Hurtig levering

14 dages returret

Altid lave fragtpriser

vi tilbyder GLS, DAO, m.fl.

Private, erhverv, offentlig

vi handler med alle

Kæmpe udvalg

med over 100.000 varer

Philips Hue pærer og lamper - smart belysning!

Philips Hue har gjort det nemt for dig, at skabe den perfekte belysning i dit hjem. Elsker du også at dæmpe lyset og skifte stemningen i dit hjem via farver, så er Philips Hue til.
Med Philips Hue kan du nemt komme igang med smart beslysning

Smart belysning er kommet for at blive og Philips Hue er den nemme og driftsikre måde for dig at komme i gang på.

Er Philips Hue en billig eller dyr løsning?

Philips Hue produkter koster lidt mere at anskaffe, da er er bygget Zigbee ind i dem allesammen. Zigbee er det hardware og den protokol, som Philips Hue produkter forbinder til hinanden med. Men sammenligner man prisen med, hvad det koster at købe en traditionel lysdæmper, som kun må installeres af en autoriseret elinstallatør, så er Hue faktisk en rigtig billig måde at dæmpe og styre sit lys på.

Philips Hue Bridge

Centralen i et Hue-setup til hjemmet er en Philips Hue Bridge. Bridgen forbinder dine lamper og lyskilder med din smartphone, så de kan styres via et Hue app (Android og iPhone). En Hue Bridge er også selve computeren, som kan programmeres til at styre dit lys helt automatisk. Via Hue app kan man på sin smartphone indstille, hvornår lys skal tændes, hvilken farve lyset skal have, om lyset skal dæmpes, og hvornår det skal slukkes igen. 

Se alle produkter i kategorien Belysning

Skriv til os