Hurtig levering

14 dages returret

Altid lave fragtpriser

vi tilbyder GLS, DAO, m.fl.

Private, erhverv, offentlig

vi handler med alle

Kæmpe udvalg

med over 100.000 varer

Rør & fittings

De helt rigtige rør og fittings er grundstenen i enhver VVS installation, og det er derfor essentielt, at du vælger de rigtige modeller fra de bedste producenter. Her på siden har vi samlet vores store udvalg af moderne rør og fittings fra de bedste og mest velkendte producenter af VVS artikler. Hvis du ikke går på kompromis med kvaliteten af dit arbejde, så kan du hos WATTOO.DK finde de bedste rør og fittings til netop din VVS opgave.

Vi skal dog gerne være de første til at indrømme, at det kan være noget af en jungle, at vælge de helt rigtige rør og fittings. For hvad bruger man, når der skal installeres brugsvand – og er der forskel på sorte rør og fittings i forhold til forkromede rør og fittings? Alt dette kan du finde svar på i det følgende afsnit.

Gode råd til at køb af rør og fittings

Du kender det sikkert godt. Der skal installeres brugsvand i køkkenet eller udskiftes nogle rør og fittings fra håndvasken. Men hvad skal man vælge, og hvilke materialer passer bedst til hvilken opgave? Der er mange overvejelser i forbindelse med købet af rør og fittings, og forhåbentlig finder du svar på de fleste af dem i det følgende, hvor vi kigger nærmere på emnet.

Som med alle andre VVS artikler, så svinger kvaliteten på rør og fittings rigtigt meget. Hos WATTOO.DK finder du dog rør, fittings, rørbøjler og rørisolering fra kendte og kvalitetsbevidste producenter. Vi tager håndværket seriøst, og derfor finder du kun holdbare produkter, når du handler med os. De penge du sparer på helt billige VVS artikler er hurtigt tjent ind igen, når vandrøret slår læk.

Men ud over kvaliteten, så er der også forskel på de rør og fittings du skal bruge til brugsvandet – og dem der skal bruges til varme. Typisk vælger man de sorte rør og fittings til varmen, da disse er særligt lavet hertil. De sorte rør og fittings er ikke nødvendigvis et udtryk for at rørene faktisk er malet sorte, men det er en VVS-betegnelse for ubehandlet metal, der er særligt godt til varmeinstallationen.

De galvaniserede rør og fittings er derimod behandlet, og derfor bruger man dem typisk til brugsvandet i boligen. Det er altså de galvaniserede modeller du skal have fat i, når der skal installeres vand i badeværelset eller køkkenet. Det er særligt vigtigt at du er opmærksom på, at dine rør og fittings til brugsvandet er galvaniserede, da denne behandling sikrer at rørene ikke ruster.

Slutteligt så er det altid en god ide, at du holder øje med dine VVS-installationer, og at du har et vågent øje på særligt dine vand- og varmerør. De fleste rør og fittings går nemlig i stykker som følge af almindeligt slid – hvilket er nemt at undgå, ved at udskifte dem i tide. Utætte vandrør er bestemt ikke sjovt, og utætte vand- eller varmerør er ofte meget dyre at reparere igen. Vær derfor på forkant med ulykkerne, og hold øje med tilstanden på dine rør og fittings.

 

Se alle produkter i kategorien VVS

Skriv til os