Menu
Hurtig levering

14 dages returret

Fragt ned til 16 kr.

vælg selv leveringsmetode

Private, erhverv, offentlig

vi handler med alle

Kæmpe udvalg

altid over 60.000 varer

Chat
70 20 08 08

Vandforsyning

Vi har alle brug for brugsvand i boligen – for ellers er der ikke noget, der hedder bad, drikke eller madlavning. Det kan derfor godt svare sig at have styr på brugsvandet; både i forhold til at vandet opretholder en god kvalitet, men også at det bliver varmet op på en effektiv måde. Det medvirker nemlig til, at du får rent vand der ikke koster dig en formue på vandregningen. Hos WATTOO.DK finder du et bredt udvalg af produkter inden for vandmålere, kalkspaltere mm., og vi har samlet det hele her på siden.

Effektiv vandbehandling er en nødvendighed i de fleste boliger eller virksomheder – særligt hvis der er problemer med større mængder kalk i vandet. Hos WATTOO.DK forhandler vi professionelle produkter til vandbehandling, herunder filterpatroner og kalkspaltere, der sikrer effektiv filtrering og behandling af dit vand. Vi sørger endvidere for kun at tilbyde produkter fra de bedste producenter på markedet, hvilket er din garanti for at komme hjem med det bedste produkt til prisen.

De fleste af os har sikkert været mere eller mindre irriterede over kalkrester på fliser, toilettet eller håndvaskarmaturet – men i det store hele er disse problemer forbundet med kalk, typisk ikke dem der står for den største skade. Det er nemlig de kalkaflejringer og kalkrester, der sætter sig i dine rørinstallationer, din opvaskemaskine, vandvarmer eller lignende. Her kan kalk nemlig ophobe sig i større mængder, hvilket medvirker til et dårligere vandtryk og ringere opvarmning – samt store omkostninger forbundet med vedligeholdelse eller renovation. Effektiv vandbehandling er derfor vigtigt i rigtigt mange boliger eller virksomheder, såfremt vand- og varmeregningen ikke skal gøres større end højest nødvendigt. Hos WATTOO.DK finder du derfor også altid et stort udvalg af moderne vandbehandling til lave priser, som gør dig i stand til effektivt at sikre dine vand- og varmeinstallationer.

Produkter til vandforsyning i høj kvalitet

Her på siden har vi en filosofi om, at det ikke blot skal være nemt at finde billig vvs – det skal også være VVS artikler af høj kvalitet. For din VVS installationer har nemlig rigtigt stor indflydelse på din energiregning, og de har indflydelse på hvor meget du eksempelvis nyder dit badeværelse eller køkken. Vi har derfor taget valget kun at forhandle VVS artikler fra de mest kvalitetsbevidste producenter på markedet, da det er din garanti for, at vores produkter lever op til de strengeste kvalitetskrav. Men det er selvfølgelig ikke ensbetydende med at priserne er skruet i vejret, for vi tror heller ikke på, at høj kvalitet behøver koste en formue.

I forhold til effektiv vandbehandling har du flere forskellige muligheder – alt afhængig af hvilke problemstillinger du søger at løse. Eksempelvis kan en magnetisk kalkspalter være en effektiv, billig og miljørigtig løsning, når der skal bekæmpes både synlige og skjulte kalkproblemer. Med en magnetisk kalkspalter reducerer du nemlig kalkens evne til at sætte sig fast på eksempelvis dine rør og fittings; men det medvirker også til, at du får nemmere ved at rengøre overfladerne på eksempelvis badeværelset eller i køkkenet. Magnetisk kalkbehandling fjerner ikke kalk fra dit vand, men det spalter kalket, så det er nemmere at fjerne og skylle ud. Her på siden finder du særligt kalkspaltere fra Megatherm og Metro Therm.

Et andet alternativ er almindelig filterpatroner, der dog knap så ofte bruges i privat regi – men i stedet som effektiv og billig vandbehandling i industrien, hvor fintfølende og store maskiner typisk tager skade af meget kalkholdigt vand. Hos WATTOO.DK finder du flere forskellige typer af naturfiber-patroner, der kommer i varierende tykkelse alt efter dine behov. Og som et sidste salgspunkt, så får du naturligvis altid hurtig levering på alle vores lagervarer, så du er hurtigt videre med arbejdet.

Se alle produkter i kategorien VVS

Fremragende

Baseret på 3129 anmeldelser

Se nogle af anmeldelserne her.

09.05

Altid god service og hurtig levering

Altid god service og hurtig levering, super

Thomas Krogh

26.04

Enestående service og stort udvalg

Overskueligt og effektivt bestillingssystem; meget hurtig levering og effektivt returvarehåndtering...

Mads Toft Søndergaard

15.04

SUPER SERVICE

Jeg modtog en vaskekumme, der var gået itu under forsendelsen. Jeg ringede, og fortalte hvad der va...

B. Hansen

02.03

Superhurtig levering

Inger slinger i valsen - hurtig bestilling, hurtig levering. Kan kun anbefales

Mors datter

01.03

Fantastisk service - rigtig god oplevelse.

God service på WATTOO.DK - god oplevelse med levering. Og det gav os fuld blus i køkkenet...efter ...

Henrik Hansen

08.02

God indsigt og meget fin service!

Med min oplevelse kan man roligt handle med WATTOO.DK. Den jeg talte med hos WATTOO, gjorde sit til ...

Connie

13.12

Stort udvalg og gode priser.

Stort udvalg og gode priser.

Kent

13.12

Alt klappede på kort tid

Alt klappede på kort tid

Gunnar Jepsen

13.12

hurtig og smertefri handel og levering

hurtig og smertefri handel og levering, de kan anbefales

Tommy Friis Jensen

13.12

Fantastisk informationsniveau i forløb

Varen perfekt og helt fantastisk information i hele ekspeditionsforløbet

Jesper

13.12

Fuld tilfreds

Fuld tilfreds - ikke noget at klage over

ARNE JESPERSEN