Tavlemateriel

Her finder du alt i tavlemateriel – Lige fra Tytan 2 sikringsafbrydere fra Servodan og gruppetavler fra Lauritz Knudsen til lysdæmpere fra Eltako og rækkeklemmer fra Weidmüller.

Tavler og alle de komponenter der monteres i dem, er en vigtig og uundværlig del af en hver elinstallation. Det er i tavlerne at der monteres HPFI afbrydere som skal beskytte mod stød, sikringer der beskytter mod overbelastning og kortslutninger, relæer som kan tænde og slukke for diverse andre dele af installationen, transformere der f.eks. kan levere 12V, tavlelysdæmpere og meget mere. Traditionelle elinstallationer kræver ofte ikke så store tavler, hvor imod elinstallationer med IHC® fra Lauritz Knudsen kan kræver flere store tavler.

Der findes mange forskellige producenter på markedet som sælger disse forskellige ting. F.eks. kan nævnes Siemens, Schneider Electric, Lauritz Knudsen, Eltako, Servodan, ABB og mange flere.

Vi fører et stort udvalg fra alle disse producenter af kvalitets materiel, som alt sammen kan findes online her på vores webshop.

På resten af WATTOO.DK kan du også finde alle andre nødvendige elartikler som der kræves til en komplet elinstallation.

Se alle produkter i kategorien Elartikler