Hurtig levering

14 dages returret

Altid lave fragtpriser

vi tilbyder GLS, DAO, m.fl.

Private, erhverv, offentlig

vi handler med alle

Kæmpe udvalg

med over 100.000 varer

Afløb & kloak

Leder du efter nyt materiel til dit afløb eller kloak? Så er du kommet til det rette sted, for her finder du et stort udvalg af VVS artikler til afløbet og kloakken. Hos WATTOO.DK forhandler vi kun produkter fra anerkendte og kvalitetsbevidste producenter, hvilket er din garanti for et godt og holdbart produkt. F.eks. finder du alt i kun afløbsrør, drænrør og faskiner.

Det kan dog være noget af en udfordring at vælge det rigtige gulvafløb eller afløbspumpe – og der er efterhånden rigtigt mange forskellige modeller at vælge i mellem. Endvidere er det heller ikke ret tit, at vi har behov for at udskifte vores kloak- eller nedløbsrør. I det følgende får du derfor nogle generelle råd til valg af VVS artikler til afløb og kloak.

Råd til køb af produkter til afløb og kloak

Vi er ret afhængige af vores afløb og kloak, hvorfor det er en god ide at sikre sig, at det hele er i god stand året rundt. Når først uheldet er ude, kan det være en stor opgave at reparere afløbet eller kloakken – og det er som bekendt bedre at forebygge end at reparere. Vi har derfor samlet en håndfuld gode råd til hvordan du vælger de bedste materialer til afløbet og kloakken.

Det første du skal være opmærksom på, når du eksempelvis skal købe nye kloakrør og fittings, er hvor rørene kommer fra. Der er nemlig stor forskel fra producent til producent – også selvom man umiddelbart skulle tro, at et PVC-rør da blot er et PVC-rør. Men kloakrørene kan variere rigtigt meget i kvalitet; og de helt billige modeller er ikke lavet af lige så solid plast som kloakrør fra eksempelvis Wavin eller Uponor.

Endvidere kan du ikke vide dig sikker på hvor miljøvenlige de helt billige kloakrør er, hvilket heller ikke er nogen fordel. De moderne PVC-rør du finder her på siden, er lavet i miljøvenligt PP-plast, der er meget modstandsdygtigt og holdbart. I de fleste tilfælde er 100mm rør det helt rigtige til opgaven, men forhør dig altid ved din lokale fagmand, såfremt du er i tvivl om, hvilken type kloakrør du skal bruge.

Dernæst så gør du altid klogt i at have en slagplan for, hvordan dit afløbs- eller kloakarbejde skal udføres – og hvilke materialer der kræves. Det kan nemlig være en kringlet opgave at udskifte eller renovere eksempelvis afløbsrør, da hjørner og kanter kan være en stor udfordring. Hos WATTOO.DK har vi dog et stort udvalg af afløbsrør og fittings, så selvom du kræver en bestemt farve eller en særlig bøjning, kan du helt sikkert finde det hos os.

Slutteligt så kan det som husejer være en god ide at investere i en kælderpumpe, der kan afhjælpe oversvømmelser i kælderen. Det er naturligvis ikke aktuelt for alle, men bor du i områder hvor der er fare for oversvømmelser – så kan du som udgangspunkt redde meget af boligen, ved at tømme vandet hurtigt og effektivt. Det kan ligeledes redde dig fra meget, såfremt din bolig bliver udsat for vandskade. Vi forhandler et bredt udvalg af moderne kælder, drænpumpe & dykpumper fra blandt andet danske Grundfos, der egner sig til både rent og beskidt vand.

Se alle produkter i kategorien VVS

Skriv til os