Hurtig levering

14 dages returret

Altid lave fragtpriser

vi tilbyder GLS, DAO, m.fl.

Private, erhverv, offentlig

vi handler med alle

Kæmpe udvalg

med over 100.000 varer

Skinnesystemer

Hvis du mangler belysning til din butik eller din virksomhed, så er strømskinner og skinnespots ofte en god løsning. De er nemlig meget nemme at opsætte, og kombineret med flotte halogenpærer, så er strømskinner den ideelle butiksbelysning. Ligeledes kan de monterede skinnespots vinkles og rettes mod bestemte områder af butikken, således at belysningen af spotvarer eller andet er perfekt. Hos WATTOO.DK har vi et moderne udvalg af skinnesystemer, og du finder dem her på siden.

Men det kan jo være, at du ikke er helt klar over, hvilket skinnesystem du skal bruge – og hvordan du vælger den helt rigtige lyskilde. Vi vil derfor gerne hjælpe dig trygt videre, hvorfor du i det følgende kan læse nogle gode råd til køb af skinnesystem og skinnespot.

Sådan vælger du det rigtige skinnesystem

Der findes efterhånden mange forskellige skinnesystemer fra kendte og kvalitetsbevidste producenter som Scan Studio, Nordic Aluminium, Flash Light og mange andre. Men fælles for dem alle er, at de er meget nemme at montere. Der hvor du for alvor kan differentiere imellem dem, er i forhold til deres design. Det varierer nemlig meget fra producent til producent.

Typisk kan du vælge imellem klassiske skinnesystemer med hårde kanter og skinnesystemer med bløde, runde kanter. Funktionen er den samme, men der er stor forskel på, hvordan de ser ud. Hvilken du bedst kan lide, er naturligvis op til dig.

Derudover så er der også forskel på, om strømskinnerne kommer med 12V eller 230V udtag. Her er det igen op til dig, hvad du vurderer smartest – men det skal naturligvis også hænge sammen med dine elinstallationer.

Strømskinner til privat og erhverv

De populære strømskinner kan fås til både private og erhverv – men bruges typisk i forbindelse med butiksbelysning. Strømskinnerne gør det nemlig muligt at montere mange skinnespots, og det giver som tidligere nævnt mange fleksible muligheder, for at belyse særlige områder eller produkter i din butik.

Når det så er sagt, så kan du også sagtens bruge et skinnesystem i din private bolig. Det tillader dig nemlig at montere loftlamper eller spots på en række, og det bruges ofte som den primære belysning i gangarealer eller over eksempelvis spisebordet. Har du behov for en fleksibel løsning til at montere flere forskellige pendel lamper eksempelvis, så er en strømskinne ideel.

3 faset eller 1 faset skinnesystem

Slutteligt så kan du typisk vælge mellem et 3 faset eller 1 faset skinnesystem. Hos WATTOO.DK har vi strømskinner med både 1 og 3 faser, hvorfor du finder moderne skinnesystemer hos os, uanset hvad du har brug for.

Det kan være svært at sige noget generelt om, hvad du skal vælge – for det afhænger naturligvis af, hvad du skal bruge i din butik. Gå derfor efter det skinnesystem, som opfylder dine specifikke krav. Fælles for både vores 1 fasede og 3 fasede skinnesystemer er dog, at de kan finde i forskellige farver og forskellige designs. Du er altså ikke bundet til netop én designserie, selvom du har brug for specifikt den ene eller anden model.

Se alle produkter i kategorien Belysning

Skriv til os