Datamateriel

Her finder du et bredt udvalg af datamateriel i professionel kvalitet.

Vi har alt der skal bruges til en komplet netværksinstallation. F.eks. den kendte LexCom® serie fra Lauritz Knudsen, hvilket er høj kvalitet til lave priser.

Datamateriel dækker over et stort udvalg af elartikler der har at gøre med kommunikation, computere og især data-netværk.

Du finder netværkskabler, dataudtag og konnektorer som udgør forbindelserne mellem computerene og dit lokale netværk. I rackskabene har du dit krydsfelt hvor alle netværkskablerne ender og bliver forbundet med switches og routere, og samtidig kan også få plads til servere og ligene i dem. I tilfælde af strømsvigt kan du sikre dine servere ved at få installeret en UPS. Herved sørger du for, at dine servere kan nå at lukke ned korrekt uden at data går tabt. Hvis du har brug for flere rackskabe fordelt over et større område, så kan de alle forbindes samme med en fiberforbindelse for at få størst mulig datahastighed mellem dem.

Om det så er det helt store intranet i firmaets hovedkvarter eller blot det lille hjemmenetværk i lejligheden, så kan du finde alt hvad du har brug for her på WATTOO.DK, til billige priser. Og hvis der er noget der mangler, så står vi klar til at hjælpe med at skaffe det til dig.

Se alle produkter i kategorien Elartikler