Menu
Hurtig levering

- 14 dages returret

Private, erhverv, offentlig

- vi handler med alle!

Kæmpe udvalg

- altid over 60.000 varer

Gulvkanal

Gulvkanaler er effektive i forbindelse med diskret og moderne kabelgennemføring. Er du på udkig efter moderne gulvkanaler til dine el installationer, så er du landet på den rette side – for her har vi samlet vores brede udvalg af installationskanaler fra anerkendte producenter som Hager. Når du handler hos WATTOO.DK, så finder du kun produkter fra de bedste leverandører, hvilket er din garanti for et holdbart produkt af høj kvalitet.

Filter

5 vare(r)

 1. Hager – Gulvkanal 18 x 75 mm - 2 meter

  Hager – Gulvkanal 18 x 75 mm - 2 meter

  Hager – Gulvkanal 18 x 75 mm - 2 meter

  Smart buet gulvkanal fra Hager i kunststof. Findes i farverne lysegrå eller grå. Til de små ledninger og kabler I istallationen kan denne kanal med fordel benyttes.

  Pris inkl. moms fra 225,00 DKK
  Vis vare
  Vis vare
 2. OBO – Gulvkanal 18 x 75 mm, stengrå - 2 meter

  OBO – Gulvkanal 18 x 75 mm, stengrå - 2 meter

  OBO – Gulvkanal 18 x 75 mm, stengrå - 2 meter

  Stilren gulvkanal i farven stengrå

  Varenr: 0836106149
  Pris inkl. moms 176,00 DKK
  Vis vare
  Vis vare
 3. Hager – Trekant gulvkanal 11 x 40 mm til 10 mm ledning - 2 meter

  Hager – Trekant gulvkanal 11 x 40 mm til 10 mm ledning - 2 meter

  Hager – Trekant gulvkanal 11 x 40 mm til 10 mm ledning - 2 meter

  Smart lille gulvliste i lysegrå eller grå. Gulvliste i kunststof. Til de helt små ledninger i istallationen kan følgende kanal med fordel benyttes.

  Pris inkl. moms fra 94,00 DKK
  Vis vare
  Vis vare
 4. Hager – Aluminiums gulvkanal 18 x 75 mm, grå/alu - 2 meter

  Hager – Aluminiums gulvkanal 18 x 75 mm, grå/alu - 2 meter

  Hager – Aluminiums gulvkanal 18 x 75 mm, grå/alu - 2 meter

  Elegant gulvkanal fra Hager i aluminium, med buet låg.

  Varenr: 7936044612
  Vejl. pris: 859,00 DKK
  Du sparer: 119,00 DKK
  Pris inkl. moms 740,00 DKK
  Vis vare
  Vis vare
 5. Hager – Aluminiums gulvkanal 18 x 125 mm, grå/alu - 2 meter

  Hager – Aluminiums gulvkanal 18 x 125 mm, grå/alu - 2 meter

  Hager – Aluminiums gulvkanal 18 x 125 mm, grå/alu - 2 meter

  Praktisk gulvkanal fra Hager i aluminium. Med fladt låg og god plads til kabler.

  Varenr: 7936033898
  Vejl. pris: 1.096,00 DKK
  Du sparer: 287,00 DKK
  Pris inkl. moms 809,00 DKK
  Vis vare
  Vis vare
Filter

5 vare(r)

Er du dog ikke helt sikker på hvilken gulvkanal, der passer til dine behov – eller hvad du skal være opmærksom på, når du er på jagt efter moderne gulvkanaler til el installationerne – så forstår vi dig godt. Det kan være noget af en jungle at vælge de rigtige produkter inden for kabelføring, da udvalget efterhånden er meget stort. Hos WATTOO.DK vil vi dog gerne hjælpe dig sikkert videre, hvorfor vi har skrevet omkring nogle gode råd til køb af gulvkanaler i det følgende afsnit.

Få de rigtige gulvkanaler med hjem

Der findes flere forskellige typer af føringsveje, hvor de mest gængse er fodpaneler, installationskanaler og gulvkanaler. Man bruger typisk disse føringsveje i virksomheder, foreninger eller skoler, hvor der skal føres mange forskellige kabler eller ledninger på en effektiv måde. Modsat installationskanaler, så er gulvkanalerne selvsagt beregnet til montering på gulvet – hvor du således har muligheden for at trække kabler over længere afstande, uden at de er i vejen eller virker generende i hverdagen.

De fleste gulvkanaler du finder her på siden har de samme dimensioner, og der er således ikke så meget at tage stilling til i forhold til højden eller bredden på dine gulvkanaler. Det har naturligvis både sine fordele og ulemper. Fordelen er at det bliver nemmere at differentiere imellem de forskellige modeller man synes om – uden at skulle tage hensyn til, om dimensionerne nu opfylder ens krav. Omvendt er det en ulempe, at alle målene er standardiserede, da det jo ikke er alle opgaver, der er ens. Men som med så meget andet, så må man indordne sig lidt efter forholdene. Dog kan det lade sig gøre at finde mindre gulvkanaler, der egner sig helt særligt til få eller tynde ledninger, hvor en normal gulvkanal ville være lidt for meget.

Til gengæld er der forskel på farverne, når du kigger på gulvkanaler. Typisk kan du vælge imellem flere forskellige farver på dine kanaler, og her på WATTOO.DK kan du finde gulvkanaler i grå, aluminium, lysegrå og stengrå. Det giver dig rig mulighed for at tilpasse dine gulvkanaler til dine rum – således at du kan opnå den pæneste og meste diskrete kabelføring.  Uanset hvor meget vi er afhængige af vores datakabler eller antennekabler i dagligdagen, så er det aldrig særligt æstetisk tilfredsstillende at kigge på nøgne kabler, der slænger sig hen over gulvet.

Når du køber dine gulvkanaler hos WATTOO.DK, så finder du kun produkter fra de bedste og mest anerkendte producenter. Det bevirker nemlig, at du får den bedste kvalitet til prisen – og du er sikret produkter, der er nemme at montere. Det tror vi på, er den bedste løsning på både den korte og lange bane.

Se alle produkter i kategorien Elartikler - Føringsveje