Hurtig levering

14 dages returret

Fragt ned til 16 kr.

vælg selv leveringsmetode

Private, erhverv, offentlig

vi handler med alle

Kæmpe udvalg

med over 100.000 varer

Lyddæmpere

En lyddæmper kan være en rigtigt god investering i forbindelse med ventilationssystemet, da det hjælper til et bedre indeklima som følge af mindre støj. Er du på jagt efter professionelle og billige lyddæmpere til din ventilation, så er du kommet til det rette sted – for her finder du vores brede udvalg. Hos WATTOO.DK forhandler vi kun de bedste producenter på markedet; se blandt andet de innovative løsninger fra anerkendte Lindab.

   

 1. Fleksibel lydæmper m. 25 mm isolering og muffer Ø100 mm

  Fleksibel lydæmper m. 25 mm isolering og muffer Ø100 mm

  Lindab SLF fleksibel lyddæmper med muffe tilslutninger til faconstykker eller armarturer med nipler. Har specielt gode dæmpningsegenskaber i forhold til de dybe lyde.

  inkl. moms fra 271,00 DKK
 2. Lyddæmper m. 50 mm isolering og nipler

  Lyddæmper m. 50 mm isolering og nipler

  Lindab SLU 50 lyddæmper med 50 mm isolering og nippel tilslutninger til ventilationsrør eller faconstykker med muffer. Findes i flere størrelser.

  inkl. moms fra 195,00 DKK
 3. Lyddæmper m. 100 mm isolering og nipler Ø315 mm

  Lyddæmper m. 100 mm isolering og nipler Ø315 mm

  Lindab SLU 100 lyddæmper med 100 mm isolering og tilslutninger til faconstykker med nipler. Indbygnings længden kan være længere end den norminelle længde. Se datablad for uddybning. Hvis den skal monteres på ventilationsrør kan Lindabs NPU samlestykke f.eks. bruges.

  inkl. moms fra 1.205,00 DKK
 4. Kompakt rekt. lyddæmper med nipler

  Kompakt rekt. lyddæmper med nipler

  Lindab LRCA lyddæmper. Rektangulær og kompakt med god dæmpning og lav byggehøjde. Med nippel tilslutninger til ventilationsrør eller faconstykker med muffer.

  inkl. moms fra 1.340,00 DKK

   

De fleste moderne virksomheder har et velfungerende ventilationssystem installeret, da det bidrager til bedre luft, et godt indeklima og ikke mindst fjernelse af eventuelt giftig røg. Men jo større ventilatorerne skal være, jo mere vil de typisk også larme – hvilket kan have en negativ indflydelse på arbejdsmiljøet. I den forbindelse kan det således være en rigtigt god investering med en lyddæmper til ventilation, der kan sættes sammen med ganske almindelige ventilationsrør. Her på siden har vi samlet et bredt udvalg af forskellige typer lyddæmpere til dit ventilationssystem, der kommer med rigtigt gode dæmpningsegenskaber. Lyddæmperne er endvidere rigtigt gode til at dæmpe lyde fra ikke blot ventilatorer – men også lyde fra eksempelvis ventiler eller lignende åbninger i og omkring ventilationssystemet.

Køb billige lyddæmpere til ventilation på nettet

Det kan godt svare sig at købe ventilationssystemer, ventilatorer og lyddæmpere til ventilation på nettet – og det søger vi her på siden at bevise hver dag. Vi stræber nemlig efter at skære alle de dyre mellemled væk, så du kan spare endnu mere. Men det er bestemt ikke ensbetydende med, at vi ikke har kvalitet som nøgleord i forbindelse med vores nøje udvalgte sortiment. Hos WATTOO.DK får du nemlig kun de bedste og mest anerkendte producenter af ventilation, hvilket vi mener, er den bedste garanti for et holdbart produkt, der holder hvad det lover. Og for at det ikke skulle være nok, så husk at du her på siden altid får få hverdages levering på lagervarer.

Når du skal til at vælge din nye lyddæmper til ventilationsanlægget, så er det naturligvis nærliggende at overveje, hvilken diameter lyddæmperen skal have. Det vil nemlig typisk være begrænsende for, hvilken type eller model du kan bruge – da diameteren på din lyddæmper jo naturligvis helst skal passe til resten af ventilationssystemet. Hos WATTOO.DK har vi dog gjort det nemt for dig, da du kan filtrere i vores udvalg ved hjælp af sorteringsfunktionen i sidemenuen. Her kan du nemt indsnævre din søgning til kun at inkludere netop de størrelser, som du ved er relevante for dig. Endvidere kommer langt de fleste af vores forskellige lyddæmpere til ventilation i mange forskellige størrelser, således at du kan tilpasse dæmpningsegenskaberne til størrelsen på dit ventilationssystem.

Hos WATTOO.DK er vi blandt danskernes foretrukne forhandlere af el artikler, VVS artikler og ventilation på nettet – og det er vi stolte af. Vi har hjulpet tusindvis af danskere videre med deres køb af billige lyddæmpere til ventilation på nettet, og vi er sikre på, at vi også kan hjælpe dig. Har du spørgsmål til vores udvalg eller levering, sidder vi altid klar til at hjælpe dig hurtigt videre på e-mail eller telefon.

Se alle produkter i kategorien Ventilation - Rør & fittings

Tryk for at åbne chattenDu har svar på chatten
Skriv til os