Hurtig levering

14 dages returret

Altid lave fragtpriser

vi tilbyder GLS, DAO, m.fl.

Private, erhverv, offentlig

vi handler med alle

Kæmpe udvalg

med over 100.000 varer

Afløbsrør & fittings

Afløbsrør i god kvalitet er typisk en nødvendighed i boligen, sommerhuset eller virksomheden, da de sørger for effektiv ledning af blandt andet regn- og kloakvand. Mangler du nye afløbsrør fra de bedste producenter på markedet, så er du kommet til den helt rette side – for her finder du vores moderne udvalg. Hos WATTOO.DK forhandler vi kun de bedste afløbsrør til en lav pris; se eksempelvis de moderne produkter fra Purus, Wavin og BAHEKO.

Det er de færreste af os, der ikke før eller siden får brug for nye afløbsrør i boligen eller virksomheden – for selvom vi måske ikke bemærker dem så meget i hverdagen, så har afløbsrørene en helt central funktion i alle byggerier. Det er ligeledes derfor, at det godt kan svare sig at vælge rigtigt i første omgang; det mindsker nemlig risikoen for lækager og problemer forbundet med slitage. Hos WATTOO.DK har vi gjort det nemt for dig at vælge et kvalitetssikret produkt uanset om du ønsker grå afløbsrør, hvide afløbsrør, galvaniserede afløbsrør eller rustfri afløbsrør. Vi forhandler nemlig kun de bedste producenter på markedet, hvilket er din garanti for et holdbart og gennemtestet produkt.

Billige afløbsrør på nettet

Vi arbejder her på siden hele tiden for, at kunne tilbyde et bredt og moderne udvalg af VVS artikler – der vel at mærke er kendetegnet ved høj kvalitet. Det har nemlig altid været kernen i vores forretning, og en af grundene til, at vi er blandt danskernes foretrukne forhandler af VVS artikler på nettet. Men vi har også altid haft stor fokus på prisen, for det har alt andet lige ofte betydning for, om du vælger det ene det eller det andet. Hos WATTOO.DK er du altid sikret billige VVS artikler, da vi skærer de dyre mellemled væk – så du kan spare endnu mere.

Vi forhandler et moderne udvalg af mange forskellige typer afløbsrør, således at du altid kan finde et bredt udvalg uanset hvilken type du er på jagt efter. Vi forhandler således alt fra de helt gængse grå afløbsrør til mere specielle syrefaste rør, der typisk bruges i industrivirksomheder eller i forbindelse med spildevand. Endvidere har vi typisk mange forskellige længder af vores afløbsrør på lager, der gør dig i stand til hurtigt at komme videre med netop din opgave. Hos WATTOO.DK finder du afløbsrør i alt fra 150 til 6000 milliemeter.

Du har forhåbentligt dine nye afløbsrør de næste mange år, og derfor anbefaler vi altid, at du vælger kvalitetssikrede produkter fra starten af. Det er givetvis muligt at spare nogle penge ved at købe helt billige afløbsrør, men de kommer også med en øget risiko for brud og lækage. Her på siden forhandler vi kun billige afløbsrør fra anerkendte producenter, der udsætter deres produkter for de mest avancerede og krævende kvalitetstest, hvilket er din garanti for at komme hjem med et solidt og holdbart produkt. Har du spørgsmål til vores udvalg eller andet, så er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice, der kan være behjælpelig med eventuelle tvivl eller spørgsmål.

Se alle produkter i kategorien VVS - Afløb & kloak

Skriv til os