Menu
Hurtig levering

14 dages returret

Fragt ned til 16 kr.

vælg selv leveringsmetode

Private, erhverv, offentlig

vi handler med alle

Kæmpe udvalg

altid over 60.000 varer

Chat
70 20 08 08

Lamper og belysning - kvalitet til billige priser

Lamper med den rette belysning giver dig ikke blot et oplyst rum eller udendørsareal; det skaber også sammenhæng i boligen, forbedrer dit indeklima og sparer dig mange penge på din årlige elregning. Hos WATTOO.DK har vi et stort og moderne udvalg af armaturer & lysstofrør, indendørs lamper, indbygningsspot og udendørslamper, der opfylder kravene til godt og energibesparende design. Her finder du ikke kun billige lamper men god belysning!

Lamper og belysning er en stor del af indretningen – både udendørs og indendørs – og det er et emne, hvor behovet sjældent er ens for alle; og hvor den personlige smag har rig mulighed for at skinne igennem. Endvidere kan det være en uoverskuelig opgave at vurdere den ene lampe frem for den anden; særligt når udvalget af belysning er så stort.

Vi vil dog gerne hjælpe dig godt videre, hvorfor du i det følgende får konkrete råd til, hvordan du vælger den helt rigtige belysning – og hvilke ting du skal være opmærksom på, når du kigger efter nye spots, armaturer, lamper eller noget helt fjerde.

Billige lamper men god belysning!

Som du nok allerede har forstået, så findes der rigtigt mange forskellige elartikler inden for den kategori, som vi kalder for belysning. Det kan derfor være svært at vælge rigtigt; for hvad skal man kigge efter – og hvordan vurderer man om det ene produkt er bedre end det andet?

Hos WATTOO.DK har vi forhandlet billige lamper, indbygningsspot og andet relateret til belysning i mange år – og vi har således stor erfaring inden for dét, at vælge den rigtige belysning. I det følgende får du derfor håndgribelige tips til at vælge rigtigt første gang.

Skab god belysning med gulv- og bordlamper

Hvis du kigger rundt i lokalet du befinder dig i, så vil du givetvis også bemærke, at det meste af belysningen kommer ovenfra. Det er nemlig meget almindeligt primært at belyse rum med ovenlys i form af lofthængte lamper eller væghængte lamper. Men det er ikke ensbetydende med, at lofthængt belysning giver det bedste lys i rummet.

Faktisk er tilfældet ofte det modsatte – men en kombination af lyskilder kan hjælpe dig godt på vej.

Lofthængte lamper kan nemlig godt have en negativ indflydelse på, hvordan dit rum opfattes og føles. Typisk vil nedadgående belysning nemlig ikke belyse alle overflader og områder i dit rum; hvilket medvirker til, at rummet føles mindre end det egentlig er.

Løsningen er derfor at variere dine lyskilder, således at størstedelen af lokalet bliver lyst op. Hvis du formår at skabe god sammenhæng mellem din lofthængte belysning og dine bordlamper eller gulvlamper, så vil du få et rum, der virker større og som er mere behageligt at opholde sig i, når mørket falder på.

Hos WATTOO.DK finder du altid et stort udvalg af belysning, der giver dig rig mulighed for at sætte dit eget præg på belysningen i rummet. Se eksempelvis de moderne lamper fra kendte mærker som Nordlux og Markslöjd. Endvidere anbefaler vi, at du kigger nærmere på Respect Serien, der giver dig mulighed for selv at designe dine egner lamper.

Undersøg hvilke pærer du bedst kan lide

En af de ting, som rigtigt mange undervurderer og nedprioriterer, når de skal købe nye lamper eller belysning, er lyskilden. Sagt på en anden måde, så bliver der ikke tænkt nok over, hvilke pærer der bliver sat i de nyindkøbte lamper.

Forskellige pærer giver forskelligt lys, og det kan således godt betale sig, at undersøge hvilke lyskilder man synes bedst om. Det har trods alt en stor påvirkning på belysningen i rummet; hvorfor lyskilden bør være en del af dine overvejelser. I det følgende kan du læse lidt om, hvad du skal kigge efter, når du skal købe nye pærer til dine lamper.

Som du måske allerede ved, så findes der mange forskellige typer af pærer; eksempelvis LED pærer, halogenpærer, energisparepærer og glødepærer. De forskellige pærer har forskellige egenskaber, der måske – eller måske ikke – passer til netop dine behov; men fælles for dem alle er, at du langt hen ad vejen kan vurdere dem på baggrund af deres lyskvalitet.

Som udgangspunkt er der tre forskellige elementer i dét, at vurdere en pæres lyskvalitet; navnlig farvegengivelse, farvetemperatur og lysstrøm. De forskellige typer af pærer udmærker sig mere eller mindre på de forskellige parametre, hvorfor de kan være en god rettesnor, når du skal vælge lyskilde.

Variér belysningen med en lysdæmper

Det sidste gode råd du får med på vejen, er at variere belysningen med en lysdæmper. Der findes nemlig mange forskellige modeller med indbygget lysdæmper, og det er en gode måde at skabe god belysning og indeklima på.

Som du nok ved, så skifter det naturlige lys fra solen meget i løbet af dagen – hvorfor behovet for kunstig belysning også varierer meget i løbet af dagen. En lampe med lysdæmper giver dig rig mulighed for at tilpasse belysningen i forhold til det naturlige lys; og det giver ofte et behageligt lys i rummet, der hverken er for skarpt eller gennemtrængende.

Fremragende

Baseret på 3262 anmeldelser

Se nogle af anmeldelserne her.

09.05

Altid god service og hurtig levering

Altid god service og hurtig levering, super

Thomas Krogh

26.04

Enestående service og stort udvalg

Overskueligt og effektivt bestillingssystem; meget hurtig levering og effektivt returvarehåndtering...

Mads Toft Søndergaard

15.04

SUPER SERVICE

Jeg modtog en vaskekumme, der var gået itu under forsendelsen. Jeg ringede, og fortalte hvad der va...

B. Hansen

02.03

Superhurtig levering

Inger slinger i valsen - hurtig bestilling, hurtig levering. Kan kun anbefales

Mors datter

01.03

Fantastisk service - rigtig god oplevelse.

God service på WATTOO.DK - god oplevelse med levering. Og det gav os fuld blus i køkkenet...efter ...

Henrik Hansen

08.02

God indsigt og meget fin service!

Med min oplevelse kan man roligt handle med WATTOO.DK. Den jeg talte med hos WATTOO, gjorde sit til ...

Connie

16.01

Hurtig hjælp ønsket - og hjælpen var der...!

Loftsarmatur defekt (transformator brændt af) - det er lørdag. Finder et passende hos wattoo - bes...

Robert

16.01

Trorværdigt sted at handle,hvor varen …

Trorværdigt sted at handle,hvor varen kommer med det samme.

Frank

16.01

Super service. Hurtig levering????

Læs overskriften ????

Henrik

16.01

God oplevelse

Fin vare og pris og hurtig levering Anbefales gerne herfra

Niels Ulriksen

16.01

Hurtig og Go service.

Hurtig og Go service.

Grethe Riggelsen