Hurtig levering

14 dages returret

Altid lave fragtpriser

vi tilbyder GLS, DAO, m.fl.

Private, erhverv, offentlig

vi handler med alle

Kæmpe udvalg

med over 100.000 varer

Tidsrelæ

Er du på jagt efter et nyt tidsrelæ til styring af belysningen i din trappeopgang – eller til styringen af dit ventilationssystem? Så er du landet på den rette side, for her finder du vores store udvalg af tidsrelæer fra de bedste producenter på markedet. Hos WATTOO.DK er du altid sikret de bedste produkter til den bedste pris, og vi forhandler kun tidsrelæer fra anerkendte producenter.

   

 1. Carlo Gavazzi – Niveaurelæ/forstærkerrelæ for konduktiv sensor, 24Vac/dc (CLP2EA1CM24)
  inkl. moms fra 534,00 DKK
 2. Carlo Gavazzi – Niveaurelæ/forstærkerrelæ for konduktiv sensor, 230Vac/dc (CLP2EA1C230)
  inkl. moms fra 580,00 DKK
 3. Carlo Gavazzi – Niveaurelæ/forstærkerrelæ for konduktiv sensor, 230Vac/dc (CLP4MA2A230)
  inkl. moms fra 702,00 DKK
 4. Carlo Gavazzi – Niveaurelæ/forstærkerrelæ for konduktiv sensor, 24Vac/dc (CLD2EA1CM24)
  inkl. moms fra 656,00 DKK
 5. Tidsrelæ m. forsinket indkobling 1 NO, 24VUC/110-240VAC
  inkl. moms fra 481,00 DKK
 6. Tidsrelæ forsinket frafald 1 NO, 24VUC/110-240VAC
  inkl. moms fra 519,00 DKK
 7. Tidsrelæ multifunktion, 4 funkt. 1C/O, 24-48VUC/110-240VAC 0.05 sek - 10 min.
  inkl. moms fra 690,00 DKK
 8. Tidsrelæ stjerne-trekant timer 2NO, 24-48VDC/24-240VAC 0.15 sek-10 min.
  inkl. moms fra 690,00 DKK

   

Det kan dog være en svær opgave at navigere i de mange forskellige el artikler på markedet, og tidsrelæer er inden undtagelse. Der er nemlig mange ting at tage stilling til, og det kan være svært at vælge det helt rigtige. Vi vil dog gerne hjælpe dig godt på vej, hvorfor du i det følgende kan læse mere om omkring tidsrelæer. Vil du gerne vide mere om hvad et tidsrelæ er, og hvor man kan avende det effektivt, så skal du blot læse videre.

Sådan kan du bruge et tidsrelæ

Et tidsrelæ er basalt set et elektrisk relæ, der er konstrueret i forhold til, at kontakternes stilling skifter med forsinkelse i forhold til hvornår der sættes strøm på spolen. Man kan således indstille sit tidsrelæ til, at kontakterne skifter med forsinkelse enten før eller efter, at der sættes strøm på spolen. Som udgangspunkt finder der to forskellige typer af tidsrelæer; navnlig mekaniske tidsrelæer og elektriske tidsrelæer. Det er dog de elektriske relæer, der er mest udbredte på markedet – og det således også denne type, som du finder her på siden.

Et tidsrelæ bruges typisk i de situationer, hvor du har et behov for at forsinke strømmen efter eksempelvis tryk på en kontakt. Dette kan være nyttigt i mange forskellige situationer; blandt andet i forbindelse med at kontrollere lyset i din trappeopgang. Her er det typisk sådan, at lyset automatisk går ud efter et bestemt antal sekunder; for således at spare på strømmen. Her kan et tidsrelæ med off-delay være en super god løsning, da tidsrelæet selv sørger for at udkoble efter et givent tidsrum. Hos WATTOO.DK har vi flere forskellige tidsrelæer, der kan bruges til dette formål – og du kan manuelt indstille dem til at lukke for strømmen efter et bestemt antal sekunder eller minutter.

Ydermere bruger man også typisk tidsrelæer til styring af ventilationssystemer, hvor det kan være nødvendigt at din ventilator bliver ved med at køre, selvom du har forladt lokalet og slukket på kontakten. Et praktisk eksempel kunne være i forbindelse med din vådrumsventilator på badeværelset – som du måske ønsker at have tændt lidt tid endnu, selvom du har slukket på kontakten. Har du eksempelvis lige været i bad kunne dette være en god løsning i forhold til at få fjernet fugten fra badeværelset – uden at skulle lade både lyset på badeværelset og ventilatoren være tændt i unødigt lang tid.

Hos WATTOO.DK finder du altid de bedste produkter fra de bedste producenter af el artikler, hvilket er din garanti for det bedste produkt. Når du køber dine el artikler fra os, så kan du være sikker på, at de lever op til de strengeste krav om sikkerhed og kvalitet.

Se alle produkter i kategorien Elartikler - Tavlemateriel

Tryk for at åbne chattenDu har svar på chatten
Skriv til os