Hurtig levering

14 dages returret

Altid lave fragtpriser

vi tilbyder GLS, DAO, m.fl.

Private, erhverv, offentlig

vi handler med alle

Kæmpe udvalg

med over 100.000 varer

Vintage pærer

Vintage-pærer er det helt rigtige valg, når der skal spredes hygge, stemning og en varm atmosfære. Fælles for dem alle er, at de fungerer rigtig godt i pendelophæng, hvor de blot hænger ned fra loftet i en fatning. Globepærens dekorative glødetråd og det røgfarvede glas skaber det helt rigtige retro-look! Vælg mellem Ø125 mm, Ø80 mm globepære eller Ø58 mm kolbeformet.

   

 1. inkl. moms 172,00 DKK
 2. inkl. moms 141,00 DKK
 3. inkl. moms 203,00 DKK
 4. inkl. moms 107,00 DKK
 5. inkl. moms 70,00 DKK
 6. inkl. moms 78,50 DKK
 7. inkl. moms 93,50 DKK
 8. inkl. moms 94,50 DKK
 9. inkl. moms 56,00 DKK
 10. inkl. moms 75,00 DKK
 11. inkl. moms 84,00 DKK
 12. inkl. moms 79,50 DKK
 13. inkl. moms 177,00 DKK
 14. inkl. moms 130,00 DKK
 15. inkl. moms 71,00 DKK
 16. inkl. moms 322,00 DKK
 17. inkl. moms 409,00 DKK
 18. inkl. moms 56,50 DKK

   

Globepærer er et solidt og godt valg, når der skal spredes hyggelig og god atmosfære i boligen. Globepærer fungerer endvidere rigtigt godt i pendelophæng, hvor de blot hænger ned fra loftet i en moderne fatning. Hvis du er på udkig efter billige og flotte globepærer til din belysning, så er du kommet til den rigtige side – for her har vi samlet vores store og moderne udvalg. Se blandt andet de flotte modeller fra e3light.

Globepærer – eller vintagepærer som de også kaldes – er blevet rigtigt populært i indretningen den seneste tid, og det forstår vi faktisk godt. De afgiver nemlig et helt særligt og varmt lys, der er med til at skabe hyggelig og varm atmosfære i rummet. Derudover koster globepærerne ikke særligt meget, på trods af at de faktisk kan være udsmykning i sig selv. Det kan nemlig se meget flot og dekorativt ud, at have en nøgen vintagepære hængende ned fra loftet i en tidstypisk og moderne fatning. Uanset hvad du dog tænker at gøre med dine nye globepærer så kan du altid finde et moderne og billigt udvalg her på siden.

Flotte globepærer på nettet

Der kan typisk være mange penge at spare ved at købe dine pærer på nettet – og hos WATTOO.DK forsøger vi at leve op til den påstand. Vi stræber efter at kunne tilbyde de bedste producenter på markedet til en lav pris, så du altid ved hvor du skal gå hen, når du skal købe billige og kvalitetssikrede globepærer. Her på siden finder du særligt pærer fra den anerkendte producent e3light, der går forrest når det kommer til innovative løsninger inden for belysning og pærer.

Der er flere ting at tage stilling til, når du gerne vil investere i nye og moderne globepærer – som eksempelvis hvor stor globepæren skal være. En af de moderne og flotte ting ved vintagepærer er nemlig, at de som udgangspunkt er væsentligt større end almindelige glødepærer og halogenpærer; netop for at skabe et tidstypisk og moderne look. Hos WATTOO.DK forhandler vi globepærer i mange forskellige størrelser og ikke mindst til mange forskellige fatninger. Se eksempelvis vores globepærer i helt op til 125 millimeter i diameter, der passer perfekt til pendelophæng.

Her på siden går vi op i kvalitet, og det har vi altid gjort. Det er ligeledes derfor, at vi med stolthed kan sige, at vi har hjulpet tusindvis af danskere videre med deres køb af belysning, el artikler og VVS artikler. Derfor finder du også kun de bedste og mest moderne udgaver af globepærer her på siden. Det er nemlig typisk sådan med pærer, at de helt billige modeller hverken holder længe – eller afgiver et flot lys. Og det er særligt ufordelagtigt i forbindelse med vintagepærer, da det er pærer, der ofte bliver brugt uden lampeskærm; og således skal afgive et behageligt og varmt lys. Hvis du holder dig til de producenter og globepærer du finder her på siden, kan du trygt stole på, at kvaliteten er i top – og at du får hvad du betaler for. Det skal være nemt at komme hjem med de helt rigtige pærer.

Se alle produkter i kategorien Belysning - Lyskilder (Pærer)

Tryk for at åbne chatten
Skriv til os