Menu
Hurtig levering

14 dages returret

Fragt ned til 16 kr.

vælg selv leveringsmetode

Private, erhverv, offentlig

vi handler med alle

Kæmpe udvalg

altid over 60.000 varer

Chat
70 20 08 08

Afløb & kloak

Leder du efter nyt materiel til dit afløb eller kloak? Så er du kommet til det rette sted, for her finder du et stort udvalg af VVS artikler til afløbet og kloakken. Hos WATTOO.DK forhandler vi kun produkter fra anerkendte og kvalitetsbevidste producenter, hvilket er din garanti for et godt og holdbart produkt. F.eks. finder du alt i kun afløbsrør, drænrør og faskiner.

Det kan dog være noget af en udfordring at vælge det rigtige gulvafløb eller afløbspumpe – og der er efterhånden rigtigt mange forskellige modeller at vælge i mellem. Endvidere er det heller ikke ret tit, at vi har behov for at udskifte vores kloak- eller nedløbsrør. I det følgende får du derfor nogle generelle råd til valg af VVS artikler til afløb og kloak.

Råd til køb af produkter til afløb og kloak

Vi er ret afhængige af vores afløb og kloak, hvorfor det er en god ide at sikre sig, at det hele er i god stand året rundt. Når først uheldet er ude, kan det være en stor opgave at reparere afløbet eller kloakken – og det er som bekendt bedre at forebygge end at reparere. Vi har derfor samlet en håndfuld gode råd til hvordan du vælger de bedste materialer til afløbet og kloakken.

Det første du skal være opmærksom på, når du eksempelvis skal købe nye kloakrør og fittings, er hvor rørene kommer fra. Der er nemlig stor forskel fra producent til producent – også selvom man umiddelbart skulle tro, at et PVC-rør da blot er et PVC-rør. Men kloakrørene kan variere rigtigt meget i kvalitet; og de helt billige modeller er ikke lavet af lige så solid plast som kloakrør fra eksempelvis Wavin eller Uponor.

Endvidere kan du ikke vide dig sikker på hvor miljøvenlige de helt billige kloakrør er, hvilket heller ikke er nogen fordel. De moderne PVC-rør du finder her på siden, er lavet i miljøvenligt PP-plast, der er meget modstandsdygtigt og holdbart. I de fleste tilfælde er 100mm rør det helt rigtige til opgaven, men forhør dig altid ved din lokale fagmand, såfremt du er i tvivl om, hvilken type kloakrør du skal bruge.

Dernæst så gør du altid klogt i at have en slagplan for, hvordan dit afløbs- eller kloakarbejde skal udføres – og hvilke materialer der kræves. Det kan nemlig være en kringlet opgave at udskifte eller renovere eksempelvis afløbsrør, da hjørner og kanter kan være en stor udfordring. Hos WATTOO.DK har vi dog et stort udvalg af afløbsrør og fittings, så selvom du kræver en bestemt farve eller en særlig bøjning, kan du helt sikkert finde det hos os.

Slutteligt så kan det som husejer være en god ide at investere i en kælderpumpe, der kan afhjælpe oversvømmelser i kælderen. Det er naturligvis ikke aktuelt for alle, men bor du i områder hvor der er fare for oversvømmelser – så kan du som udgangspunkt redde meget af boligen, ved at tømme vandet hurtigt og effektivt. Det kan ligeledes redde dig fra meget, såfremt din bolig bliver udsat for vandskade. Vi forhandler et bredt udvalg af moderne kælder- og drænpumper fra blandt andet danske Grundfos, der egner sig til både rent og beskidt vand.

Se alle produkter i kategorien VVS

Fremragende

Baseret på 3430 anmeldelser

Se nogle af anmeldelserne her.

09.05

Altid god service og hurtig levering

Altid god service og hurtig levering, super

Thomas Krogh

26.04

Enestående service og stort udvalg

Overskueligt og effektivt bestillingssystem; meget hurtig levering og effektivt returvarehåndtering...

Mads Toft Søndergaard

15.04

SUPER SERVICE

Jeg modtog en vaskekumme, der var gået itu under forsendelsen. Jeg ringede, og fortalte hvad der va...

B. Hansen

02.03

Superhurtig levering

Inger slinger i valsen - hurtig bestilling, hurtig levering. Kan kun anbefales

Mors datter

01.03

Fantastisk service - rigtig god oplevelse.

God service på WATTOO.DK - god oplevelse med levering. Og det gav os fuld blus i køkkenet...efter ...

Henrik Hansen

08.02

God indsigt og meget fin service!

Med min oplevelse kan man roligt handle med WATTOO.DK. Den jeg talte med hos WATTOO, gjorde sit til ...

Connie

19.01

Fremragende. Billig produkter og helt reelle forsendelsesomkostninger

Jeg har handlet her før og vil helt sikkert gøre det igen. Købte en super god løsning med lynkob...

Michael Sandager

19.02

Hurtig effektuering af ordren og hurtig…

Hurtig effektuering af ordren og hurtig respons på reklamation.

anette

19.02

Perfekt

Perfekt. Ikke noget st klage over

Frank

19.02

Effektivt og nemt!

Anbefales begejstret - konkurrencedygtige priser - nemt og effektivt!

Tina DROOB

19.02

Hurtigt og nemt

Hurtigt og nemt

Jens

19.02

Kun godt herfra

Kun godt herfra

peter