Menu
Hurtig levering

- 14 dages returret

Private, erhverv, offentlig

- vi handler med alle!

Kæmpe udvalg

- altid over 60.000 varer

Antenne & telekabel

Er du på udkig efter et nyt antenne eller telekabel til din bolig eller virksomhed? Så behøver du ikke lede længere, for her på siden har vi samlet vores store udvalg af antennekabler og telefonkabler. De fleste af os er dybt afhængige af vores telefon eller TV, og derfor har du naturligvis også brug for, at det hele fungerer upåklageligt. Hos WATTOO.DK forhandler vi kun produkter fra anerkendte producenter, hvorfor du altid ved, at du får de bedste produkter hos os.

Filter

4 vare(r)

 1. Antennekabel, Yousee / Stofa godkendt, hvid, 6,8 mm - Pr. meter

  Antennekabel, Yousee / Stofa godkendt, hvid, 6,8 mm - Pr. meter

  Antennekabel, Yousee / Stofa godkendt, hvid, 6,8 mm - Pr. meter

  KOKA500 er et dobbeltskærmet kvalitets antennekabel fra Triax til indvendig brug. Velegnet til brug i private hjem og installationer. Kablet er YOUSEE og STOFA GODKENDT. Kan købes i metermål op til maks. 100 meter pr. afklip.

  Varenr: 9909000158
  Pris inkl. moms 8,70 DKK
  Vis vare
  Vis vare
 2. Antennekabel 5 mm - hvid - 100 meter

  Antennekabel 5 mm - hvid - 100 meter

  Antennekabel 5 mm - hvid - 100 meter

  Dobbeltskærmet antennekabel på 5 mm. Velegnet til træk i rør hvor der er meget lidt plads.

  Varenr: 5483504474
  Vejl. pris: 698,00 DKK
  Du sparer: 304,00 DKK
  Pris inkl. moms 394,00 DKK
  Vis vare
  Vis vare
 3. Antennekabel hvid 1,5 meter

  Antennekabel hvid 1,5 meter

  Antennekabel hvid 1,5 meter

  Antennekabel 1,5m hvid snørekabel IEChan-IEChun

  Varenr: 5487506135
  Pris inkl. moms 21,00 DKK
  Vis vare
  Vis vare
 4. Udendørs antennekabel - 100 meter

  Udendørs antennekabel - 100 meter

  Udendørs antennekabel - 100 meter

  Udendrøs antennekabel til f.eks. nedgravning i jord. Benyttes ofte som stikledning fra stander til hus.

  Varenr: 0883102455
  Vejl. pris: 1.528,00 DKK
  Du sparer: 705,00 DKK
  Pris inkl. moms 823,00 DKK
  Vis vare
  Vis vare
Filter

4 vare(r)

Men i og med at vi ikke skifter vores antennekabler og telefonkabler ret ofte, så er det måske svært at vide, hvordan man vælger det bedste. Det vil vi dog gerne hjælpe dig videre med, så i det følgende kan du finde en guide til, hvordan du vælger det helt rigtige kabel.

Guide til køb af antennekabel

Selvom vi ikke tænker så meget på dem i hverdagen, så er vi efterhånden dybt afhængige af vores antennekabler – for det er antennekablet, der i mange tilfælde sørger for, at vi har adgang til fjernsyn, telefon og internet. Et antennekabel består af flere forskellige lag, og inderst har du en inderleder – og uden omkring finder du en afskærmning samt isoleringskappen. Typisk vil det være sådan, at de antennekabler der har den tykkeste isolering også vil give det bedste signal.

Som udgangspunkt er en af de vigtigste ting at tage stilling, hvor langt din antennekabel skal være. Det vil nemlig typisk være sådan, at jo længere dit kabel er – jo dårligere bliver signalet også. Du kan dog reducere tab af signal ret betydeligt, ved at investere i gode og holdbare antennekabler fra kendte producenter som Triax, Teledan og DKT COMEGA. Endvidere er det vigtigt at du tager stilling til, om dit kabel skal graves ned i jorden; for det kræver typisk en bedre isolering.

Et antennekabel til nedgravning vil alt andet lige blive udsat for hårdere omgivelser end dit kabel til indendørs brug, og hvis du fortsat ønsker at godt signal i fremtiden, så er det vigtigt at dit udendørs antennekabel er beregnet til formålet. Hos WATTOO.DK finder du naturligvis antennekabler til både indendørs og udendørs brug. Endvidere finder du også kabler her på siden, der egner sig til indmuring eller indstøbning.

Antennekabel til YouSee og Stofa

Har du brug for et nyt antennekabel til din modtagerboks fra YouSee eller Stofa, så kan vi også være dig behjælpelig. Vi forhandler nemlig de særlige antennekabler fra Triax, der er godkendt af både YouSee og Stofa til deres modtagerbokse.

Antennekablet fra Triax er godkendt til indendørs brug, og installeres nemt i hjemmet. Dette kabel er et af de mest udbredte antennekabler herhjemme, og dækker alle de behov du måtte have i forbindelse med din forbindelse fra enten YouSee eller Stofa. Endvidere kan dette antennekabel og indmures eller indstøbes, såfremt du har behov for en mere diskret eller særlig installation.

Har du spørgsmål til vores udvalg af antennekabler, så er du altid velkommen til at kontakte os. Vi sidder nemlig parat til at hjælpe dig, så du kan komme trygt videre med dine produkter og dine installationer.

Se alle produkter i kategorien Elartikler - Kabel, ledning & rør