Hurtig levering

14 dages returret

Altid lave fragtpriser

vi tilbyder GLS, DAO, m.fl.

Private, erhverv, offentlig

vi handler med alle

Kæmpe udvalg

med over 100.000 varer

Tagrender

De fleste af os er meget afhængige af vores tagrender, når regnvandet skal opsamles og ledes væk. Er du på udkig et stort udvalg af billige tagrender til boligen eller virksomheden, så kan vi hjælpe dig godt på vej. Her på siden finder du nemlig vores store brede udvalg af kvalitetssikrede tagrender fra blandt andet Plastmo A/S, der har produceret tagrender siden 1958, og som er kendetegnet ved høj kvalitet og fleksibilitet.

Det kan godt være en stor opgave, at finde den helt rigtige tagrende – særligt fordi udvalget af forskellige modeller, designs og materialer er så stort. Der findes eksempelvis billige tagrender i både stål, zink, aluzink og kobber. Her på siden sætter vi dog en ære i at hjælpe vores kunder bedst muligt videre, hvorfor du i det følgende kan blive endnu klogere på valg af tagrende. Læs eksempelvis mere omkring de forskellige materialer – og hvorfor du skal vælge det ene frem for det andet.

Find den perfekte tagrende til en lav pris

Der skal ikke være nogen tvivl om, at det ikke kan svare sig at købe de billigste tagrender på markedet. Ikke nok med at kvaliteten typisk også er derefter, så får du ofte også problemer med holdbarhed og montering. Hos WATTOO.DK finder du derfor kun tagrender fra anerkendte producenter, hvor kvaliteten er i højsædet. Det er dog ikke ensbetydende med, at vores priser er skruet i vejret – for vi sætter også stor ære i, at kunne tilbyde kvalitetssikrede tagrender til en lav pris. Vil du gerne have det rigtige produkt til den rigtige pris, så finder du det hos os.

I forhold til valg af tagrende, så har du typisk fire muligheder; navnlig tagrender i stål, zink, plastik eller kobber. Den klassiske stål tagrende er for mange et godt og prisvenligt valg, der giver dig rigtigt meget tagrende for pengene. Denne type tagrende holder til rigtigt meget, og er nem at rengøre, da stål tagrender typisk også sagtens kan holde til, at du stiller en stige op ad dem. Stål tagrender kan endvidere holde til store mængder regn og sne samt hård blæst. De egner sig med andre ord rigtigt godt til det danske klima.

Et godt alternativ til ståltagrenden er tagrender i plastik. Plastisk tagrender holder til utroligt meget, og Plastmo A/S producerer nogle af de bedste, billige plastik tagrender på markedet. En anden fordel ved tagrender i plast er endvidere, at de også kan holde til at blive opsat i de fleste miljøer – selv hårde industrimiljøer. Tagrender i plastik kan – ligesom stål tagrender – holde til store mængder sne, regn samt hård blæst.

Hvis du dog gerne vil have en ikonisk og lidt dyrere tagrende, så skal du gå efter tagrender i zink. Disse tagrender har et helt særligt udtryk, der pryder ethvert tag og en enhver bolig. Zink tagrender er utroligt holdbare, og kan uden problemer modstå det danske vejr. Hos WATTOO.DK finder du et moderne udvalg af zink tagrender; som eksempelvis VMZINC, Plastmo, Fricke / AO og Rheinzink.

Slutteligt kan du også vælge kobber tagrender, der typisk også ligger lidt i den dyrere ende. Kobber er et meget slidstærk materiale, der kan holde til alle slags vind og vejr. Derudover har kobber tagrender et helt særligt udseende, der er blevet meget moderne de senere år. Vi forhandler endvidere også nedløbsrør i kobber, således at du kan få skabt et flot helhedsudtryk på tværs af hele boligen.

Plastmo tagrender

Plastmo A/S har produceret tagrender siden 1958 og er kendetegnet ved dansk kvalitet og fleksibilitet. Deres plast tagrender er nok de mest kendte, men Plastmo producerer også tagrender i stål, zink, aluzink og kobber. Plastmo yder 25 års garanti på deres tagrender i plast.

Uanset miljø og geografisk placering har Plastmo en tagrender, der kan opfylde dine krave.

Video om montering af nye Plastmo tagrender på gamle rendejern.

Video om generel montering af Plastmo tagrender.

Se alle produkter i kategorien VVS - Tag & render

Skriv til os