Hurtig levering

14 dages returret

Altid lave fragtpriser

vi tilbyder GLS, DAO, m.fl.

Private, erhverv, offentlig

vi handler med alle

Kæmpe udvalg

med over 100.000 varer

Afspærring & Skilte

Det kan i mange tilfælde være nødvendigt med det helt rigtige afspærringsmateriale til byggepladsen eller vejarbejdet – og henvisningsskilte er for mange virksomheder lovpligtigt. Derfor skal det også være nemt at finde netop det afspærringsmateriale og de skilte du har brug for. Her på siden finder du vores store udvalg af afspærring og tilbehør, så du hurtigt kan leve op til de specifikke krav, der stilles til din virksomhed.

Det kan dog være lidt af en jungle med de forskellige afspærringsmaterialer, skilte, markeringsmaterialer og meget andet, som du finder hos WATTOO.DK. Vi vil derfor hjælpe dig trygt videre, og det gør vi, ved at skrive mere indgående om de produkter, som du finder her på siden. Alt dette kan du læse mere om i følgende afsnit.

Materialer til afspærring og henvisningsskilte

De fleste virksomheder inden for bygge- og VVS-branchen skal leve op til lovpligtige krav om synlige henvisningsskilte; det kan eksempelvis være i forbindelse med påbudt høreværn, øjenværn eller andet. Ligeledes er det også nødvendigt for mange virksomheder, at de effektivt kan skærme visse områder af ved hjælp af afspærringsmaterialer.

Hos WATTOO.DK har vi et stort udvalg af alle de henvisningsskilte, som du måtte have brug for. Vi forhandler alle de gængse henvisningsskilte, som eksempelvis skilte til pulverslukkere, forbindingskasse og meget andet. Det er meget vigtigt at du opfylder de specifikke krav om skilte til netop din virksomhed; hvorfor det godt kan betale sig at gå reglerne igennem med jævne mellemrum – og ikke mindst at have ekstra skilte på lager, så du hurtigt kan få skiftet ødelagte eller nedslidte henvisningsskilte ud med nye.

Ligeledes har vi et bredt udvalg af produkter til afspærring. Der kan i sagens natur være mange årsager til, at et givent område skal spærres af – og her hjælper vi dig godt på vej. Vi har nemlig alt fra afmærkningskegler til fluorescerende PVC-rør med refleksbånd. Fælles for alt vores afspærringsmateriale er en lav pris, selvom vi kun leverer afspærringsmateriale fra anerkendte producenter som Finodan, Stokvis og Sydvesta.

Men udover afspærringsmateriale og henvisningsskilte, så har vi også mere almindeligt materiel, der kan bruges i forbindelse med opmåling, afskærmning og henvisning. Eksempelvis har vi et moderne udvalg af markeringsbånd og -tape, der kan bruges i flere forskellige sammenhænge.  Vi forhandler de klassiske markeringsbånd i hvid og rød, men også såkaldt advarselstape i gul og sort. Endvidere kan du finde markeringsbånd til både vandledning, gasledning og kloakrør. Det er særligt anvendeligt under VVS arbejdet, hvor det kan være nødvendigt at afskærme uvedkommende fra potentielt skadelige og farlige situationer.

Slutteligt så har vi også forskellige tilbehør til den overordnede kategori ’afspærring og skilte’. Her kan eksempelvis nævnes vores afspærringspæle og markeringsstokke, der kan bruges til opsætning af fspærringsbånd.  Vores afspærringspinde er lavet af holdbart nåletræ, og de findes i forskellige længder; så du kan tilpasse dem til din opgave. Hos WATTOO.DK går vi op i kvalitet, og vi leverer produkter til håndværkeren, der ikke går på kompromis med sit arbejde. Vi tror nemlig på, at godt arbejde forudsætter godt værktøj og gode materialer.

Se alle produkter i kategorien Værktøj - Entreprenør udstyr

Skriv til os