Menu
Hurtig levering

14 dages returret

Fragt ned til 16 kr.

vælg selv leveringsmetode

Private, erhverv, offentlig

vi handler med alle

Kæmpe udvalg

altid over 60.000 varer

Chat
70 20 08 08

Påbygningsspots

Påbygningsspots egner sig særligt godt til montering under skabe, hylder eller reoler, hvor der ikke er plads til at forsænke eksempelvis køkkenspots. Mangler du moderne og billige påbygningsspot til køkkenet eller stuen er du landet på den helt rette side – for her har vi samlet vores store udvalg af påbygningsspot. Her på siden finder du kun påbygningsspot/møbelspot fra kvalitetsbevidste producenter som f.eks. Nordtronic.

   

 1. Viola Mini indbygningsspot LED 2W / 30° / 2700K / dæmpbar

  Viola Mini indbygningsspot LED 2W / 30° / 2700K / dæmpbar

  Genialt mini-spot som kan bruges utallige steder. F.eks. indbygget i hanebåndsbjælker, i toppen af dør- eller vindueskarm, som stjernehimmel imellem større spot eller som nat belysning. Perfekt til hygge- og effektbelysning. Kan også bruges helt inde i brusenichen uanset loftshøjden. Lyser med 140 lumen (~18W halogenpære), har en behagelig varm hvid farve og god farvegengivelse.

  inkl. moms fra 173,00 DKK
 2. MS påbygningsspot 12V med 10W halogenpære (mat frontglas)

  MS påbygningsspot 12V med 10W halogenpære (mat frontglas)

  Smart lille påbygningsspot til underskabsbelysning. Kan f.eks monteres under køkkenskabe, hylder osv. Leveres inkl. ledning, AMP-stik og lyskilde (12V stift halogenpære).

  inkl. moms fra 154,00 DKK
 3. Elena Mini indbygningsspot LED 2W / 120° / 2700K

  Elena Mini indbygningsspot LED 2W / 120° / 2700K

  Smart mini spot med stor spredning på lyset. Er især velegnet til steder hvor der er en kort afstand til det belyste, pga. den store spredning og det bløde lys. Kan f.eks. bruges i indbyggede hylder i vægge eller under møbler. Perfekt til hygge- og effektbelysning. Lyser med 140 lumen (~18W halogenpære), har en behagelig varm hvid farve og god farvegengivelse.

  inkl. moms fra 173,00 DKK
 4. Gabriella indbyg-/påbygningsspot LED (rund) 4W / 40° / 2700K eller 3000K / dæmpbar

  Gabriella indbyg-/påbygningsspot LED (rund) 4W / 40° / 2700K eller 3000K / dæmpbar

  LED spot med ekstraordinær lav indbygningshøjde på kun 12 mm! Velegnet til brug under køkkenskabe eller hylder. Påbygningsring findes under tilbehør. Kan også anvendes i lofter, hvor der f.eks. er pladsmangel eller i vådrum, da det er et lavspændingsspot. Lyser med hele 240 lumen (~35W halogenpærer), fås i to forskellige hvide farve og har en rigtig god farvegengivelse. Kan også købes i en model større spredning

  inkl. moms fra 191,00 DKK
 5. US påbygningsspot 12V med 10W halogenpære (mat frontglas)

  US påbygningsspot 12V med 10W halogenpære (mat frontglas)

  Flot lille påbygningsspot til 12V, som kan monteres under køkkenskabe, hylder osv. Højde er på 24 mm og diameteren 68 mm. Leveres inkl. ledning, AMP-stik og lyskilde (12V stift halogenpære).

  inkl. moms fra 110,00 DKK
 6. Gabriella 90 indbyg-/påbygningsspot LED (rund) A+ 4W / 90° / 2700K / dæmpbar

  Gabriella 90 indbyg-/påbygningsspot LED (rund) A+ 4W / 90° / 2700K / dæmpbar

  LED spot med ekstraordinær lav indbygningshøjde på kun 12 mm og ekstra stor spredning! særligt til brug under køkkenskabe eller hylder. Påbygningsring findes under tilbehør. Kan også anvendes i lofter, hvor der f.eks. er pladsmangel eller i vådrum, da det er et lavspændingsspot. Lyser med hele 240 lumen (~35W halogenpærer), har en dejlig varm hvid farve og en rigtig god farvegengivelse.

  inkl. moms fra 191,00 DKK
 7. US påbygningsspot 12V med 20W halogenpære (klart frontglas)

  US påbygningsspot 12V med 20W halogenpære (klart frontglas)

  Flot lille påbygningsspot til 12V, som kan monteres under køkkenskabe, hylder osv. Højde er på 24 mm og diameteren 68 mm. Leveres inkl. ledning, AMP-stik og lyskilde (12V stift halogenpære).

  inkl. moms fra 127,00 DKK

   

Det er dog ikke altid en nem opgave at finde de helt rigtige påbygningsspots, særligt med det store udvalg der efterhånden er at finde. Hos WATTOO.DK vil vi dog gerne hjælpe dig trygt videre, hvorfor du i det følgende kan blive endnu klogere på påbygningsspot. Mangler du information omkring hvad der skal kigges efter – og hvordan man kan skelne den ene model frem for den anden, så skal du altså blot læse med her.

Find de perfekte påbygningsspot til køkkenet

Indbygningsspot er blevet et populært valg, når der skal installeres belysning i danske boliger og virksomheder. Ikke nok med at spots giver et behageligt lys, så er de også billige og nemme at montere. Ydermere kan du finde mange indbygningsspot med de energibesparende og moderne LED-pærer, der kan spare dig for mange penge på din energiregning. Hos WATTOO.DK finder du altid et moderne og stort udvalg af spots til både vådrum, udendørs belysning og meget mere.

En af de første ting du skal overveje, når du er på jagt efter nye spots (eller møbelspot, som nogne kabel dem), er hvilken IP-klasse der er brug for. IP-klassen fortæller nemlig noget om hvor modstandsdygtige dine spots er over for støv og vand. Dine spots er således klassificeret med en IP-klasse, der består af bogstaverne IP efterfulgt af to cifre. Disse cifre er således også dem, der fortæller hvor modstandsdygtige spotsene er over for henholdsvis støv og vand. Hvis du ved at dine spots skal monteres i vådrum (og således bliver udsat for vand), så bør du som udgangspunkt gå efter en IP-klasse på mindst IP44. Det sikrer nemlig at spotsene er godkendt til vådrum.

Skal du derimod bruge dine påbygningsspot i køkkenet, så er en IP-klasse på IP2X i de fleste tilfælde tilstrækkeligt. Under alle omstændigheder finder du altid et moderne og bredt udvalg af alle typer påbygningsspot her på siden.

Dernæst er det også godt at overveje formen på dine spots, da det alt andet lige har stor betydning for hvordan de ser ud. Selvom dine påbygningsspot givetvis bliver monteret meget diskret, så er der alt andet lige stor forskel på, om de kommer i runde eller firkantede former. Hos WATTOO.DK finder du som udgangspunkt spots i enten rund, firkantet eller trekante. Det er med sådan noget, at der ikke er noget rigtigt eller forkert – det er blot op til din personlig præference.

Slutteligt er det også en god ide at overveje hvilket materiale dine spots skal være lavet af. Så længe du ikke skal bruge din spots udendørs har materialet ikke nødvendigvis stor indflydelse på brugen af dem – men det har til gengæld fortsat betydning for, hvordan de ser ud. De moderne påbygningsspot kommer i mange forskellige materialer som eksempelvis krom, aluminium og børstet stål.

Se alle produkter i kategorien Belysning - Indbygningsspot

Fremragende

Baseret på 3430 anmeldelser

Se nogle af anmeldelserne her.

09.05

Altid god service og hurtig levering

Altid god service og hurtig levering, super

Thomas Krogh

26.04

Enestående service og stort udvalg

Overskueligt og effektivt bestillingssystem; meget hurtig levering og effektivt returvarehåndtering...

Mads Toft Søndergaard

15.04

SUPER SERVICE

Jeg modtog en vaskekumme, der var gået itu under forsendelsen. Jeg ringede, og fortalte hvad der va...

B. Hansen

02.03

Superhurtig levering

Inger slinger i valsen - hurtig bestilling, hurtig levering. Kan kun anbefales

Mors datter

01.03

Fantastisk service - rigtig god oplevelse.

God service på WATTOO.DK - god oplevelse med levering. Og det gav os fuld blus i køkkenet...efter ...

Henrik Hansen

08.02

God indsigt og meget fin service!

Med min oplevelse kan man roligt handle med WATTOO.DK. Den jeg talte med hos WATTOO, gjorde sit til ...

Connie

19.01

Fremragende. Billig produkter og helt reelle forsendelsesomkostninger

Jeg har handlet her før og vil helt sikkert gøre det igen. Købte en super god løsning med lynkob...

Michael Sandager

19.02

Hurtig effektuering af ordren og hurtig…

Hurtig effektuering af ordren og hurtig respons på reklamation.

anette

19.02

Perfekt

Perfekt. Ikke noget st klage over

Frank

19.02

Effektivt og nemt!

Anbefales begejstret - konkurrencedygtige priser - nemt og effektivt!

Tina DROOB

19.02

Hurtigt og nemt

Hurtigt og nemt

Jens

19.02

Kun godt herfra

Kun godt herfra

peter