Hurtig levering

14 dages returret

Altid lave fragtpriser

vi tilbyder GLS, DAO, m.fl.

Private, erhverv, offentlig

vi handler med alle

Kæmpe udvalg

med over 100.000 varer

Dækjern & bånd

Hvis du skal udføre installationsarbejde, så kan du meget hurtigt få brug for forskellige kabeldækbånd, markeringsbånd eller dækjern. Og er dette tilfældet, så er du kommet til den rette side, for her har vi samlet vores spændende udvalg af forskellige dækjern og bånd til dine el installationer. Hos WATTOO.DK sikrer vi altid garantien af vores produkter, så du kan sikre garantien af dit hårde arbejde.

   

 1. Kabeldækbånd rød 100 x 2 mm stærkstrøm - 50 meter

  Dækplade til brug ved nedgravning af stærkstrømskabler. Er fremstillet i blød PE-plast, der gør båndet nemt at håndtere. (D-MRK.)

  Varenr: 1430105503

  inkl. moms 250,95 DKK
 2. Kabeldækjern galvaniseret stål - 1 meter

  Kabeldækjern i galvaniseret stål med forskellige dybder til overdækning af kabler. Købes i længder a' 1 meter.

  inkl. moms fra 43,95 DKK
 3. Traix kabeldækjern - 1 meter

  Kabeldækskinne fremstillet af varmgalvaniseret stålplade.

  inkl. moms fra 51,95 DKK
 4. Markeringsbånd rød "Stærkstrøm" - 250 meter

  Benyttes ved nedgravning af stærkstrømskabel i jorden. Mål: 25 x 0,3 mm.

  Varenr: 1430307217

  inkl. moms 145,95 DKK
 5. inkl. moms 1.208,95 DKK
 6. inkl. moms 863,00 DKK

   

Vil du dog gerne vide lidt mere om de produkter du finder her på siden, så hjælper vi dig gerne trygt videre. Således har vi også skrevet mere indgående omkring vores forskellige dækjern og bånd i det følgende afsnit. Her kan du læse lidt mere om, hvad man bruger de forskellige produkter til, og hvad der adskiller forskellige markeringsbånd fra hinanden.

Bredt udvalg af dækjern og markeringsbånd

Hvis du arbejder med el installationer, så har du sikkert også beskæftiget dig med forskellige typer af kabeldækbånd. Her på siden forhandler vi kun dækbånd fra anerkendte producenter som Triax, hvilket er din garanti for et godt produkt, der holder længe. De forskellige bånd du finder her, er særligt beregnet til nedgravning af stærkstrømskabler. Endvidere forhandler vi kabelbånd i forskellige bredder, således at de kan tilpasses til netop din opgave.

Vores forskellige kabeldækbånd er lavet i blød PE-plast, der gør båndet væsentligt nemmere at håndtere end andre modeller, hvor plastikken er mere stiv. Dette vil du hurtigt opleve som en stor fordel, når først det store nedgravningsarbejde går i gang. Ligeledes letter det opgaven med at placere kablerne rigtigt, og ikke mindst pakke dem rigtigt.

En af de første ting du skal gøre dig klart, inden du køber en rulle kabeldækbånd, er hvor lang rullen skal være. Hos WATTOO.DK forhandler vi kabelbånd i forskellige længder, hvor af de korteste er 50 meter – og de længste er hele 250 meter. Hvilken type du har brug for, ved du sikkert bedst selv; og det er typisk bestemt af den opgave du skal løse.

Endvidere er det naturligvis vigtigt, at du ved hvor bredt dit kabeldækbånd skal være. Her forhandler vi også flere forskellige typer, der passer til forskellige formål. Fælles for alle modellerne er dog, at de er beregnet til nedgravning af stærkstrømskabler. Og at kvaliteten er i top selvfølgelig!

Slutteligt så er det også værd at gøre opmærksom på, at der er stor forskel på det vi kalder for kabeldækbånd, og det man kender som markeringsbånd. Hvor kabeldækbånd er beregnet til brug i forbindelse med nedgravningen af kabler – så er markeringsbånd udelukkende til brug i afskærmningen af dine arbejdsområder. Her kan du typisk vælge mellem forskellige farver, og hos WATTOO.DK kan du finde markeringsbånd i både rød og orange.

Her på siden finder du alt hvad du skal bruge til din el artikler og dine el installationer. Hos WATTOO.DK har vi hjulpet tusindevis af danskere godt videre med deres el installationer, og vi er sikre på, at vi også kan hjælpe dig. Har du spørgsmål til vores produkter eller sortiment, så er du altid velkommen til at kontakte os.

Se alle produkter i kategorien Elartikler - Kabel, ledning & rør

Skriv til os