Hurtig levering

14 dages returret

Altid lave fragtpriser

vi tilbyder GLS, DAO, m.fl.

Private, erhverv, offentlig

vi handler med alle

Kæmpe udvalg

med over 100.000 varer

Philips Hue Bridge 2.1, trådløs bridge til Hue lyskilder og lamper

Philips Hue Bridge er en super enkelt og elegant bridge, som gør det muligt at kommunikere med dine Philips Hue lamper, Hue pærer og Hue-tilbehør (accessories) Den skal blot have strøm og internet (via kabel), så er det enkelt at opsætte med Philips Hue app.

Varenummer:2099511809
inkl. moms 379,00 DKK

Beskrivelse

Når du føste modtager Philips Hue Bridge er det meget enkelt at opsætte. Du kan placere den et sted i nærheden af din router (da den skal forbindes med internetkabel) og en stikkontakt. Desuden skal du installere Hue app på din mobil enhed. Efter ganske få klik på mobilen (forbundet via WiFi) og et tryk på hue bridge, så er du i gang. Du skal naturligvis også have nogle Philips hue pærer, som via mobilen og din bridge, kan styres.

Kan den dæmpes

Der findes 3 forskellige presets som kan vælges "bright", "Night" og "Dimmed", men du kan også fintune niveauet via appen, og opsætte mange forskellige scenarier, lige efter din smag

Flere rum med én bridge

Du skal bare bruge én bridge for at lave en inteligent opsætning af dit hjem. Du kan oprette forskellige rum, og tilknytte de enkelte pærer til de rum der er relevante.

Kontakt på væggen

Mange orker ikke at skulle have mobilen frem hver gang man skal tænde, dæmpe eller slukke lyset. Dette har Philips tænkt over, tilbyder en række muligheder for manuelle trådløse kontakter som kan placeres vilkårligt i hjemmet, ude

Specifikationer

Brand Philips Lighting
EAN 8719514342620
Skriv til os