Hurtig levering

14 dages returret

Altid lave fragtpriser

vi tilbyder GLS, DAO, m.fl.

Private, erhverv, offentlig

vi handler med alle

Kæmpe udvalg

med over 100.000 varer

Påbygningsspots

Påbygningsspots egner sig særligt godt til montering under skabe, hylder eller reoler, hvor der ikke er plads til at forsænke eksempelvis køkkenspots. Mangler du moderne og billige påbygningsspot til køkkenet eller stuen er du landet på den helt rette side – for her har vi samlet vores store udvalg af påbygningsspot. Her på siden finder du kun påbygningsspot/møbelspot fra kvalitetsbevidste producenter som f.eks. Nordtronic.

   

 1. LED-spot Gabriella, Ra93-98, 350mA LED 4W, 295-350 lumen, 40°, dæmpbar

  LED-spot med høj Ra-værdi og fantastisk lys. Med en indbygningshøjde på kun 12 mm kan Gabriella LED Downlight benyttes til mange formål. Den er bl.a. anvendelig under overskabe i køkkenet eller i baldakin på badeværelset...

  inkl. moms fra 134,00 DKK
 2. Gabriella 90 indbyg-/påbygningsspot LED (rund) A+ 4W / 90° / Ra96 / 2700K / dæmpbar

  LED spot med stor spredning, imponerende farvegengivelse og ekstraordinær lav indbygningshøjde på kun 12 mm

  Særligt til brug under køkkenskabe eller hylder. Påbygningsring findes under tilbehør. Kan også anvendes i lofter, hvor der f.eks. er pladsmangel eller i vådrum, da det er et lavspændingsspot. Giver mange lumen, og har en dejlig varm hvid farve og en rigtig høj farvegengivelse på Ra96

  inkl. moms fra 149,00 DKK
 3. Viola Mini indbygningsspot LED 2W / 30° / 2700K / dæmpbar

  Genialt mini-spot som kan bruges utallige steder. F.eks. indbygget i hanebåndsbjælker, i toppen af dør- eller vindueskarm, som stjernehimmel imellem større spot eller som nat belysning. Perfekt til hygge- og effektbelysning. Kan også bruges helt inde i brusenichen uanset loftshøjden. Lyser med 140 lumen (~18W halogenpære), har en behagelig varm hvid farve og god farvegengivelse.

  inkl. moms fra 129,00 DKK
 4. Køkkenspot Linea LED, komplet 3-pak klar til gør-det-selv installation - Nordtronic

  Super flot Nordtronic LED-spot til køkken- / underskabsbelysning og andre steder, hvor et kun 11 mm højt spot kommer til sin ret. Kan både indbygges og påbygges. Komplet sæt som må installeres "gør-det-selv". Lyskvaliteten er helt i top med Ra90 og hvert spot bruger kun 2,3W. Linea skiller sig ud ved at være Flicker-Free, så du slipper for, at lyset flimrer!

  inkl. moms fra 413,00 DKK
 5. Surf Install påbygningsspot

  Påbygningsspot i fra Nordtronic i en flot finish som har plads til forskellige intelligente pærer fra f.eks. Phillips Hue eller Ikea.

  inkl. moms fra 199,00 DKK
 6. Køkkenspot Linea LED, 350mA, >90Ra, 2 meter ledning - Nordtronic

  Linea LED-spot som f.eks. kan benyttes sammen med vores komplette køkkenspot 3-pak. Rigtig flot spot med >Ra90 lyskvalitet, flicker-free lys, og kun 11 mm i højden. Kan både indbygges og påbygges. Leveres inkl. påbygningsring og 2 meter ledning.

  inkl. moms fra 91,00 DKK
 7. Elena Mini indbygningsspot LED 2W / 120° / 2700K

  Smart mini spot med stor spredning på lyset. Er især velegnet til steder hvor der er en kort afstand til det belyste, pga. den store spredning og det bløde lys. Kan f.eks. bruges i indbyggede hylder i vægge eller under møbler. Perfekt til hygge- og effektbelysning. Lyser med 140 lumen (~18W halogenpære), har en behagelig varm hvid farve og god farvegengivelse.

  inkl. moms fra 127,00 DKK

   

Det er dog ikke altid en nem opgave at finde de helt rigtige påbygningsspots, særligt med det store udvalg der efterhånden er at finde. Hos WATTOO.DK vil vi dog gerne hjælpe dig trygt videre, hvorfor du i det følgende kan blive endnu klogere på påbygningsspot. Mangler du information omkring hvad der skal kigges efter – og hvordan man kan skelne den ene model frem for den anden, så skal du altså blot læse med her.

Find de perfekte påbygningsspot til køkkenet

Indbygningsspot er blevet et populært valg, når der skal installeres belysning i danske boliger og virksomheder. Ikke nok med at spots giver et behageligt lys, så er de også billige og nemme at montere. Ydermere kan du finde mange indbygningsspot med de energibesparende og moderne LED-pærer, der kan spare dig for mange penge på din energiregning. Hos WATTOO.DK finder du altid et moderne og stort udvalg af spots til både vådrum, udendørs belysning og meget mere.

En af de første ting du skal overveje, når du er på jagt efter nye spots (eller møbelspot, som nogne kabel dem), er hvilken IP-klasse der er brug for. IP-klassen fortæller nemlig noget om hvor modstandsdygtige dine spots er over for støv og vand. Dine spots er således klassificeret med en IP-klasse, der består af bogstaverne IP efterfulgt af to cifre. Disse cifre er således også dem, der fortæller hvor modstandsdygtige spotsene er over for henholdsvis støv og vand. Hvis du ved at dine spots skal monteres i vådrum (og således bliver udsat for vand), så bør du som udgangspunkt gå efter en IP-klasse på mindst IP44. Det sikrer nemlig at spotsene er godkendt til vådrum.

Skal du derimod bruge dine påbygningsspot i køkkenet, så er en IP-klasse på IP2X i de fleste tilfælde tilstrækkeligt. Under alle omstændigheder finder du altid et moderne og bredt udvalg af alle typer påbygningsspot her på siden.

Dernæst er det også godt at overveje formen på dine spots, da det alt andet lige har stor betydning for hvordan de ser ud. Selvom dine påbygningsspot givetvis bliver monteret meget diskret, så er der alt andet lige stor forskel på, om de kommer i runde eller firkantede former. Hos WATTOO.DK finder du som udgangspunkt spots i enten rund, firkantet eller trekante. Det er med sådan noget, at der ikke er noget rigtigt eller forkert – det er blot op til din personlig præference.

Slutteligt er det også en god ide at overveje hvilket materiale dine spots skal være lavet af. Så længe du ikke skal bruge din spots udendørs har materialet ikke nødvendigvis stor indflydelse på brugen af dem – men det har til gengæld fortsat betydning for, hvordan de ser ud. De moderne påbygningsspot kommer i mange forskellige materialer som eksempelvis krom, aluminium og børstet stål.

Se alle produkter i kategorien Belysning - Indbygningsspot

Skriv til os