Hurtig levering

14 dages returret

Altid lave fragtpriser

vi tilbyder GLS, DAO, m.fl.

Private, erhverv, offentlig

vi handler med alle

Kæmpe udvalg

med over 100.000 varer

Bordlamper

En udendørs bordlampe kan skabe masser af hygge på terrassen, og der findes mange forskellige udgaver og modeller. Er du på udkig efter stilren og innovativ udendørs belysning, så kan du hos WATTOO.DK finde flotte modeller til attraktive priser. Udendørs bordlamper bliver ofte overset, men når du har set vores moderne udvalg her på siden, så bliver du helt sikkert også fristet af ny udendørs belysning.

   

  • Bordlampe på batteri, indendørs/udendørs, opladelig, dæmpbar - Nordtronic Conexos

    Bordlampe på batteri, indendørs/udendørs, opladelig, dæmpbar - Nordtronic Conexos

    inkl. moms fra 699,00 DKK

   

Det er ikke så ofte at man ser udendørs bordlamper på terrassen eller i sommerhuset, for de bliver måske lidt overset i forhold til traditionel udendørs belysning som skotlamper, havelamper og udendørs væglamper. Men ikke desto mindre er bordlamper et rigtigt godt alternativ, der ikke blot giver dig et flot lys – men også lækkert og indbydende design. Er du stadigvæk ikke overbevist, skal du blot kigge nærmere på modellerne fra de anerkendte producenter Markslöjd og Nordlux, der formår at skabe et perfekt mix mellem hårdføre materialer og Skandinavisk design.

Find udendørs bordlamper til spotpris

Her på siden går vi op i kvalitet, og forhandler derfor kun de bedste producenter på markedet. Men vi har også øje for de lave priser, hvorfor du altid er sikret udendørs bordlamper til spotpris, når du handler med os. For selvom godt design typisk koster ekstra, så sætter vi hos WATTOO.DK en ære i at tilbyde de laveste priser på markedet.

Det der typisk adskiller almindelige bordlamper til indendørs brug og de udendørs modeller her på siden, er at de udendørs modeller typisk kommer i mere hårdføre materialer. De egner sig derfor rigtigt godt som hyggelig og indbydende belysning på eksempelvis terrassen, hvor der ellers kan blive både vådt og koldt. Når du kigger på udendørs belysning, så er det altid en god ide at orientere sig om IP-klassen, da denne fortæller noget om hvor modtandsdygtig lampen er over for støv og vand. Holder du dig til udendørs belysning med IP44, er du godt stillet – og dine lamper er sikret mod regn, sne og slud.

Endvidere er det også altid godt at overveje hvilken farve, der ville være passende til din udendørs bordlampe. Hos WATTOO.DK forhandler vi bordlamper i mange forskellige farver; lige fra helt klassiske farver som grå og hvid til mere tidstypiske farver som brun og galvaniseret. Der er med andre rig mulighed for at tilpasse den udendørs bordlampe til hyggekrogen på altanen eller terrassen.

Slutteligt kan du passende kigge på de forskellige producenter af udendørs bordlamper, som du finder her på siden. Særligt Markslöjd og Nordlux er moderne og innovative producenter, der er kendt for deres udendørs belysning. Med førnævnte producenter får du et særligt samspil mellem hårdføre materialer og stilrent design, der passer til de flestes altaner eller terrasser.

Derudover tilbyder begge producenter en lang række bordlamper med mulighed for montering af de energivenlige LED-pærer, der sparer dig for mange penge på din elregning. Dette gør sig ofte særligt gældende for udendørs belysning, da lamperne typisk står tændt i mange timer ad gangen. Med LED-pærer får du altså meget mere lys og levetid for pengene, hvilket er en fordel for langt de fleste.

Se alle produkter i kategorien Belysning - Udendørslamper

Skriv til os