Hurtig levering

14 dages returret

Altid lave fragtpriser

vi tilbyder GLS, DAO, m.fl.

Private, erhverv, offentlig

vi handler med alle

Kæmpe udvalg

med over 100.000 varer

Slidset ledningskanal

En opslidset ledningskanal er ideel til tavler og maskinanlæg, hvor det er nødvendigt at organisere og holde styr på kabler samt ledninger. Er du på jagt efter et stort udvalg af billige ledningskanaler med slidser, så kan vi hos WATTOO.DK være dig behjælpelig. Her på siden finder du nemlig vores brede udvalg af billige slidsede ledningskanaler. Se de innovative og spændende løsninger fra producenter som Wexøe, der gør det til en leg at holde styr på kablerne.

   

 1. Tipo E/4: Opslidset ledningskanal med låg, 4 mm slidser, 6 mm fingre – Canalplast - 2 meter

  Opslidset kedningskanal i flere størrelser. Den har 4 mm slidser og bredden på "fingeren" mellem hver slids er 6 mm. Den er grå og leveres med låg.

  inkl. moms fra 79,00 DKK
 2. Tehalit BA6: Opslidset ledningskanal med låg, 4 mm slidser, 10 mm fingre – Hager - 2 meter

  Opslidset kedningskanal som findes i flere størrelser. Den har 4 mm slidser og bredden på "fingeren" mellem hver slids er 10 mm. Den er grå og leveres med låg.

  inkl. moms fra 110,00 DKK
 3. Tipo E: Opslidset ledningskanal med låg, 8 mm slidser, 12 mm fingre – Canalplast - 2 meter

  Opslidset kedningskanal i flere størrelser. Den har 8 mm slidser og bredden på "fingeren" mellem hver slids er 12 mm. Den er grå og leveres med låg.

  inkl. moms fra 84,50 DKK

   

Så snart man arbejder med forskellige typer elartikler, er det typisk nødvendigt med forskellige føringsveje – og generelt materiel, der gør det nemmere at organisere kabler samt ledninger. Elartikler kommer som bekendt med et behov for strøm, og i den forbindelse er der sjældent anden udvej end at trække kabler eller ledninger, der kan levere netop dét. Hos WATTOO.DK har vi derfor også altid et stort udvalg af innovative løsninger inden for føringsveje, der gør det endnu nemmere at trække og styre kablerne. Her på siden har vi eksempelvis samlet vores store udvalg af billige ledningskanaler med slids i forskellige størrelser. Et af nøgleordene der kendetegner vores udvalg af slidsede ledningskanaler er kvalitet, og vi udvælger vores sortiment meget nøje. Det er ligeledes derfor, at du kun finder ledningskanaler fra de bedste producenter på markedet, når du handler med os.

Køb en billig slidset ledningskanal efter dine mål

Behov for ledningskanaler er meget varieret, for det er naturligvis ikke alle bygninger hvor der skal trækkes lige mange ledninger og kabler – ligesom rummene ikke er ens, så længden på ledningskanalerne ej heller skal være de samme. Det er vi dog helt klar over her på siden, og derfor tilbyder vi altid et stort udvalg af slidsede ledningskanaler i mange forskellige størrelser; herunder forskellige højder og forskellige bredder. Vi kan tilbyde dig ledningskanaler i højder fra 19 millimeter og op, ligesom vi forhandler bredder fra 18 millimeter og op. Sagt på en anden måde, så kan vi typisk hjælpe dig godt videre med dit køb af en slidset ledningskanal til en lav pris – uanset hvor den skal monteres, eller hvilke dimensioner den skal komme i.

Men det stopper naturligvis ikke her, for vi er også godt klar over, at du naturligvis gerne vil have leveret din ledningskanal hurtigst muligt. Hos WATTOO.DK får du derfor altid en skarp pris på hurtig levering. Vi kan tilbyde få hverdages levering på alle lagervarer, så du hurtigst muligt er videre med netop din opgave. Det betyder således, at du allerede 1-2 hverdage efter køb, står med din nye ledningskanal i hænderne. Den hurtige levering, de lave priser og den høje kvalitet er alt sammen medvirkende til, at vi er blandt danskernes foretrukne forhandlere af billige elartikler på nettet.

Har du spørgsmål til vores udvalg af billige slidsede ledningskanaler, så sidder vi altid klar til at hjælpe dig professionelt videre. Vores mission er at gøre det så nemt som muligt, at komme hjem med den helt rigtige ledningskanal – det behøver nemlig ikke være hverken kompliceret eller dyrt.

Se alle produkter i kategorien Elartikler - Føringsveje

Skriv til os