Hurtig levering

14 dages returret

Altid lave fragtpriser

vi tilbyder GLS, DAO, m.fl.

Private, erhverv, offentlig

vi handler med alle

Kæmpe udvalg

med over 100.000 varer

Rengøring & Kemi

Er du på udkig efter rengøringsartikler som klude, sæbe eller papir eller smøreproduker og kemi? Så er du landet på den rette side, for her har vi samlet vores brede udvalg af kemi og rengøringsartikler. Hos WATTOO.DK finder du kun produkter fra de bedste og mest anerkendte producenter, da vi ikke går på kompromis med kvaliteten af vores sortiment. Vi har inddelt alle vores produkter i passende kategorier, så du hurtigt og let kan finde netop dét, du står og mangler.

Men vi ved også godt, at det store udvalg kan virke forvirrende – særligt hvis du ikke er helt klar over, hvad du egentlig skal bruge. I det følgende har vi derfor samlet yderligere information omkring nogle af de mange kategorier, som du finder her på siden.

Køb af kemi og rengøringsartikler

Behovet for husholdnings- og rengøringsartikler kan være meget varierende – særligt inden for forskellige håndværksbrancher. Arbejder du med VVS artikler og installation, så har du brug for en bestemt kategori af rengøringsmidler; og arbejder du med byggematerialer, så har du brug for en anden. Hos WATTOO.DK finder du dog et stort udvalg af rengøringsartikler fra kendte mærker som Cab-Dan, Plum og ABENA. Vi ved nemlig godt, at det gode håndværk også er afhængigt af gode produkter og godt værktøj.

Blandt de mest gængse rengøringsartikler her på siden, finder du vores brede udvalg af sæbe og håndrens. Vi fører effektive og skånsomme sæber til både private, kontor og industri. De fleste håndværkere kender betydningen af en effektiv og god sæbe eller håndrens – og her på siden har vi blandt andet effektive sæber med slib. Sæber med slib indeholder små korn, der er særligt effektive til at fjerne snavs, olie og fedt fra hænderne. Når du sammenligner forskellige sæber, så vær altid opmærksom på om sæben indeholder meget parfume og parabener, da det som udgangspunkt er dårligt for din hud.

Men udover håndsæberne finder du også forskellige typer af håndcreme hos WATTOO.DK – og de henvender sig særligt til dig, der arbejder meget med hænderne; og som vasker hænder ofte. Hyppig håndvask kan nemlig føre til tørre og sprækkede hænder – hvilket er en utroligt dårlig kombination for håndværkeren. De håndcremer du finder her på siden er meget milde, og indeholder hverken farve eller parabener.

Almindelige husholdningsartikler

Vi forhandler også mere gængse husholdningsartikler – og særligt artikler til køkkenet eller rengøringen. Alle virksomheder har brug for et rimeligt lager af forskellige husholdningsartikler som affaldssække og vaskeklude; og med WATTOO.DK er der mange penge at spare. Vi har siden 2007 hjulpet tusindevis af danskere trygt videre med deres køb af blandt belysning, el artikler, ventilation og værktøj.

Vi kan nemlig tilbyde alt hvad du skal bruge til rengøringen til en lav pris. Rengøringen er næppe sjovt for ret mange, men med det rigtige udstyr fra anerkendte producenter som Vikan, kan det hele gå lidt nemmere. Se blandt andet vores moderne udvalg af alt hvad du skal bruge til gulvvasken. Skal du gøre rent på store områder finder du ligeledes industri rengøring hos os; blandt andet vores store dunke med natursæbe, universalrengøring og meget mere.

Se alle produkter i kategorien Værktøj

Skriv til os