En kultivator kan bruges til mange ting i haven, og derfor kommer de naturligvis også i forskellige udformninger. Eksempelvis kan du her på siden finde den klassiske kultivatorrive med syv tænder, der egner sig særligt godt til overfladisk kultivering af jorden samt sammenrivning af ukrudt. Men du kan også finde andre typer, som kultivatorer med tre tænder, der egner sig til bekæmpelse af ukrudt og luftning af jorden. Uanset hvilken type kultivator der passer til dine behov, så kan du dog altid vide dig sikker på, at vi hos WATTOO.DK forhandler et kvalitetssikret og billigt udvalg.

Her på siden hjælper vi hver dag mange danskere videre med deres køb af elartikler, billig vvs og værktøj på nettet – og vi er sikre på, at vi også kan hjælpe dig. Hvis du har nogle spørgsmål til vores store udvalg af billige kultivatorer, levering eller noget helt tredje, så sidder vi klar til at hjælpe dig hurtigt videre på mail eller telefon. Så bliver det ikke nemmere at finde frem til den perfekte kultivator.

Se alle produkter i kategorien Værktøj - Redskaber

Fremragende

Baseret på 3107 anmeldelser

Se nogle af anmeldelserne her.

09.05

Altid god service og hurtig levering

Altid god service og hurtig levering, super

Thomas Krogh

26.04

Enestående service og stort udvalg

Overskueligt og effektivt bestillingssystem; meget hurtig levering og effektivt returvarehåndtering...

Mads Toft Søndergaard

15.04

SUPER SERVICE

Jeg modtog en vaskekumme, der var gået itu under forsendelsen. Jeg ringede, og fortalte hvad der va...

B. Hansen

02.03

Superhurtig levering

Inger slinger i valsen - hurtig bestilling, hurtig levering. Kan kun anbefales

Mors datter

01.03

Fantastisk service - rigtig god oplevelse.

God service på WATTOO.DK - god oplevelse med levering. Og det gav os fuld blus i køkkenet...efter ...

Henrik Hansen

08.02

God indsigt og meget fin service!

Med min oplevelse kan man roligt handle med WATTOO.DK. Den jeg talte med hos WATTOO, gjorde sit til ...

Connie

11.12

Det virkede fornuftigt og hurtigt

Det virkede fornuftigt og hurtigt

Jette

11.12

Hurtig og professionel behandling .

Hurtig og professionel behandling .. Nemt at overskue hjemmesiden..

Liam

11.12

Hurtig ekspedition af ordre

Hurtig ekspedition af ordre

Søren Hansen

11.12

Denne enkle bestilling forløb perfekt

Denne enkle bestilling forløb perfekt. Konkurrencedygtig pris!

Preben

11.12

Rigtig god og lyn hurtig service

Rigtig god og lyn hurtig service

H. Løvgreen