Hurtig levering

14 dages returret

Fragt ned til 16 kr.

vælg selv leveringsmetode

Private, erhverv, offentlig

vi handler med alle

Kæmpe udvalg

med over 100.000 varer

70 20 08 08

Målerbrønde

Med en målerbrønd fra WATTOO.DK får du god isolering, nem montering og holdbar kvalitet, der gør det nemt at håndtere de indvendige armaturer, når du har brug for det. Er du på jagt efter en billig målerbrønd til boligen eller måske sommerhuset, så er du landet på det rette sted. Her på siden har vi nemlig samlet vores brede udvalg, der blandt andet tæller målerbrønde fra anerkendte producenter som BF Rørindustri.

   

 1. Altech – Vandmålerbrønd komplet med 32mm ventilsæt

  Altech – Vandmålerbrønd komplet med 32mm ventilsæt

  Brøndrør er i korrugeret PP med isolerende luftkanaler, rustfrit beslag for ISIFLO vinkelventiler 32 mm x 1" omløber som medfølger, samt pasrør. leveres med isoleret låg.

  Varenr: 145803132

  inkl. moms fra 1.312,00 DKK
 2. Komplet vandmålerbrønd, 400 / 1200 / 32 mm
  inkl. moms fra 6.413,00 DKK
 3. Komplet vandmålerbrønd, 400 / 1200 / 40 mm
  inkl. moms fra 7.374,00 DKK
 4. Altech – Vandmålerbrønd komplet med 40mm ventilsæt

  Altech – Vandmålerbrønd komplet med 40mm ventilsæt

  Brøndrør er i korrugeret PP med isolerende luftkanaler, rustfrit beslag for ISIFLO vinkelventiler 40 mm x 1.1/4" omløber som medfølger, samt pasrør. leveres med isoleret låg.

  Varenr: 145803140

  inkl. moms fra 1.508,00 DKK
 5. Mølerbrønd, Ø400mm, 32mm rustfri kuglehaner, kontrollerbar kontraventil

  Mølerbrønd, Ø400mm, 32mm rustfri kuglehaner, kontrollerbar kontraventil

  VAGA Komplet målerbrønd, leveres med Danlåg og armatur som er fastmonteret i målerbrønden. Armatur består af rustfri kuglehaner, en kontrollerbar kontraventil og pasrør. Brøndrøret er fremstillet i SN8, rillet, PP-rør, som er sort udvendig og hvid indvendig.

  Varenr: 145807032

  inkl. moms fra 8.509,00 DKK
 6. Målerbrønd Ø400mm brønd, 40mm rustfri kuglehaner, kontrollerbar kontraventil

  Målerbrønd Ø400mm brønd, 40mm rustfri kuglehaner, kontrollerbar kontraventil

  VAGA Komplet målerbrønd, leveres med Danlåg og armatur som er fastmonteret i målerbrønden. Armatur består af rustfri kuglehaner, en kontrollerbar kontraventil og pasrør. Brøndrøret er fremstillet i SN8, rillet, PP-rør, som er sort udvendig og hvid indvendig.

  Varenr: 145807040

  inkl. moms fra 9.275,00 DKK

   

En målerbrønd kan være en nødvendighed i forbindelse med visse bebyggelser, og typisk ser man målerbrønde monteret ved sommerhuse, hvor det gerne skal være nemt at lukke for vandet i længere perioder ad gangen – eksempelvis om vinteren. Hos WATTOO.DK finder du altid et stort udvalg af billige målerbrønde, der er produceret med den bedste teknologi i ryggen, og som er lavet af de mest kvalitetssikrede materialer. Det er nemlig din garanti for, at du kommer hjem med et holdbart produkt. Det skal dog ikke forstås på den måde, at vi således har skruet priserne i vejret – for vi tror ikke på, at god kvalitet behøver koste en formue. Vi søger nemlig hele tiden at skære alle de unødvendige udgifter væk, så du kan spare endnu mere på dine VVS artikler.

Køb en billig målerbrønd online med hurtig levering

Det kan typisk godt svare sig at tjekke priserne på nettet inden man køber i den fysiske butik, og hos WATTOO.DK er vi ingen undtagelse. Vi kører nemlig jævnligt med gode tilbud på alt fra håndvaskarmaturer til brusekabiner til snavssamlere. Sagt på en anden måde, hvis du søger billig VVS online – så er vi stedet, hvor du skal gå hen. Og for at dette ikke skulle være nok, så tilbyder vi også altid hurtig levering på alle lagervarer. Så er du nemlig hurtigt videre med netop din opgave.

Mange målerbrønde her på siden kommer i korrugeret PP plast, der er meget modstandsdygtigt over for påvirkninger fra omgivelserne, og som er godt isolerede. Præcis de ting, som du ønsker af din billige målerbrønd. Endvidere kommer vores Altech målerbrønde fra BF Rørindustri med isolerede luftkanaler og rustfri beslag, der gør måler brønden til en endnu større fornøjelse at bruge. Ønsker du således at investere i en billig og praktisk målerbrønd, der kan holde til det meget omskiftelige vejr vi har i Danmark, så er en Altech vandmålerbrønd et rigtigt godt sted at starte.

Hos WATTOO.DK er vi blandt danskernes foretrukne forhandlere af VVS artikler på nettet, og det er der flere årsager til. Vi udvælger nemlig ikke blot vores sortiment meget nøje – vi går også konsekvent efter at kunne tilbyde de laveste priser. Det betyder således, at du ikke blot får de bedste producenter på markedet, når du handler med os; du får dem også til meget konkurrencedygtige og favorable priser. Har du spørgsmål til vores udvalg af billige målerbrønde, levering eller andet, så kan du altid kontakte vores kundeservice, der sidder klar til at hjælpe dig sikkert videre. Vi tror nemlig på, at det skal være nemt og hurtigt at købe billige målerbrønde på nettet.

Se alle produkter i kategorien VVS - Vandforsyning

Tryk for at åbne chattenDu har svar på chatten
Skriv til os