Hurtig levering

14 dages returret

Fragt ned til 16 kr.

vælg selv leveringsmetode

Private, erhverv, offentlig

vi handler med alle

Kæmpe udvalg

med over 100.000 varer

Stålbørster

En stålbørste kan bruges til mange forskellige ting som eksempelvis rengøring eller afpudsning – og hører til på ethvert værksted. Er du på jagt efter professionelle stålbørster til lave priser, så er du kommet til den helt rette side. Her har vi nemlig samlet vores brede udvalg af billige stålbørster i kompromisløs kvalitet. Hos WATTOO.DK finder du alt fra stålskrubber til håndstålbørster, og det er naturligvis til markedets laveste priser. Se udvalget her på siden, og find den model der passer til netop dig.

   

 1. Stålbørste (håndstålbørste)

  Stålbørste (håndstålbørste)

  Stålbørste i god kvalitet. Benyttes til mange forskellige rengørings- og afpudsningsformål.

  inkl. moms fra 13,90 DKK
 2. Stålbørste rustfri (håndstålbørste)
  inkl. moms fra 31,50 DKK
 3. Stålskrubbe 245 x 65 x 50 mm

  Stålskrubbe 245 x 65 x 50 mm

  7 x 16 rækker stålbørster

  Varenr: 881663120

  inkl. moms fra 187,00 DKK
 4. Stålkost 310 x 65 x 90 mm

  Stålkost 310 x 65 x 90 mm

  6 x 20 rækker. En stålbørste bare i koste-størrelse.

  Varenr: 881663110

  inkl. moms fra 206,00 DKK

   

Værkstedet er helt sikkert en vigtig del af din virksomhed eller dit private hjem, og det er her du får løst håndværksopgaven til punkt og prikke. Men derudover så består det professionelle værksted også af mange forskellige typer håndværktøj; herunder hammere, mejsler og pressetænger. Det kan nemlig godt svare sig at have et bredt og varieret udvalg af værktøj på værkstedet, da det gør dig i stand til at løse enhver opgave på en effektiv og forsvarlig måde. Men der skal naturligvis også ryddes op en gang imellem, og her kan en stålbørste – hvad end det er en stålskrubbe eller håndstålbørste – være guld værd. Det er ligeledes derfor, at du hos WATTOO.DK altid kan finde et stort og billigt udvalg af stålbørster i den bedste kvalitet. Vi er din faste online partner, når værkstedet skal opdateres med nyt værktøj eller inventar.

Bredt udvalg af billige og professionelle stålbørster online

Der findes mange forhandlere af værktøj på nettet, men her på siden skiller vi os ud. Vi har nemlig altid haft fokus på den gode kvalitet, og derfor finder du kun værktøj fra de bedste producenter på markedet, når du handler med os. Dette fokus er nemlig med til at sikre kvaliteten af det værktøj du køber – og dermed sikre dig en bedre investering. Endvidere ved vi godt, at du ikke går på kompromis med kvaliteten af dit arbejde, hvorfor vi naturligvis ikke går på kompromis med kvaliteten af vores billige stålbørster. Og sidst men ikke mindst, så tilbyder vi altid få hverdages levering på alle lagervarer.

Her på siden kan du finde mange forskellige typer af stålbørster, og de egner sig oftest til forskellige formål. Eksempelvis kan du finde stålskrubber til montering på kosteskaft, der gør det muligt at rengøre eller afpudse eksempelvis gulve eller i højder. Men derudover finder du naturligvis også de klassiske håndstålbørster, der er nemmere at bruge og opbevare. Her kan du typisk vælge mellem 3, 4 eller 5 rækker stålbørster, alt efter dine præferencer. Uanset hvilken type stålbørste du efterspørger, kan du altså finde et kvalitetssikret og professionelt udvalg til lave priser, når du handler med os.

Hos WATTOO.DK lever vi efter filosofien om, at gøre købet af værktøj på nettet så nemt som muligt – hvilket naturligvis kommer dig til gode. Det indebærer derfor også, at vores kundeservice sidder klar på e-mail eller telefon – parat til at hjælpe dig effektivt videre, såfremt du har spørgsmål til vores udvalg af billige stålbørster, levering eller andet.

Se alle produkter i kategorien Værktøj - Håndværktøj

Tryk for at åbne chattenDu har svar på chatten
Skriv til os