LK IHC®

Her finder du hele IHC® konceptet fra Lauritz Knudsen billigt – Vi har alle komponenterne til IHC Control®, IHC® Wireless, IHC Net® og IHC Net® Basic til lave priser.

IHC® står for Intelligent House Control. Det er udviklet og produceret af danske Lauritz Knudsen, hvilket kun vidner om høj kvalitet.

IHC® består er flere forskellige systemer som kan bruges til at skabe et moderne, intelligent og fremtidssikret hjem, hvor lys, varme, tyveri- og brandalarm integreres i det såkaldte IHC® Control og TV, telefon, musik og netværk bindes sammen i IHC Net® systemet.

Traditionelle el installationer er uintelligente i den forstand at lys, varme, tyverialarmen, brandalarm osv. kun tænker på sig selv. De deler ikke information med hinanden. Det betyder at du skal bruge flere komponenter og systemer til at gøre det samme stykke arbejde. F.eks. så kan du ikke ikke udmiddelbart bruge tyverialarmens bevægelsesfølere til at tænde lyset i gangen, eller få lyset til at tænde i hele huset hvis brandalarmen går i gang.

Med IHC Control® og IHC® Wireless fra LK har du muligheden for at bryde med den traditionelle tankegang, og få et hjem der tilbyder en komfort og frihed der når nye højder, uden at du skal investere i mangle forskellige systemer der hver især skal styres på sin egen måde.

Derudover i en traditionel el installation så skal hver medie-type have sine egne specielle udtag. F.eks. så har TV'erne antenneudtagene, telefonene har telefonudtagene og PC'erne har netværksudtagene. Du kan ikke bare tilslutte din PC til et antenneudtag hvis du ikke har et netværksudtag i nærheden, eller dit TV til et telefonudtag.

Med IHC Net® eller IHC Net® Basic fra LK, bliver det hele samlet i et system, hvor du kun har en type universelle udtag, som altid nemt og enkelt, kan tilpasses til dit aktuelle behov.

Alle nødvendige el artikler der kræves til en IHC® installation kan også findes til salg billigt i resten af vores webshop.

Se alle produkter i kategorien Elartikler - Lauritz Knudsen